Jump to content

Ερωτηση για Κιχλιδες

θανασης

Recommended Posts

Θα μπορουσες να βαλεις ενα χαρεμακι και μονο.Δες εδω καποιες πληροφοριες

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=39006

:D

Σκεφτομαι για φιλτρο το eheim 2217 ποια ειναι η γνωμη σου?

:D

Γεμισε το βιολογικο υλικο.

Μηπος γνωρηζεις αν αυτο το φιλτρο εχει μεσα βιολογικο υλικο η πρεπει να το αγορασω? Και αν πρεπει να αγορασω τι πρεπει να βαλω?Εως τωρα ειχα μονο εσωτ. φιλτρα και δεν ξερω. Ευχαριστω

Μηπος γνωρηζεις αν αυτο το φιλτρο εχει μεσα βιολογικο υλικο η πρεπει να το αγορασω? Και αν πρεπει να αγορασω τι πρεπει να βαλω?Εως τωρα ειχα μονο εσωτ. φιλτρα και δεν ξερω. Ευχαριστω

Συνοδευεται μονο απο τα σφουγγαρια του.Οι πιο πολλοι χρησιμοποιουμε substrat pro της eheim ή siporax της sera. :D

Συνοδευεται μονο απο τα σφουγγαρια του.Οι πιο πολλοι χρησιμοποιουμε substrat pro της eheim ή siporax της sera. :ninja:

[/quote Θα μου εξηγησης σε παρακαλω τι ειναι αυτα και πως τα παραγκελνω απο το τηλ.? Ειμαι απο νησι και τα πραγματα δεν εινα και τοσο ευκολα :D

Φιλε μου ειναι και τα δυο βιολογικα υλικα,τοσο πορωδη,ωστε να ευνοουν την αποικηση επανω τους βακτηριδιων,χρησιμων για τη διατηρηση της ζωης στο ενυδρειο μας.

Μπορεις να τα δεις εδω και εδω :D

Φιλε μου ειναι και τα δυο βιολογικα υλικα,τοσο πορωδη,ωστε να ευνοουν την αποικηση επανω τους βακτηριδιων,χρησιμων για τη διατηρηση της ζωης στο ενυδρειο μας.

Μπορεις να τα δεις εδω και εδω :D

Μπορω να τα χρεισημοποιησω και τα δυο η μονο το ενα? Μηπος μπορεις να μου πεις πως μπαινουν και με ποια σειρα στο συγγεκριμενο φιλτρο? Ευχαρειστω

Μπορεις να τα χρησιμοποιησεις και τα δυο,οχι χυμα βεβαια μεσα στο φιλτρο,αλλα τοποθετημενα μεσα σε δυχτακια ειδικα γι'αυτη τη δουλεια,τα οποια θα τα βρεις σε ολα τα ενυδρειακα καταστηματα.

Μην ακολουθησεις σειρα,αλλα γεμισε ολο το φιλτρο υλικα.

Ευχαρηστω πολλη φιλε Διας. Θα μπορουσε καποιος φιλος να μου υποδηξει τη φωτισμο να βαλω στο συγγεκριμενο ενειδρειο? [Αν γινομαι μεγαλος πρυχτης σας ζυτω συγνωμη]

Έγινε επεξεργασία - θανασης

Ευχαρηστω πολλη φιλε Διας. Θα μπορουσε καποιος φιλος να μου υποδηξει τι φωτισμο να βαλω στο συγγεκριμενο ενειδρειο? [Αν γινομαι μεγαλος πρυχτης σας ζυτω συγνωμη]

Αγαπητέ Θανάση οι αφρικάνες δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις σε φωτισμό.Αν έχεις μια λάμπα στο φωτιστικό μπορείς να βάλεις ή μια daylight ή μια ρόζ .Αν έχει φωτιστικό με δύο λάμπες βάζεις και τις δύο.

Δώσε μας φωτογραφίες του ενυδρείου σου.

Και μια παράκληση εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=54491&hl= άνοιξες ξανά θέμα θα είνα καλό λοιπόν να διατηρήσεις όλες τις ερωτήσεις στο θέμα που άνοιξες εδώ και για σένα άλλα και για όλους του φίλους που θα θελήσουν να διαβάσουν όλη τη προσπάθεια ολοκληρωμένη.Το άλλο θέμα θα καθαριστεί .Ευχαριστώ

Καλώς ηλθες και ο,τι θέλεις εδώ είμαστε :D

Έγινε επεξεργασία - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Φιλε Σωκρατη σε ευχαρηστω για την παρατηρηση ετσι ειναι και για μενα ποιο ευκολα. Μια αλλη ερωτηση ειναι η εξης..... Διαβασα οτι η αμμο η θαλασινη και οι πετρες επεισης ειναι καταληλες για τις κιχλιδες.Η πλακα ομως ειναι οτι δεν μπορω να βρω σε ποιο σημειο του φορουμ διαβασα πως ξεχωριζουμε τις ασβεστολιθηκες απο τις υπολιπες. Καθος επεισης και τον τροπο καθαρισμου τους[αμμο και πετρες].Αν καποιος γνωρειζει τα σημεια θα το εκτοιμουσα πολλη. Ευχαριστω :D

Φιλε Σωκρατη σε ευχαρηστω για την παρατηρηση ετσι ειναι και για μενα ποιο ευκολα. Μια αλλη ερωτηση ειναι η εξης..... Διαβασα οτι η αμμο η θαλασινη και οι πετρες επεισης ειναι καταληλες για τις κιχλιδες.Η πλακα ομως ειναι οτι δεν μπορω να βρω σε ποιο σημειο του φορουμ διαβασα πως ξεχωριζουμε τις ασβεστολιθηκες απο τις υπολιπες. Καθος επεισης και τον τροπο καθαρισμου τους[αμμο και πετρες].Αν καποιος γνωρειζει τα σημεια θα το εκτοιμουσα πολλη. Ευχαριστω :ninja:

Με αφθονο καθαρό νερό φιλε μου!Δεν χρειάζεται να παιδευεσαι! :D

Τις ασβεστολιθικες πετρες απο τη φυση πως τις ξεχοριζω? Κατι που υποθηκε για ξηδι το δοκιμασα αλλα τιποτα.

Τις ασβεστολιθικες πετρες απο τη φυση πως τις ξεχοριζω? Κατι που υποθηκε για ξηδι το δοκιμασα αλλα τιποτα.

Σε στεγνη πετρα ριχνεις ξυδι η ακουα φορτε.

Αν αφρισει ειναι ασβεστολιθικη :D

Αν βαλω αμμο μονο απο την θαλασσα πρεπει να βαλω και αραγωνιτη? Να σας πω οτι το νερο στο νησι εχει το αλατακι του. Ευχαριστω. :D Και κατι αλλο, τι ειναι το μπουφερ?

Έγινε επεξεργασία - θανασης

Αν βαλω αμμο μονο απο την θαλασσα πρεπει να βαλω και αραγωνιτη? Να σας πω οτι το νερο στο νησι εχει το αλατακι του. Ευχαριστω. :ninja: Και κατι αλλο, τι ειναι το μπουφερ?

Αυτό θα εννοείς μάλλον http://www.seachem.com/Products/product_pa...yikaBuffer.html

Είναι σε μορφη σκόνης που την βάζουμε στο νερο του ενυδρειου για να εχουμε ψηλό ph και kΗ.

Προσωπικά πιστεύω πως θα είσαι μια χαρα με την άμμο της θαλασσας. :D

Επειδη το ενυδρειο ειναι DIY στις διαστασεις 105-30-40 τζαμι 8χιλ. ειναι ενταξει? Το εξωτ. φιλτρο πρεπει να ειναι υποχρεοτικα χαμηλοτερα απο το ενυδρειο η μπορει να ειναι στο ιδιο επιπεδο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...