gogosx500 25 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 25 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα παιδες ειμαι αρχαριος στο χομπι θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για τα φιλτρα aquael unimax ευχαριστω καλη συνεχεια σε ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 27 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 27 Ιανουαρίου 2011 (edited) καλησπερα παιδες ειμαι αρχαριος στο χομπι θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για τα φιλτρα aquael unimax ευχαριστω καλη συνεχεια σε ολους Έχω το UNIMAX500 που αποδίδει 1500λ/ω πάνω απο ένα χρόνο. Πολύ αξιόπιστο. Στιβαρή κατασκευή. Έχει 2 εισόδους και 2 εξόδους και βολέυει πολύ στον καλό κύκλο του νερού στο ενυδρείο. Το μόνο πρόβλημα που το διαπίστωσα εδώ και λίγες μέρες ότι δεν δουλεύει η UV που μπάινει εσωτερικά του φίλτρου, δεν ξέρω γιατί. Πάντως το συνηστώ. Έγινε επεξεργασία 27 Ιανουαρίου 2011 - Mpampis11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogosx500 27 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 27 Ιανουαρίου 2011 ευχαριστω ρε φιλε αλλα το uv τι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 27 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 27 Ιανουαρίου 2011 ακτινες uv που λεμε... καταστρεφουν μια μορφη αλγης. τουλαχιστον σε μια λιμνη φιλου, καταστρεφει την πρασινη αιωρουμενη αλγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 28 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Πληροφορίες για τις λάμπες UV μπορείς να βρεις εδώ: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=5920 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogosx500 29 Ιανουαρίου 2011 Author #6 Share 29 Ιανουαρίου 2011 αυτες οι λαμπες που λες βρισκονται στο φιλτρο απο κατω? αν οχι που? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος