Χαλβατζη Ελενη 25 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 25 Ιανουαρίου 2011 Οι βράχοι μου σφήζουν από σπόγγους (?) σαν αυτούς. Υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να με ανησυχεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 25 Ιανουαρίου 2011 Οι βράχοι μου σφήζουν από σπόγγους (?) σαν αυτούς. Υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να με ανησυχεί? Οχι δεν θα πρεπει να σε ανησυχει κατι. Θελω ομως να σου πω πως δεν ειναι αναγκη να ανοιγεις συνεχως θεματα με κατι διαφορετικο,αλλα καλυτερα θα ηταν να τα εχεις ολα συγκεντρωμενα σε ενα θεμα. Θα ειναι πολυ ευκολοτερο και για σενα,αλλα και για ολους οσους αναζητουν πληροφοριες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 25 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 25 Ιανουαρίου 2011 Οι βράχοι μου σφήζουν από σπόγγους (?) σαν αυτούς. Υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να με ανησυχεί? Mια χαρά είναι,μεγαλώνουν και νομίζω δεν χρειάζονται και πολύ φως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 25 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 25 Ιανουαρίου 2011 Το σφουγγάρι δεν είναι απο το ενυδρείο που δίνεις?Γιατί να σε ανησυχεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος