Jump to content

Καλησπέρα σας!

dora_8294

Recommended Posts

Γειά σας και απο εμένα,χαίρομαι που είμαι και εγώ πλέον μέλος του διαδικτιακού υδάτινου κόσμου σας!

Ασχολούμαι με τα ενυδρεία εδω και ενάμιση χρόνο και επι ένα έτος έχω στην κατοχή μου ένα θαλασσινό reef ενυδρείο.

Το ενυδρείο είναι το Rio 180 της Juwel.

Από εξοπλισμό έχουμε τα εξής :

Κυκλοφορία Ένας koralia 4 , ένας marea 2.500 lt/h , και η επιστροφή του εσωτερικού φίλτρου της Juwel ο οποίος είναι 1000 lt/h.

Φίλτρανση Εσωτερικό φίλτρο της Juwel με σφουγγάρι,αντιφώσφορο,άνθρακα , substrat pro και υαλοβάμβακα. Skimmer V2 400 .

Φωτισμός /Μία λάμπα Ati blue plus 39 watt και μία Ati aqua blue spezial 39 watt.

Θερμοστάτης Jager 100 watt.

Και περνάμε στο διάκοσμο του ενυδρείου ο οποίος αποτελείται από :

Ζωντανός βράχος 30 κιλα και ζωντανός αραγονίτης 20 κιλά.

Ψάρια : Ζebrasoma veliferum , Centropyge loriculus , Αmphiprion percula , Rhinecanthus aculeatus

Ασπόνδυλα : Percnon gibbesi , Diadema setosum , Lysmata wurdemanni , Entacmaea quadricolor

Κοράλια : Discosoma green , Actinodiscus green , Discosoma red , Sarcophyton sp. , Zoanthus sp.brown.

Παρακάτω παραθέτω κάποιες φωτο και περιμένω της γνώμες σας και τις συμβουλές σας!

Καλή άρχή dora_8294 στο forum και καλώς ήρθες. Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου. Φαντάζομαι θα προσθέσεις και άλλα κοράλια και ψάρια? Καλή συνέχεια. :D

αν και θελει δουλιτσα...πολυ ωραιο ειναι!!!

αρχικα βγαζουμε σφουγκαρια και βιολογικο υλικο....να αφησουμε τον βραχο να κανει την δουλεια του.....

Δωρα κι εσυ εδω??

Α ρε ΠΑνο.... ολες στα ενυδρεια τις εβαλες!!! :D

Καλως ορισες και ενεργα!!!

Έγινε επεξεργασία - nikoloutso

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...