pepos 25 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 25 Ιανουαρίου 2011 θα θελα καποιοσ π ειναι καλοσ γνωστησ του χομπυ μασ να μ πει αν μπορω να βαλω αγγελοψαρο μαζι με γκαππυ πλατυ κ μολλυ !! γτ εχω δει ενα πανεμορφο ψαρακι κ μπορω να πω οτι γοητευτικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 25 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 25 Ιανουαρίου 2011 θα θελα καποιοσ π ειναι καλοσ γνωστησ του χομπυ μασ να μ πει αν μπορω να βαλω αγγελοψαρο μαζι με γκαππυ πλατυ κ μολλυ !! γτ εχω δει ενα πανεμορφο ψαρακι κ μπορω να πω οτι γοητευτικα.. Θα έλεγα ότι δεν είναι και οι ιδανικότεροι συγκάτοικοι αν λάβεις υπόψιν τις παραμέτρους νερού (κυρίως) και την πιθανή επιθετικότητα των σκαλαριών προς τα guppies. Επιπλέον και γενικώς, ζωοτόκα όπως τα guppy με ψάρια αμαζονίου (tetras, cichlids) δεν είναι καλός συνδυασμός. Δες εδώ και εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepos 25 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 25 Ιανουαρίου 2011 περα απο τα γκαπυ με τααλλα ψαρακια μ θα τεριαζε??? 7.5ph 6 kh αμονια 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 25 Ιανουαρίου 2011 Για ποσα λιτρα ενυδρειο μιλαμε; Τα αγγελοψαρα ειναι κοπαδοψαρα,αρα δεν ειναι καλη ιδεα να βαλεις ενα μονο. Ενα κοπαδακι θα εβαζα απο τα 240 λιτρα και πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepos 25 Ιανουαρίου 2011 Author #5 Share 25 Ιανουαρίου 2011 για ενα 120ρι .. απλα το ειδα σε ενα ενυδρειαδικο στην γειτονια κ το εχουν μαζι μ ασχετα ψαρακια εδω κ καμια δυο βδομαδεσ κ περναω κ το χαζευω συνεχωσ λλλα η συμπεριφορα του ειναι νορμαλ ολο τον καιρο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios77m 25 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 25 Ιανουαρίου 2011 τα δικα μου αγγελοψαρα συγκατικουν με νεον τετρα και πιο παλαια με guppy... δεν μου ειναι επιθετικα προς αυτα (ακομα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepos 25 Ιανουαρίου 2011 Author #7 Share 25 Ιανουαρίου 2011 ποσα αγγελοψαρα εχει μαζι φιλε μ στα ποσα λιτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios77m 25 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 25 Ιανουαρίου 2011 ποσα αγγελοψαρα εχει μαζι φιλε μ στα ποσα λιτρα? 2 αγγελοψαρα στα 170 λιτρα μαζι με νεον και cardinal tetra!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Ιανουαρίου 2011 #9 Share 25 Ιανουαρίου 2011 Τα αγγελοψαρα ειναι κοπαδοψαρα,αρα δεν ειναι καλη ιδεα να βαλεις ενα μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios77m 26 Ιανουαρίου 2011 #10 Share 26 Ιανουαρίου 2011 παντως οσα χρονια εχω ενυδρειο παντα ειχα μεσα 2 αγγελοψαρα και οταν τουσ επερνα τριτο... το κυνηγαγανε και μετα απο μια ευδομαδα χανοτανε.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος