Orestis 11 Μαρτίου 2011 Author #51 Share 11 Μαρτίου 2011 (edited) Και η δεξιά ντουλάπα : (θα την μαζέψω το υπόσχομαι!!!!! ) Έγινε επεξεργασία 11 Μαρτίου 2011 - Orestis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 11 Μαρτίου 2011 #52 Share 11 Μαρτίου 2011 το χεις πασιαμ! μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orestis 11 Μαρτίου 2011 Author #53 Share 11 Μαρτίου 2011 το χεις πασιαμ! μπραβο! Ευχαριστώ φίλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 14 Μαρτίου 2011 #54 Share 14 Μαρτίου 2011 Μια χαρα σε βρισκω!! Μπραβο για τις κατασκευες σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orestis 15 Μαρτίου 2011 Author #55 Share 15 Μαρτίου 2011 Μια χαρα σε βρισκω!! Μπραβο για τις κατασκευες σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orestis 20 Μαρτίου 2011 Author #56 Share 20 Μαρτίου 2011 (edited) Το ενυδρείο τρέχει εδώ και 1 μήνα περίπου με μαύρο χαλίκι μερικές πέτρες και κόκκινα και άσπρα κοράλια. Για μία ευδομάδα φιλοξενήθηκαν δύ χρυσόψαρα τα οποία χαρίστηκαν σε φίλο που έχει ενυδρείο μόνο με χρυσόψαρα.Στην συνέχεια έστρωσα με αμμωνία και πλέον το φίλτρο ήταν έτοιμο. Την παρασκευή έκανα μετρήσεις: NO3 : >50mg/l NO2 : 0 NH3/NH4: 0 GH: 10 KH: 15 PH: 8 Όλα αυτά χωρίς κανένα πρόσθετο.Παρασκευή βράδυ έκανα μερική αλλαγή και τα νιτρικά πέσανε σε μη μετρήσιμα νουμερα.Έτσι εχθες μπήκανε τα πρώτα μου ψαράκια! -4 Labidochromis caeruleus μάλλον 1 αρσενικό με 3 θηλυκά.Μεγέθους 4εκ. -1 albino zebra 4εκ. -1 πλακόστομο 7 εκ. Τα Labido είναι τέλεια!Παίζουν όλη μέρα με τισ φυσαλίδες και ψάχνουν το ενυδρείο.Η zebra είναι λίγο πιο συγκεντρωμένη και δείχνει να προσπαθεί να φυλάξει τις σπυλιές που αλλάζει συνεχώς τρέχοντας πίσω από όποιον πλησιάζει.Όχι επιθετικά όμως. Το πλακόστομο κρύβεται όλη μέρα και το είδα το μεσημέρι που βγήκε να φάει μία ταμπλέτα! Το θέαμα είναι τέλειο και τα χαζεύω με τις ώρες! Ορίστε και μερικές φωτογραφίες! Έγινε επεξεργασία 20 Μαρτίου 2011 - Orestis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orestis 20 Μαρτίου 2011 Author #57 Share 20 Μαρτίου 2011 (edited) Και λίγες ακόμα! Έγινε επεξεργασία 20 Μαρτίου 2011 - Orestis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orestis 20 Μαρτίου 2011 Author #58 Share 20 Μαρτίου 2011 Αγαπάει το φακό!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orestis 20 Μαρτίου 2011 Author #59 Share 20 Μαρτίου 2011 Η Zebra θα φύγει εν τέλει..... Παρατηρώ πως τελικά δεν αλλάζει απλώς μέρη που αράζει,αλλά διώχνει διαρκώς τα υπόλοιπα ψάρια από τις τρύπες και δεν τα αφήνει σε χλωρό κλαδί.Δε θέλω να στρεσάρονται.Και αφού έχω σκοπό αναπαραγωγής στο μέλλον, δε θέλω η Zebra να είναι κυρίαρχος. Θα μπει αγγελία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliens 21 Μαρτίου 2011 #60 Share 21 Μαρτίου 2011 Πολύ ωραία η κατασκευή σου. Τελικά έχεις πρόβλημα με την εξάτμιση του νερού και τους υδρατμούς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orestis 21 Μαρτίου 2011 Author #61 Share 21 Μαρτίου 2011 Προς το παρών δεν μπορώ να βγάλω πόρισμα! Ακόμα το ενυδρείο αλλά και το ντουλάπι είναι ανοιχτά!Εξάτμιση έχω παρατηρήσει αλλά όχι ιδιέταιρη.Εξάλλου το σύστημα αυτόματα προσθέτει νερό και έτσι δε δίνω σημασία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orestis 29 Μαρτίου 2011 Author #62 Share 29 Μαρτίου 2011 (edited) Το ενυδρείο τρέχει εδώ και 10 μέρες με 4 Labido και 4 Auratus τα οποία έχουν ήδη πάρει λίγο μπόι! Εδώ τρώνε ζεματιμένο μπρόκολο!!! http://www.youtube.com/watch?v=UeotiKRqPcw Έγινε επεξεργασία 29 Μαρτίου 2011 - Orestis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος