newtontina7 25 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 25 Ιανουαρίου 2011 kalispera an mporei na me boithisei kaneis.exo ena enidrio glikoy nerou ,to exo peripou 3 ebdomades,80 ekatosta makros peripoy,exo balei entos gkampi kai maures xires, kai kati alla mikra sxetika psarakia,eno mia xara pigenan ola ksafnika xtes kai simera ena ena pethenoun arxisan ta thilika kai meta ta arsenika diapistosa omos edo kai 2 meres stis oures ton psarion aspres kilides den ksero ti na kano i oreksi ton psarion einai mia xara apla anapneoun anapoda kai meta pethenoun,eimai arxaria kai den exo idea apo psaria na katalabete gia diakosmisi ta exo balei apla ta taizo kai den kano kati allo sto nero mono exo riksei antixlorioun prepi na kano kati?iparxei periptosi na exei kamia astheneia metadotiki gia mena?prepei na balo kanena farmako allo ti me sibouleuete sas parakalo as me boithisei kapoios,tha perimeno tin apantisi sas kai sas eyxaristo ek ton proteron Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 25 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 25 Ιανουαρίου 2011 Γραφε μονο ελληνικα σε παρακαλω ειναι ενας απο τους κανονες του φορουμ. συμπληρωσε την ειδικη φορμα ασθενειων σε παρακαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 25 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 25 Ιανουαρίου 2011 (edited) Μην φοβασαι για εσενα δεν θα παθεις τιποτα... Συμπληρωσε εδω... ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ : Λίγα λόγια για το πρόβλημα που παρατηρείτε. ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - Λίτρα: - Φίλτρανση (όγκος κάδου και υλικά): - Ιστορικό (χρόνος λειτουργίας κλπ): - Ψάρια (είδη και αριθμός): - Ρουτίνες (Τάϊσμα, προετοιμασία νερού αλλαγής, αλλαγές νερού κλπ): ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - PH: - KH: - GH: - ΝΗ3/NH4 (αμμωνία): - ΝΟ2 (νιτρώδη): - ΝΟ3 (νιτρικά): - Θερμοκρασία: ΜΕΤΡΑΩ ΜΕ: -Υγρά Τεστ: -Strips: -Ηλεκτρονικά: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ - Είδος Ψαριού: - Ιστορικό Ψαριού: - Συμπτώματα που παρουσιάζει: - Ιστορικό πιθανών ασθενειών του ίδιου ψαριού ή ενυδρείου: ΘΕΡΑΠΕΙΑ -Φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε: -Δοσολογία: -Χρόνος Χρήσης: -Αναλυτική περιγραφή: ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 1. 2. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: ....... Έγινε επεξεργασία 25 Ιανουαρίου 2011 - Giannis_4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
newtontina7 25 Ιανουαρίου 2011 Author #4 Share 25 Ιανουαρίου 2011 Μην φοβασαι για εσενα δεν θα παθεις τιποτα... Συμπληρωσε εδω... ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ : επειδη είμαι αρχάρια δεν μπορώ να γνωρίζω για πολλα θέματα των ψαριών ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - Λίτρα: 80 εκατοστά μάκρος αν σας καλύπτει - Φίλτρανση (όγκος κάδου και υλικά): χρησιμοποιώ για φίλτρο το FANFILTER PLUS FAN-2 AQUEL - Ιστορικό (χρόνος λειτουργίας κλπ):3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ - Ψάρια (είδη και αριθμός):γκαμπι - Ρουτίνες (Τάϊσμα, προετοιμασία νερού αλλαγής, αλλαγές νερού κλπ):δεν άλλαξα ακόμη νερό ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - PH: - KH: - GH: - ΝΗ3/NH4 (αμμωνία): - ΝΟ2 (νιτρώδη): - ΝΟ3 (νιτρικά): - Θερμοκρασία:24 βαθμοί ΜΕΤΡΑΩ ΜΕ: θερμόμετρο εντός νερού εχω τοποθετήσει -Υγρά Τεστ: -Strips: -Ηλεκτρονικά: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ - Είδος Ψαριού:γκαμπι - Ιστορικό Ψαριού: - Συμπτώματα που παρουσιάζει:ασπρα στίγματα για 1 1/2 εβδομαδες,ξαφνικά γυρίζουν αναποδα ,αναποδα αναπνέουν και κάθονται πολύ στον πιθμένα του ενυδρέίου,και μετα πεθαίνουν - Ιστορικό πιθανών ασθενειών του ίδιου ψαριού ή ενυδρείου:δεν γνωρίζω το μονο που περιέχει το νερο είναι αντιχλώριουμ ΘΕΡΑΠΕΙΑ δεν χρησιμοποίησα κανένα φαρμακο -Φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε: -Δοσολογία: -Χρόνος Χρήσης: -Αναλυτική περιγραφή: ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 1. 2. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
newtontina7 25 Ιανουαρίου 2011 Author #5 Share 25 Ιανουαρίου 2011 για τάισμα να συμπληρώσω χρησιμοποιώ τροφή acticolor της AQUAEL και τα ταίζω 2 φυλαράκια μία φορά την ημέρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 25 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 25 Ιανουαρίου 2011 διαβασε την ενοτητα περι αρχαριων και στρωσιμο του ενυδρειου. το ενυδρειο σου ειναι αστρωτο και μετα απο 3 εβδομαδες τα ψαρια σου τα σκοτωνει η αμμωνια απο τα ουρα τους που συσσωρευεται γιατι δεν υπαρχουν τα ωφελιμα βακτηριδια που τρεφονται απο αυτην και τη διασπουν. λυπαμαι που στο λεω αλλα τα ψαρια θα τα χασεις ολα. ακομα και αν τα ριξεις αυτη τη στιγμη σε καποιο στρωμενο ενυδρειο η μακροχρονη εκθεση στη δηλητηριωδη αμμωνια τα εχει καταστρεψει. προσπαθησε να βρεις καποιον να σου τα φιλοξενησει για λιγο και στρωσε το ενυδρειο σου και μετα βαλτα μεσα. και οσα ζησουν ζησαν. στη δικη σου περιπτωση θελεις ταχεια διαδικασια αρα προσθηκη βακτηριων που θα επισπευσουν αυτη τη διαδικασια οπως το http://www.amazonios.gr/product_info.php?products_id=2710. οι ενοτητες για αρχαριους θα σε βοηθησουν παρα πολυ. το φιλτρο σου πρεπει να εχει μεσα βιολογικο υλικο ωστε να μπορουν να κανουν τις αποικιες τους τα βακτηρια που τρωνε την αμμωνια. καλη συνεχεια και μην απελπιζεσαι θα σε βοηθησουμε ωστε να χαρεις αυτο το υπεροχο χομπι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
newtontina7 25 Ιανουαρίου 2011 Author #7 Share 25 Ιανουαρίου 2011 'εχω και κάποιες φωτογραφίες μόνο σε μαιλ μπορώ να σας τις αποστείλω για να έχετε πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
newtontina7 25 Ιανουαρίου 2011 Author #8 Share 25 Ιανουαρίου 2011 διαβασε την ενοτητα περι αρχαριων και στρωσιμο του ενυδρειου. το ενυδρειο σου ειναι αστρωτο και μετα απο 3 εβδομαδες τα ψαρια σου τα σκοτωνει η αμμωνια απο τα ουρα τους που συσσωρευεται γιατι δεν υπαρχουν τα ωφελιμα βακτηριδια που τρεφονται απο αυτην και τη διασπουν. λυπαμαι που στο λεω αλλα τα ψαρια θα τα χασεις ολα. ακομα και αν τα ριξεις αυτη τη στιγμη σε καποιο στρωμενο ενυδρειο η μακροχρονη εκθεση στη δηλητηριωδη αμμωνια τα εχει καταστρεψει. προσπαθησε να βρεις καποιον να σου τα φιλοξενησει για λιγο και στρωσε το ενυδρειο σου και μετα βαλτα μεσα. και οσα ζησουν ζησαν. στη δικη σου περιπτωση θελεις ταχεια διαδικασια αρα προσθηκη βακτηριων που θα επισπευσουν αυτη τη διαδικασια οπως το http://www.amazonios.gr/product_info.php?products_id=2710. οι ενοτητες για αρχαριους θα σε βοηθησουν παρα πολυ. το φιλτρο σου πρεπει να εχει μεσα βιολογικο υλικο ωστε να μπορουν να κανουν τις αποικιες τους τα βακτηρια που τρωνε την αμμωνια. καλη συνεχεια και μην απελπιζεσαι θα σε βοηθησουμε ωστε να χαρεις αυτο το υπεροχο χομπι. καλησπέρα σε ευχαριστώ Παντελή Δηλαδή άποψη σου είναι να μην βάλω άλλα ψάρια γιατι θα τα χάσω και αυτά. το θέμα είναι να μην έχει καμιά μεταδοτική ασθένεια για μένα,απλα πως θα είμαι σίγουρη ότι δεν έχουν μεταδοτική ασθένεια? Επίσης πως μπορείς να έχεις άδειο ενα ενυδρείο χώρις ψάρια και να δημιουργηθούν βακτηρίδια? Τέλος πρέπει να βάλω κανένα άλλο φάρμακο εκτός απο αντιχλώριουμ στο νερό αν ναι ποιό??? Θα περιμένω την απάντησή σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
newtontina7 25 Ιανουαρίου 2011 Author #9 Share 25 Ιανουαρίου 2011 (edited) κάτι τελευταίο θα ήθελα να σημειώσω είναι πολύ άσχημο να πέρνεις ένα ενυδρείο από κάποιο μεγάλο μαγαζί της Θεσ/νίκης όπως ο ********* και κανένας μα κανένας να μην σου λεέι τίποτα με το "στρώσιμο" του ενυδρείο κανένας δεν μας έχει ενημέρωσει και για τίποτα.Επίσης απευθύνομαι στους διαχειριστές του φόρουμ καλό είναι να ξανάβάλετε την σελίδα με το στρώσιμο του ενυδρείου και να μπορούμε εμείς οι αρχάριοι να το διαβάσουμε για να ενημερωθούμε είναι άσχημο να μπαίνεις σε σελίδα για να ενημερωθείς και να σου βγάζει σφάλμα και να μην μπορείς να το διαβάσεις Ευχαριστώ και θα περιμένω να μου στείλει κανένας κανένα site για να ενημερωθώ τι πρέπει να κάνω είναι ασχημο το θέαμα να βλέπεις τα ψάρια σου να αργοπεθαίνουν! mode note Παρακαλω οχι ονοματα καταστηματων,για οποιοδηποτε παραπονο μπορειτε να γραψετε στην αντιστοιχη κατηγορια του καταστηματος Έγινε επεξεργασία 25 Ιανουαρίου 2011 - NickTheFish Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 25 Ιανουαρίου 2011 #10 Share 25 Ιανουαρίου 2011 διαβασε τα θεματα για αρχαριους και στρωσιμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 25 Ιανουαρίου 2011 #11 Share 25 Ιανουαρίου 2011 Προμηθεύσου τεστ και ζωντανά βακτήρια από πετ σοπ και ακολούθησε τις οδηγίες που αναγράφει πάνω το μπουκαλάκι. Βαλε μας και μια φωτογραφία, όσο γίνεται καλύτερη για να δούμε και αυτά τα άσπρα στίγματα που λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 25 Ιανουαρίου 2011 #12 Share 25 Ιανουαρίου 2011 Διάβασε και εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry497929 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 25 Ιανουαρίου 2011 #13 Share 25 Ιανουαρίου 2011 κάτι τελευταίο θα ήθελα να σημειώσω είναι πολύ άσχημο να πέρνεις ένα ενυδρείο από κάποιο μεγάλο μαγαζί της Θεσ/νίκης όπως ο ********* και κανένας μα κανένας να μην σου λεέι τίποτα με το "στρώσιμο" του ενυδρείο κανένας δεν μας έχει ενημέρωσει και για τίποτα.Επίσης απευθύνομαι στους διαχειριστές του φόρουμ καλό είναι να ξανάβάλετε την σελίδα με το στρώσιμο του ενυδρείου και να μπορούμε εμείς οι αρχάριοι να το διαβάσουμε για να ενημερωθούμε είναι άσχημο να μπαίνεις σε σελίδα για να ενημερωθείς και να σου βγάζει σφάλμα και να μην μπορείς να το διαβάσεις Ευχαριστώ και θα περιμένω να μου στείλει κανένας κανένα site για να ενημερωθώ τι πρέπει να κάνω είναι ασχημο το θέαμα να βλέπεις τα ψάρια σου να αργοπεθαίνουν! Δύο πραγματάκια σε όσα αναφέρεις παραπάνω... 1) Εσύ αγόρασες ένα ενυδρείο από ένα μαγαζί... Δεν βρίσκω που είναι η ευθύνη του μαγαζιού. Είναι σαν να πηγαίνουμε σε αντιπροσωπία αυτοκινήτου και όταν αγοράζουμε αμάξι να πρέπει να μας δείξουν και πως να οδηγάμε. Εκτός βέβαια κι αν ρώτησες και δεν έλαβες καθόλου ή λάθος απαντήσεις. Αυτό είναι άλλο θέμα και σε αυτή την περίπτωση, μπορείς να απευθυνθείς επίσημα στο θεματικό του συγκεκριμένου καταστήματος (link), που φιλοξενείται εδώ μέσα και να καταγγείλεις την όποια λάθος συμπεριφορά. 2) Ποιο Link δεν σου δουλεύει περί στρωσίματος? Πες μου εδώ μέσα ή με ΠΜ για να διορθωθεί άμεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
newtontina7 25 Ιανουαρίου 2011 Author #14 Share 25 Ιανουαρίου 2011 stormtrooper : Καλό βράδυ στην παρέα σας λοιπον η κατωτέρω URL ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ που αναφέρεται στο στρώσιμο του ενυδρίου. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=100 μόλις πήγα σήμερα σε κάποιο άλλο κατάστημα και ο πωλητής-ιδιοκτήτης του καταστήματος με ενημέρωσε πλήρως και μπράβο σε κάποιους ευσυνήδητους αυτού του χόμπι που έχουν την καλοσύνη να ενημερώνουν τον κόσμο.όσο για το κατάστημα που αγόρασα το ενυδρίο αγαπητέ φίλε που μου απάντησες θέλω να σου πώ πως ένας καλός πελάτης πρέπει να ενημερώνεται για τα πάντα για να συνεχίσει να είναι πελάτης του καταστήματος.Καλό είναι να σε ενημερώνουν και όχι να σε ενημερώνουν...μονο για την τιμή του ενυδρίου,εδώ έχουμε να κάνουμε με ψάρια και όχι με διακόσμηση και με αγκαρία καλό είναι να μην βαριούνται όρισμένη τη δουλεία τους.Αν λοιπον αφιέρωνε 5 λεπτά για να με ενημερώσει για την αμμωνία στο ενυδριο δεν θα αφιέρωνε 20 λετπά για να μου αναφέρει και να μου παρουσιάζει γεννήστρες,καράβια και πετραδάκια. Αλλωστε για αυτό πληρώνονται Όσον αφορα το παράδειγμα με το αυτοκίνητο είναι τελείως άστοχο πιστεύω αλλα και ατυχές.Όσο αφορά τα άσπρα αυτά στίγματα καθότι έδειξα φωτο στον καταστηματάρχη με ενημέρωσε ότι έχει την ασθένεια ich μου έδωσε ένα υγρό και το έβαλα στα ψάρια μου για 20 λεπτά αφού τα τοποθέτησα σε άλλη λεκάνη,επίσης μου έδωσε ένα υγρό με βακτήρια και με ενημέρωσε πολύ κατατοπιστικά μέσα σε 5 λέπτα τι δουλειά κάνει...Επίσης μέτρησα το ph με ταινίες και είδα ότι είναι 8.5 και το GH 18 τώρα δεν γνωρίζω και πολλα για τις τιμές αυτές.