Jump to content

Recommended Posts

σημερα παρατιρισα το μολλι μου να κινιτε καπως παρακσενα .... κατω ειναι και ι φοτο μ δειτε κ θελω βοιθεια λιγο γριγορα

:D:ninja::bowdown::bowdown::P:D:buttrock::band:

DiNoC

post-40429-1295967452_thumb.jpg

Συμπληρωσε την ειδικη φορμα που θα βρεις στην κατηγορια των ασθενειων,οσο πιο περιγραφικος γινεις τοσο περισσοτερο θα μπορεσουμε να σε βοηθησουμε.

το προβλιμα είναι πως το ενα απο τα 3 θιλικα μου μολλι κανει κατακοριφι κολιμβισι οπως βλεπετε πανο....

-το ενυδρειο μου ειναι 98 λιτρα νερο

-εχω μεσα 3 θιλικα μολλι, ενα θιλικο γκαπι . 2 αρσενικα μολλι . περιπου 25-29 μικρα γκαπι ( απο γεννα )

-ταισμα μια φορα τιν μερα

απο μετρισις δεν γνωριζω τα χαρακτιριστικα του νερου αλλα κανο αλλαγι νερου μια φορα τιν εβδομαδα (45% )

ειχα χοριγισει σε ενα απο τα θιλικα μολλι μ το : preis crystal . διοτι ειχε ick, και στο τελος τισ χοριγιας παροθσιαστικαν αυτα τα συμπτοματα απο το αλλό θιλικι... :S

:D:ninja::bowdown::bowdown:

post-40429-1295969697_thumb.jpg

Μπες στην σελίδα που σου έδειξε προηγουμένως ο Πάνος, και συμπλήρωσε την φόρμα που θα βρεις εκεί. Αυτός είναι ο γρηγορότερος τρόπος να βοηθηθεί το ψάρι σου.

για πιο λογο μου δειχνεις αυτην τιν σελιδα τιν ξερω ... αλλο ειναι το προβλιμα μου

απο μετρισις δεν γνωριζω τα χαρακτιριστικα του νερου αλλα κανο αλλαγι νερου μια φορα τιν εβδομαδα (45%)

Να το πρόβλημα.

Ξεκίνα να κάνεις τεστ.

Η μουτζούρα κάτω αριστερά στη φωτογραφία τις είναι?

Εκτός από τις μετρήσεις, η φόρμα έχει και άλλα δεδομένα που είναι απαραίτητα. Συμπλήρωσε όσο πιο αναλυτικά μπορείς αυτά που γνωρίζεις.

η μουτζουρα εκει κατω είναι ι μαρκα του ενυδρειου εκει.. ( απλα το σβισα ξες για λογους διαφιμισις ) ...

ευχαριστω πεδεσ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...