Jump to content

θα γεννισει ?

giagiwtis

Recommended Posts

φαινεται πως ειναι για γεννα και λιγο παραταισμενη, αλλα να σε ρωτησω κατι? στο μπακραουντ τα μικρα που φαινονται ειναι μεσα στο κυριως ενυδρειο? τοτε γιατι να μην την αφησεις να γεννησει μεσα στο ενυδρειο αφου τα υπολοιπα δεν τα εχει αποδεκατησει πιστευω και τα καινουρια δεν θα εχουν ιδιαιτερο προβλημα. μπορεις αν γινεται να βαλεις και λιγο κερατοφυλλο και θα εισαι οκ, αν γινεται να βαλεις.. :D

οχι φιλε μ ειναι μεσα σε γεννιστρα ολα

Δεν θα βάλεις το ενδιάμεσο πλαστικό της γεννήστρας; Αν όχι δεν έχει νόημα να την αφήσεις εκεί. Θέλει ακόμα 2-3 μέρες όμως.

Γιατί δεν τα βγάζεις τα μικρά από την γεννήστρα; Είναι πάρα πολλά για να ζουν σε ένα τόσο μικρό χώρο... Σκέψου πόσο στενάχωρα είναι εκεί μέσα!

Προτείνω να πάρεις λίγο κερατόφυλλο και να ελευθερώσεις τα μικρά στο μεγάλο ενυδρείο και θα είναι μια χαρά!

Να σου ζήσουν!

• 2 weeks later...

ρε παιδια εγω που εχω ενα θηλυκο κ ενα αρσενικο εδω και 25 μερες μαζι και δεν λενε να ζευγαρωσουν,η κοιλια της ειναι πλακα.

εχω μονο εναν αμφορεα και ενα αληθινο φυτο μεσα. τιμες δεν ξερω γτ δεν εχω τεστ και θερμοκρασια 25-26.

τι λετε να πηγαινει στραβα και να μην κανουν sex :) ??

μήπως είναι λίγο νωρίς?

• 2 weeks later...

οχι φιλε μ ειναι μεσα σε γεννιστρα ολα

εγω με το που περασε 1 μηνας τα εβγαλα απο την γεννηστρα, ακι δεν εχουμε προβλημα, εχω και πλατυ μεσα. τελικά γεννησε ????

ρε παιδια εγω που εχω ενα θηλυκο κ ενα αρσενικο εδω και 25 μερες μαζι και δεν λενε να ζευγαρωσουν,η κοιλια της ειναι πλακα.

εχω μονο εναν αμφορεα και ενα αληθινο φυτο μεσα. τιμες δεν ξερω γτ δεν εχω τεστ και θερμοκρασια 25-26.

τι λετε να πηγαινει στραβα και να μην κανουν sex :D ??

η θηλυκιά σου πρέπει να έχει πονοκέφαλο...κλασικές γυναικείες δικαιολογίες..ξέρεις εσύ.. :D:D

εχω και εγω απορια πανω στο θεμα της γεννας..ειμαι αρχαριος και πριν ενα μηνα εβαλα ψαρακια μες το τνυδρειο μου..αρχικα 2 αγγελοψαρα κ επειτα 2 molly..απ οταν πηρα τα μολυ το ενα ειχε λιγο φουσκομενη κοιλια..παρατηρησα οτι εχει μεγαλωσει λιγο.. μηπως ειναι εγκυοσ?? πως θα το καταλαβω??

εχω και εγω απορια πανω στο θεμα της γεννας..ειμαι αρχαριος και πριν ενα μηνα εβαλα ψαρακια μες το τνυδρειο μου..αρχικα 2 αγγελοψαρα κ επειτα 2 molly..απ οταν πηρα τα μολυ το ενα ειχε λιγο φουσκομενη κοιλια..παρατηρησα οτι εχει μεγαλωσει λιγο.. μηπως ειναι εγκυοσ?? πως θα το καταλαβω??

1.Θα αρχίσει να φουσκώνει κυκλικά

2.θα dis ένα μαύρο τριγωνάκι κοντά στην περιοχή τον γεννητικών όργανον.

3.θα σταματήσει να τρώει σιγά σιγά.

4.θα ξεμοναχιάζετε σε σημεία που δεν θα έχει αλλα ψαρια

5.θα είναι πιο κοντά στην heater

6.θα την βλέπεις να βουλιάζει από το βάρος και να μένει ακίνητη στον βυθό.

7.Μερικές φορες θα τρώει και θα τα φτηνή πίσω

8.Καλά γεννητούρια.

:D

καποια συμπτωματα απο αυτα τα εχει.. το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο μολυ το εχω μονο 15 μερες.. παιζει να ηταν εγκυοσ απο πριν??

αν αποδειχθει οτι το μολυ μου ειναι εγκυος τι πρεπει να κανω??? βοηθηστε με παιδια :D:D

αν αποδειχθει οτι το μολυ μου ειναι εγκυος τι πρεπει να κανω??? βοηθηστε με παιδια ;):D

Το θέμα συζητείται εδώ.--> http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=57380

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...