kixlidatos 6 Μαίου 2011 #26 Share 6 Μαίου 2011 Αν και ασχετος με τα φυτα εχω μια ιδεα Να μπαινει κατι σαν μπολ με το στομιο να κοιτα την αμμο,και εκει μεσα να καθονται η φυσαλιδες?Αν διαλυονται φυσικα,γιατι αλλιως θα βρουμε το μπολ με κανενα ψαρακι στην επιφανεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
makridelacos 6 Μαίου 2011 #27 Share 6 Μαίου 2011 Οσοι "χρωστανε" ιδεες παρακαλω οπως τις καταθεσουν! +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN12345 13 Μαίου 2011 #28 Share 13 Μαίου 2011 αν και λιγο αργα εχω μια ιδεα αν περναμε μια αεραντλιακαι ενοναμε το σωλινακι το διοξειδιου με το σωλινακι της αεραντλιας με ενα Τ ενω η αεραντλια θα εβγαζε φυσαλιδες δεν θα εβγεναι και καμια φυσαλιδα διοξειδιου; ΥΓ.μιλαω για αυτους που χρησιμοποιουν αεραντλια η εχουν και θελουν διοξειδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
landscape 13 Μαίου 2011 #29 Share 13 Μαίου 2011 (edited) εγώ σκέφτηκα να πάρω μια αεραντλία και από αυτή να οξυγονώνω το ενυδρείο (hailea 60 liters) και να συνδέσω το CO2 στην υποδοχή που έχει το εσωτερικό φίλτρο μου για να τραβάει οξυγόνο....βέβαια κάπου θα πρέπει να γίνει μια τρύπα (μάλλον στο μπουκάλι) να τραβάει και αέρα ,για να μην ρουφιέται το μπουκάλι!! έτσι θα έχουμε και CO2 kai O2 στο ενυδρείο μας!!!!!!!!???????? για πείτε ρε παιδιά.....το ψηλοφοβάμε το CO2 ,αλλά πρέπει να παίξει πείραμα!! πως ακούγεται το εγχείρημά? Θα θρηνήσουμε θύματα? Έγινε επεξεργασία 13 Μαίου 2011 - landscape Link to comment Share on other sites More sharing options...
makridelacos 19 Νοεμβρίου 2011 #30 Share 19 Νοεμβρίου 2011 Δεν υπάρχει ο χρόνος αυτό το διάστημα. Σκεφτείτε και πράξτε!Τι περιμένετε; Όταν λες "διάστημα", πόσο ενοείς; Δώσε την ιδέα σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 19 Νοεμβρίου 2011 Author #31 Share 19 Νοεμβρίου 2011 Ξεκίνησα το ποστ για κατασκευή "σκάλας" , βέβαια έχουμε φτάσει σε κατασκευή "διαστημόπλοιου"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makridelacos 19 Νοεμβρίου 2011 #32 Share 19 Νοεμβρίου 2011 χαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 19 Νοεμβρίου 2011 Author #33 Share 19 Νοεμβρίου 2011 Ποιος έχει όρεξη να κάνουμε ομαδική εργασία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
makridelacos 19 Νοεμβρίου 2011 #34 Share 19 Νοεμβρίου 2011 Ποιος έχει όρεξη να κάνουμε ομαδική εργασία; Πρέπει να γίνει τώρα; Γιατί πρέπει να πάω για ύπνο σιγά σιγά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 20 Νοεμβρίου 2011 Author #35 Share 20 Νοεμβρίου 2011 Όταν ξυπνήσεις ενημέρωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makridelacos 20 Νοεμβρίου 2011 #36 Share 20 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα, έχω ξυπνήσει από τις 5:30!!! Για λέγε λέγε, τι κάνουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος