panagiwths 25 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 25 Ιανουαρίου 2011 μετα το φαγιτο εχη ανοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 25 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 25 Ιανουαρίου 2011 δηλαδη γερνει προς την επιφανεια με το πλαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 25 Ιανουαρίου 2011 Μπορεις να γινεις πιο σαφης; Σε ποσα λιτρα τον εχεις και με τι αλλα ψαρια και ποσα; Μετρησεις;Ρουτινες; Ποσο καιρο συμβαινει αυτο,και αν ειναι ευκολο μια φωτογραφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiwths 26 Ιανουαρίου 2011 Author #4 Share 26 Ιανουαρίου 2011 ενταξη τολησα το προβλιμα ευχαριστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 26 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 26 Ιανουαρίου 2011 ενταξη τολησα το προβλιμα ευχαριστο Θες να μας πεις τι εκανες και λυθηκε το προβλημα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 26 Ιανουαρίου 2011 ενταξη τολησα το προβλιμα ευχαριστο To ηξερα εγω πως θα την εβρισκες τη λυση.Τον ειχες φουσκωσει πολυ και τον ξεφουσκωσες ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 26 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 26 Ιανουαρίου 2011 To ηξερα εγω πως θα την εβρισκες τη λυση.Τον ειχες φουσκωσει πολυ και τον ξεφουσκωσες ε; Δεν παιζεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 26 Ιανουαρίου 2011 Δεν παιζεσαι Στα στημενα αγαπημενε μου φιλε κανω καλες αποκρουσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 26 Ιανουαρίου 2011 #9 Share 26 Ιανουαρίου 2011 Στα στημενα αγαπημενε μου φιλε κανω καλες αποκρουσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiwths 4 Μαρτίου 2011 Author #10 Share 4 Μαρτίου 2011 τους εδοσα καθαρτικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 4 Μαρτίου 2011 #11 Share 4 Μαρτίου 2011 τους εδοσα καθαρτικο Δηλαδή τι έκανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiwths 5 Μαρτίου 2011 Author #12 Share 5 Μαρτίου 2011 τιποτα απλος καταλαβα πιο ηταν το προβλιμα που ηταν μια σιγγεκριμενη τροφι Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 5 Μαρτίου 2011 #13 Share 5 Μαρτίου 2011 Δεν μας το λες και μας να έχουμε τον νού μας? Με το τσιγγέλι στα βγάζουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiwths 8 Μαρτίου 2011 Author #14 Share 8 Μαρτίου 2011 δεν μπορώ να πω πια τροφή ήταν αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ήταν σε σακουλάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 8 Μαρτίου 2011 #15 Share 8 Μαρτίου 2011 το να μην λες ειναι σαν να μην θελεις να βοηθησεις και τους υπολοιπους χομπιστες να λυσουν παρομοια θεματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 8 Μαρτίου 2011 #16 Share 8 Μαρτίου 2011 το να μην λες ειναι σαν να μην θελεις να βοηθησεις και τους υπολοιπους χομπιστες να λυσουν παρομοια θεματα ΣΩΣΤΟΣ.οταν ανηγει θεμα παει να πει οτι θα γινει συζητηση οχι μονολογος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Μαρτίου 2011 #17 Share 8 Μαρτίου 2011 δεν μπορώ να πω πια τροφή ήταν αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ήταν σε σακουλάκι Ηταν τροφη για δισκους; Και αν ναι,πως γινεται μια τροφη για δισκους να πειραξει τους δισκους ; Εκτος και αν ηταν αλοιωμενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 8 Μαρτίου 2011 #18 Share 8 Μαρτίου 2011 ΣΩΣΤΟΣ.οταν ανηγει θεμα παει να πει οτι θα γινει συζητηση οχι μονολογος! ΄Και γω συμφωνώ. Το θέμα είναι να μοιραζόμαστε εμπειρίες και να γλυτώνουμε όποιον μπορούμε από στεναχώριες και - γιατί όχι - και έξοδα. Δεν είναι δυσφήμηση να πεις το ταδε προϊόν μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα. Απλά θα έχουν τον νου τους οι υπόλοιποι. Δεν σημαίνεο πως θα έχουν όλοι πρόβλημα γιατι θα είχε ακουστεί πιθανότατα. Φαντάσου όμως να ακούσεις από κάποιον από εμάς αύριο πως είχε το ίδιο πρόβλημα με εσένα και βρήκε 1-2 δισκάκια το πρωϊ να κολυμπούν ανάποδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiwths 9 Μαρτίου 2011 Author #19 Share 9 Μαρτίου 2011 η τροφη αυτη δεν εχη ημερομινεια ληξεις εχη ενα χαρτακη που το εχη βαλη το μαγαζη παντος απο τη μερα που τη σταματισα δεν το ξανακαναν η τροφη ηταν ντεοι μπαοι ντεοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 10 Μαρτίου 2011 #20 Share 10 Μαρτίου 2011 μιλαμε για bits? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiwths 14 Μαρτίου 2011 Author #21 Share 14 Μαρτίου 2011 ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 14 Μαρτίου 2011 #22 Share 14 Μαρτίου 2011 εισουν κατατοπιστικοτατος οσον αφορα την τροφη ( μαρκα ) και τη θεραπεια που εκανες , σε ευχαριστω για τη βοηθεια που μου προσεφερες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizu 17 Μαρτίου 2011 #23 Share 17 Μαρτίου 2011 εισουν κατατοπιστικοτατος οσον αφορα την τροφη ( μαρκα ) και τη θεραπεια που εκανες , σε ευχαριστω για τη βοηθεια που μου προσεφερες . ... και εκείνες οι φωτογραφίες που έβαλε ο φίλος ... εκπληκτικές! Που να του δίναμε και καμιά απάντηση!!! Βόμβα θα έβαζε στο site... Ρε panagiwths μίλα αγόρι μου μη φοβάσε... δεν θα σου κάνει μήνυση κάποια εταιρία ή μαγαζί αν πεις ότι έδωσες την τάδε τροφή / τόση ποσότητα κτλ... Τα μισά post εδώ μέσα είναι για δίσκους που δεν τρώνε ή παθαίνουν ταράκουλο κάποια στιγμή μετά το φαγητό! Πες κάτι παραπάνω... (Εκτός αν είσαι σίγουρος ότι έκανες κάποια βλακεία που μόνο εσύ στον κόσμο θα μπορούσες να κάνεις... οπότε respect!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος