Jump to content

Apple Snail Gold απορια

Recommended Posts

πιρα ενα apple snail gold πριν 5 ημερες και δεν βγικε ακομη απο το κελιφος του, κινιται ελαχιστα. φοβατε το ψαρι και δεν βγενει?

Οταν το πήρες απο το μαγαζί το είχες δει να κινείται ή ηταν στον πάτο του ενυδρείου μεσα στο κέλυφος του;

Προσαρμογή του έκανες καθόλου πριν το βάλεις στο ενυδρείο;

Οταν το πήρες απο το μαγαζί το είχες δει να κινείται ή ηταν στον πάτο του ενυδρείου μεσα στο κέλυφος του;

Προσαρμογή του έκανες καθόλου πριν το βάλεις στο ενυδρείο;

ηταν στον πατο οταν το πηρα, οχι ιδιετερη προσαρμογη το εβαλα μεσα με το σακουλακι του λιγα λεπτα για να παρη την θερμοκρασια και μετα το εβαλα μεσα με το νερο του. το ψαρι του εκανε 2-3 φορες επιθεση ισως απο περιεργια. ειμαι αχαριος και δεν γνωριζω πολα πραγματα ;/.

Ισως περιγραφη του ενυδρειου θα βοηθουσε :) .Πιστευω παντως(αν και δεν εχω εμπειρα απο κιχλιδες)οτι ειναι επιθετικα ψαρια.Τωρα οι εμπειροι ας πουν την γνωμη τους

Πάντως συχνά τα συγκεκριμένα σαλιγκάρια κάνουν μέρες να βγουν από το κέλυφός τους ιδιαίτερα αν έχουν στρεσσαριστεί.

Αφού κινείται έστω και λίγο δεν έχει χαθεί.

Ίσως να κινείται περισσότερο το βράδυ.

Δεν ξέρω αν στο ενυδρείο σου έχεις άμμο, τα δικά μου όταν μπήκαν σε άμμο δυσκολεύτηκαν, ενώ στγο ψιλό χαλίκι κάνουν αγώνες δρόμου :):D

Αν δεις ότι περνούν μέρες χωρίς να αλλάζει θέση τσέκαρέ το αν ζει...

Βγάλτο και μύρισε το, αν έχει ψοφήσει θα μυρίζει. Πίεσε λίγο την "τάπα" του, αν είναι ζωντανό θα κινηθεί...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...