Naskas 28 Ιανουαρίου 2011 #26 Share 28 Ιανουαρίου 2011 (edited) Νομιζω οτι το πρωτο αριστερα ειναι anubia και την εχεις φυτεψει λαθος... Κανε ενα search πως φυτευεται. παινει σε οριζοντια θεση παντως συνήθως. Και τα δυο ειναι αργης αναπτηξης (παρα πολυ) οποτε υπομονη 2 μηνες και ισως στανιαρουν.... Έγινε επεξεργασία 28 Ιανουαρίου 2011 - Naskas Link to comment Share on other sites More sharing options...
riperakias 28 Ιανουαρίου 2011 Author #27 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Οταν τον ρωτησα αν υπαρχει περιπτωση τα φυτα να τα φανε σαλιγκαρια(ενα που εχω σε ενα βαζο) μου ειπε οτι δεν εχουν τα φυτα σκληρα φυλα οπως η anubia.Ειπε επισης οτι θα φερει Anubia.Τωρα εαν ειναι σιγουρο οτι ειναι anubia το δικο μου τοτε αυτος ειναι εκτος τελειοως;Απο που με συμβουλευεις να κανω τις επομενες αγορες μου σε φυτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
riperakias 28 Ιανουαρίου 2011 Author #28 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Ν κανω μια ερωτηση;ΑΝ ειναι οντως anubia πως θα την φυτεψω;Σε πετρα λιγο δυσκολο να την δεσω ετσι οπως ειναι.Δεν εχει ουτε καν ριζες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 28 Ιανουαρίου 2011 #29 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Το φυτό είναι χάλια αλλά παρόλο αυτά εμένα με μοιάζει πολύ με Saururus cernuus Link to comment Share on other sites More sharing options...
riperakias 29 Ιανουαρίου 2011 Author #30 Share 29 Ιανουαρίου 2011 Αυτο δεν ειναι υδροβιο φυτο σωστα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος