dranha04 26 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 26 Ιανουαρίου 2011 (edited) Αρωστος ή καλοφαγας? Το ενυδρείο τρέχει 3 εβδομάδες. Τάισμα γίνεται κάθε τρίμερο, άλλα τσιμπολόγημα τις αλγείς δεν σταματάει ποτέεε!!! Έγινε επεξεργασία 26 Ιανουαρίου 2011 - dranha04 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 26 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 26 Ιανουαρίου 2011 μηπως επειδη ταιζεις καθε τρεις μερες και οχι λιγο καθε μερα, τρωει περισσοτερο? η φωτο ειναι μετα απο ταισμα ας πουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dranha04 26 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 26 Ιανουαρίου 2011 Όχι, η φωτό δεν είναι μετά από το τάϊσμα. Την συγκεκριμένη ημέρα δεν είχα ταΐσει καθόλου. Ο γκαμπις μου φαίνεται πάντως πολύ λαίμαργος, όλη την ώρα τσιμπάει κάτι στο ενυδρείο ή φυτά ή διακοσμητικό ξύλο. Ταΐζω ανά τρίμερο επειδή το ενυδρείο είναι στο στρώσιμο ακόμα: Αμμωνία = 0 ΝΟ3 = 5 ΝΟ2 = 0,5 ή 1.0 (τα στικ είναι χάρτινα) Άλλαγμα νερού ανά τρίμερο. Το ενυδρείο είνια 30 lt Όλο τρώει.....!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 26 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 26 Ιανουαρίου 2011 Εμένα πάλι μου κάνει για θηλυκό...δέν βλέπω γονοπόδιο οπότε περίμενε γκαπάκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dranha04 26 Ιανουαρίου 2011 Author #5 Share 26 Ιανουαρίου 2011 Εμένα πάλι μου κάνει για θηλυκό...δέν βλέπω γονοπόδιο οπότε περίμενε γκαπάκια... Αχ, μακάρι να έχεις δίκαιο. Μόνο μη σκάσει Μου το δάσωνε για αρσενικό πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 26 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 26 Ιανουαρίου 2011 αρσενικο πρεπει να ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 26 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 26 Ιανουαρίου 2011 το λογικο ειναι να ειναι ασσενικο.....διοτι εχει πολλα χροματακια και εχει και το γονιδιο απο κατο...απλα δεν φενεται καλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 26 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 26 Ιανουαρίου 2011 το λογικο ειναι να ειναι ασσενικο.....διοτι εχει πολλα χροματακια και εχει και το γονιδιο απο κατο...απλα δεν φενεται καλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 26 Ιανουαρίου 2011 #9 Share 26 Ιανουαρίου 2011 Τα χρώματα δέν είναι απαράβατος κανόνας των αρσενικών...το γονοπόδιο μπορεί και να υπάρχει τώρα που το ξαναβλέπω, όμως δέν είμαι απόλυτα σίγουρος...όμως η κοιλιά του έχει και το χαρακτηριστικό σκουρομαύρο τρίγωνο της εγκυμοσύνης...θα δείξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 26 Ιανουαρίου 2011 #10 Share 26 Ιανουαρίου 2011 Αρσενικό πρέπει να είναι. Φαίνεται κάτι που μάλλον είναι το γονοπόδιο και έχει χρώμα και στο σώμα. Τα θηλυκά έχουν συνήθως μόνο στην ουρίτσα. Εκτός αυτού, το φούσκωμα εγκυμοσύνης είναι πιο πίσω στην κοιλίτσα. Αυτό είναι τούρλα μπροστά. Τι τα ταίζεις? Δεν τους ρίχνεις και τίποτα φυτικό μήπως απλά έχει στουμπώσει? Μήπως το έχεις πετύχει να κρέμονται κόπρανα από πίσω του σαν κλωστές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 26 Ιανουαρίου 2011 #11 Share 26 Ιανουαρίου 2011 παιδια πιστευω πως ειναι θηλυκο τα αρσενικα εχουν πιο μεγαλες ουρες βεβαια τα χρωματα του ειναι πιο πολυ για αρσενικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 27 Ιανουαρίου 2011 #12 Share 27 Ιανουαρίου 2011 αυτο ειναι ενα καλοφαγαδικο αρσενικο......ποσο ταιζεισ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος