stefanos 26 Σεπτεμβρίου 2006 #1 Share 26 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδια ψάχνω ένα τέτοιο για να το κάνω δωράκι έχει δεί κάποιος κάτι ? Νομίζω το παραπάνω λέγεται Τομ mini deco kit Δεν θέλω να το πάω άμεσα στις αναζητήσεις στα καταστήματα αλλά είναι το επόμενο στάδιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 26 Σεπτεμβρίου 2006 #2 Share 26 Σεπτεμβρίου 2006 Nαι έχω δει κάτι αντίστοιχο... Έχεις ΠΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 26 Σεπτεμβρίου 2006 #3 Share 26 Σεπτεμβρίου 2006 Και γω ... σε 3 λεπτα δες πμ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 26 Σεπτεμβρίου 2006 #4 Share 26 Σεπτεμβρίου 2006 Τέτοιο ενυδρειάκι έχω δεί στο Water Inn,στον Καρχαρία και νομίζω στο Pet City Γλυφάδας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 26 Σεπτεμβρίου 2006 Author #5 Share 26 Σεπτεμβρίου 2006 Τι διαλα! Εδώ στα γιαννενα σε "πηγάδι κατραμ"? Ευχαριστώ παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος