kuriakos 25 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 25 Ιανουαρίου 2011 γεια σας εχω ενα ενυδριο 200L εχω στο ενυδρειο μου γκαπι μολι και νεον τι φυτα μπωρο να βαλω και αν καπιος κλαδεψει τα δικα του μηπως μπωρεσει να μοθ δωσει μερικα!ευχαριστω εκ των προτερων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 25 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 25 Ιανουαρίου 2011 (edited) Η ερωτηση ποια ειναι?? Τι φυτα είναι καταλληλα για τα ψαρακια σου ή τι μπορει να σου δωσουν?? Κανε μας μια παρουσιαση του ενυδρειου σου και θα συζητησουμε και τι φυτακια μπορεις να βαλεις. Έγινε επεξεργασία 25 Ιανουαρίου 2011 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuriakos 25 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 25 Ιανουαρίου 2011 και τα δυο!τι πρεπει να μαθεται για να με βοηθησετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 25 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 25 Ιανουαρίου 2011 ... τι φυτα μπωρο να βαλω Ότι θέλεις αρκεί να μπορείς να τα συντηρήσεις. Τα συγκεκριμένα ψάρια που ανέφερες δεν έχουν κάποια ασυμβατότητα με κάποιο φυτό. Αν δεν έχεις εμπειρία με τα φυτά τότε λογικά θα αρχίσεις με εύκολα χωρίς φυσικά να είναι κανόνας αυτός. και αν καπιος κλαδεψει τα δικα του μηπως μπωρεσει να μοθ δωσει μερικα!... Όλο και κάποιος θα βρεθεί που θα έχει κλαδέματα, οπότε κάνε λίγο υπομονή μέχρι να βρεθεί εθελοντής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuriakos 25 Ιανουαρίου 2011 Author #5 Share 25 Ιανουαρίου 2011 ok ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος