Jump to content

Στησιμο πετρων οεο;;;;

zannikola

Recommended Posts

Καλησπερα σας θα ηθελα την βοηθεια σας. Ειχα στο ενυδρειο μου διαφορες κιχλιδες , ολα πηγαιναν καλα απλα ειχα το κονσεπτ απο τα πρηγουμενα ψαρια μου gourami κλπ. Διαβαζοντας διαφορα αρθρα εδω αποφασισα να βαλω λεπτοκοκκη αμμο και πετρες. Πηγα στην θαλασσα μαζεψα καποιες τις εχω τωρα στον κουβα με νερο και χλωρινη. Η απορια που εχω ειναι πρεπει να τισ κολλησω με σιλικονη τις πετρες; αν οχι μηπωσ πεσουν και εχουμε αλλα μετα;; κατω απο τισ πετρες μεσα στο ενυδρειο τι να βαλω;; πετσετα απαγορευεται;;επειδη ειναι τριγωνικο το ενυδρειο εχετε καμια ιδεα πως να τις στισω τις πετρες; σκεφτομουνα στην μεση αλλα..... :D:ninja::bowdown:

Ποια ψαρια σκεφτεσαι να φιλοξενησεις;Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου;Θα μπορουσες να φτιαξεις ενα γκρεμο που θα ξεκιναει απο την πισω γωνια και να κατεβαινει προς τα κατω.Και οχι πετσετα βεβαια :D

Ποια ψαρια σκεφτεσαι να φιλοξενησεις;Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου;Θα μπορουσες να φτιαξεις ενα γκρεμο που θα ξεκιναει απο την πισω γωνια και να κατεβαινει προς τα κατω.Και οχι πετσετα βεβαια :D

Σε τι αναλογια νερου και χλωρινης εβαλες τις πετρες?[βρισκομαι και εγω σε αυτη τη φαση] Χλωρινη εβαλες την απλη η καποια αλλη?

Ποια ψαρια σκεφτεσαι να φιλοξενησεις;Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου;Θα μπορουσες να φτιαξεις ενα γκρεμο που θα ξεκιναει απο την πισω γωνια και να κατεβαινει προς τα κατω.Και οχι πετσετα βεβαια :)

Καλησπερα, το ενυδρειο μου ειναι το Trigon 190lt. απο ψαρια θελω να βαλω labidochromis yellow 1m/3w, και αν εχω περιθωριο για καποια ακομα θα μου αρεζαν τα pseudotropheus acei-αν βρεθουν τετοια στην Θεσ/νικη, δεν εχω ξαναδει σε κανενα petshop, αυταααα.

το ενυδρειο μου λειτουργει εδω και 2,5 χρονια περιπου στην αρχη με πιο μικρα ψαρακια και περιπου 1 χρονο με κιχλιδες. Τα εβγαλα ολα τωρα γιατι θελω να αλλαξω το στησιμο, να βαλω πετρες αλλη αμμο κλπ. εχει τωρα 10 μερες περιπου που ειναι ακατοικητο :hysterical: , αλλαξα το νερο κατα 80% επληνα τα φιλτρα εσωτ. και εξωτερικο τις πλατες που εχω στα πλαϊνα , εβαλα καινουργιο νερο αντιχλωριο και καλου κακου εριξα και στρεσ ζυμ. ανα 3-4 μερες ριχνω λιγο φαϊ , ομως παρατηρησα οτι ο πατοσ του ενυδρειου αλλα και οι εξαγωγεσ των φιλτρων εχουν παρει ενα ελαφρυ καφε χρωμα σαν πουδρα απο πανω- που πριν δεν υπηρχε. τι λετε να ειναι και τι μπορω να κανω για να φυγει. δεν ειχα τοσες μερες χρονο για να στησω τις πετρες και να βαλω την αμμο κλπ. αφιστε που δεν ξερω πως θα τα καταφερω για να κανω καλες κρυψωνες και να ειναι σταθερο :hysterical:

συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις και την φλυαρια μου , ευχαριστω για τον χρονο σας :):D:thumbup:

Ο κουβας που εχω ειναι 10 λιτρα. Ποσα καπακια να βαλω? 2 ειναι ενταξη?

εγω ξερω οτι η αναλογια ειναι 19(νερο) προς 1 (χλωρινη).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...