Αν γνωρίζει κανείς ας απαντήσεις Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Ιανουαρίου 2011 #15 Share 25 Ιανουαρίου 2011 εδώ έχουμε να κάνουμε με ψάρια και όχι με διακόσμηση Συγνωμη που επεμβαινω στο θεμα σας αλλα αν δεν κανω λαθος στο πρωτο σου ποστ λες οτι εισαι αρχαρια και τα ψαρια τα εχεις για διακοσμηση και οτι μονο τα ταιζεις και τιποτα αλλο...πολυ λαθος αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 25 Ιανουαρίου 2011 #16 Share 25 Ιανουαρίου 2011 stormtrooper : Καλό βράδυ στην παρέα σας λοιπον η κατωτέρω URL ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ που αναφέρεται στο στρώσιμο του ενυδρίου. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=100 Θέλω να μου δώσεις το link από όπου βρήκες το link που δεν λειτουργεί... πχ να μου πεις πως σε αυτό το link... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=18301 δεν λειτουργεί το τάδε στοιχείο. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, δεν θα διαφωνήσω απόλυτα μαζί σου, αλλά σίγουρα δεν συμφωνώ κι όλας. Αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα και μπορεί να εξελιχθεί αλλού για να μη χαλάμε το τρέχον θέμα. Πάντως να σου πω πως αν όντως είναι Ich (προσωπικά θέλω φωτογραφία για να κρίνω και δεν εμπιστεύομαι τη γνώμη κανενός καταστηματάρχη), πιθανόν κακώς σου πούλησε φάρμακο, αφού το Ich αντιμετωπίζεται ανέξοδα τις περισσότερες φορές. Μερικές πληροφορίες για το Ich μπορείς να βρεις ΕΔΩ. Αλλά ξαναλέω... Η εμπειρία μου έχει δείξει πως οι περισσότερες των περιπτώσεων δεν είναι Ich, αλλά κάτι μου μοιάζει με το Ich και αντιμετωπίζεται διαφορετικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
newtontina7 25 Ιανουαρίου 2011 Author #17 Share 25 Ιανουαρίου 2011 ακριβώς τώρα που άρχισαν να πεθαίνουν ένα ένα τα ψάρια μου, τώρα κατάλαβα πόσο λάθος φιλοσοφία είχα και άρχισα να διαβάζω και να ενημερώνομαι για μένα τώρα άρχισε να γίνεται χόμπι τα ψάρια δυστυχώς πολύ έχουν μείνει όμως στην νοοτροπία κάποιος θέλει να βάλει ψάρια μερικοί για διακόσμηση...ε ας τους το πουλήσουμε και δεν χρειάζονται να ξέρουν πολλά.Έτσι πίστευε ο συγκεκριμένος καταστηματάρχης για αυτο και το αναφέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Ιανουαρίου 2011 #18 Share 25 Ιανουαρίου 2011 Κανονικα δεν επρεπε να σου ψωφισουν τα ψαρια για να αλλαξεις φιλοσοφια περι διακοσμησης,αυτη ειναι η γνωμη μου και οτι σου λεω στο λεω φιλικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
newtontina7 25 Ιανουαρίου 2011 Author #19 Share 25 Ιανουαρίου 2011 Θέλω να μου δώσεις το link από όπου βρήκες το link που δεν λειτουργεί... πχ να μου πεις πως σε αυτό το link... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=18301 δεν λειτουργεί το τάδε στοιχείο. