Jump to content

γνωμες για νεο Set Up!

olumpiakos759

Recommended Posts

εχουμε ξαναμιλησει σε πιο παλιο θεμα παλι αλλα σαν νεος ειχα παρει 4 venustus 2 labilochromis και αλλο ενα μπλε με ριγες δεν ξερω πως το λενε,που δεν μου κανανε καρδια να τα δωσο τελικα ομως τα εδωσα πισω στο pet shop.το ενυδρειο εχει διαστασεις 80χ30χ35 juwel θα ηθελα να βαλω κατι απο την λιμνη malawi αλλα και αν δεν γινεται απο την λιμνη tanganyika κατι το οποιο να τα βλεπω και να τα χαιρομαι οποια γνωμη δεκτη.

80χ30χ35 Μάλιστα!Καταρχήν ξεχνάμε την Μαλαουι.... :ninja:

Εγω σε αυτό το ενυδρειο θα έβαζα κοχυλόψαρα!

Οπως Occelatus μονα τους, ή Brevis.

Επίσης νομίζω σε παίρνει οριακα και για ενα ζευγαρι julidochromis transcriptus και ενα χαρεμάκι multies.

Ας ακουσουμε ομως και αλλες προτασεις..... :D

80χ30χ35 Μάλιστα!Καταρχήν ξεχνάμε την Μαλαουι.... :ninja:

Εγω σε αυτό το ενυδρειο θα έβαζα κοχυλόψαρα!

Οπως Occelatus μονα τους, ή Brevis.

Επίσης νομίζω σε παίρνει οριακα και για ενα ζευγαρι julidochromis transcriptus και ενα χαρεμάκι multies.

Ας ακουσουμε ομως και αλλες προτασεις..... :D

τα occelatus ποια ειναι?σκεφτομαι να βαλω Neolamprologus Multifasciatus πως πανε αυτα ενα αρσενικο 3 θηλυκα?

τα occelatus ποια ειναι?σκεφτομαι να βαλω Neolamprologus Multifasciatus πως πανε αυτα ενα αρσενικο 3 θηλυκα?

Και τα δυο πάνε σε χαρεμια των 5 ή 6, αλλα τα occelatus είναι πολυ πιο επιθετικά μεταξύ τους.

neolamprologus ocellatus

Και τα δυο πάνε σε χαρεμια των 5 ή 6, αλλα τα occelatus είναι πολυ πιο επιθετικά μεταξύ τους.

neolamprologus ocellatus

δεν μου αρεσουνε τα ocelatus θα βαλω αυτα Neolamprologus Multifasciatus.δλδ 2 αρσενικα 3 θυληκα ε?τα αρσενικα απο τα θηλυκα ξεχοριζονται?

δεν μου αρεσουνε τα ocelatus θα βαλω αυτα Neolamprologus Multifasciatus.δλδ 2 αρσενικα 3 θυληκα ε?τα αρσενικα απο τα θηλυκα ξεχοριζονται?

Αν βρεις βαλε μια 5ανταδα μεσα με πολλά κοχύλια πολλά ομως...και τα άλλα στα πανω τους!Δεν χρειάζεται να ξεχωρισεις τιποτα :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...