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, δεν θα διαφωνήσω απόλυτα μαζί σου, αλλά σίγουρα δεν συμφωνώ κι όλας. Αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα και μπορεί να εξελιχθεί αλλού για να μη χαλάμε το τρέχον θέμα. Πάντως να σου πω πως αν όντως είναι Ich (προσωπικά θέλω φωτογραφία για να κρίνω και δεν εμπιστεύομαι τη γνώμη κανενός καταστηματάρχη), πιθανόν κακώς σου πούλησε φάρμακο, αφού το Ich αντιμετωπίζεται ανέξοδα τις περισσότερες φορές. Μερικές πληροφορίες για το Ich μπορείς να βρεις ΕΔΩ. Αλλά ξαναλέω... Η εμπειρία μου έχει δείξει πως οι περισσότερες των περιπτώσεων δεν είναι Ich, αλλά κάτι μου μοιάζει με το Ich και αντιμετωπίζεται διαφορετικά. αν μπορούσες να μου στείλεις ένα μαιλ θα μπορούσες να με βοηθήσεις να σου στείλω τις φωτο μου και να μου πεις τι συμβαίνει λοιπον όσον αφορα την URL μπηκα στη βιβλιοθήκη αρχείων και μετά εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?au...ticle&id=45 πάτησα την URL που αναγραφόταν στο συγκεκριμένω λινκ Τέλος εννοείται ότι ο καθένα θέλει να πουλήσει το προιον του και αφού αυτό του ζήτησα αυτό έκανε μου έδωσε ένα φάρμακο για την ασθένεια. Ήταν που ήταν ασχημα τα ψαρια μου λόγο της πολύ αμμωνίας είχαν και ich ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ θα περιμένω το μαιλ σου για να σου στείλω φώτο και βιντεάκι Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 25 Ιανουαρίου 2011 #20 Share 25 Ιανουαρίου 2011 αν μπορούσες να μου στείλεις ένα μαιλ θα μπορούσες να με βοηθήσεις να σου στείλω τις φωτο μου και να μου πεις τι συμβαίνει λοιπον όσον αφορα την URL μπηκα στη βιβλιοθήκη αρχείων και μετά εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?au...ticle&id=45 πάτησα την URL που αναγραφόταν στο συγκεκριμένω λινκ Τέλος εννοείται ότι ο καθένα θέλει να πουλήσει το προιον του και αφού αυτό του ζήτησα αυτό έκανε μου έδωσε ένα φάρμακο για την ασθένεια. Ήταν που ήταν ασχημα τα ψαρια μου λόγο της πολύ αμμωνίας είχαν και ich ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ θα περιμένω το μαιλ σου για να σου στείλω φώτο και βιντεάκι Ευχαριστώ Πιο πάνω που σου αναφέρω το παράδειγμα, σου έχω βάλει ένα link. Μελέτησε αυτό το link κι ότι απορίες έχεις τις συζητάμε Περιμένω τις φωτογραφίες σου τις οποίες και θα σηκώσω εδώ μέσα για να φαίνεται το πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 26 Ιανουαρίου 2011 #21 Share 26 Ιανουαρίου 2011 την σημερινη εποχη με το ιντερνετ δεν υπαρχουν δικαιολογιες οτι μας φταιει ο πετσοπας-μαγαζατορας.απο την στιγμη που αποφασισες να ασχολειθεις με το χομπι του ενυδρειου μπορουσες να παρεις πληροφοριες απο το διαδυκτιο για τα ενυδρεια.τα ψαρια δεν διαφερουν απο τα αλλα κατοικιδια σκυλους-γατες κλπ.οπως αυτα θελουν την φροντιδα τους ετσι και τα ψαρια θελουν τις ρουτινες τους. εσυ νομιζες οτι παιρνουμε ενα ενυδρειο το βαζουμε σε μια γωνια βαζουμε ψαρια μεσα και καθομαστε στον καναπε και τα κοιταμε.μονο ταισμα και τιποτα αλλο.ενα μικρο οικοσυστημα ειναι το ενυδρειο.που θελει και το διαβασμα του και ωρες να του αφειερωσεις και αυτο θα σε ανταμιψει με τον τροπο του.πιστευω οτι το παθημα θα σου γινει μαθημα και θα ασχοληθεις πιο σοβαρα με αυτο το ωραιο χομπι.τα λαθη ανθρωπινα ειναι. καλη επιτυχια και σου ευχομαι να σωσεις οσα ψαρια μπορεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος