peristerigeo 24 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 24 Ιανουαρίου 2011 http://www.otherside.gr/2009/01/paraxena-k...teuta-enydreia/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 24 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 24 Ιανουαρίου 2011 Αυτο με το ενυδρειο-διαδρομο λεω να το κανω με τον γειτονα να πηγαινοερχοντε τα ψαρια μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 24 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 24 Ιανουαρίου 2011 Εμένα μου άρεσε το ενυδρείο με τα "πιατάκια" μπροστά που μπορείς να ταΐζεις τα ψάρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 24 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 24 Ιανουαρίου 2011 Αυτο με το ενυδρειο-διαδρομο λεω να το κανω με τον γειτονα να πηγαινοερχοντε τα ψαρια μου... Δεν είναι άσχημη ιδέα!Όταν λείπεις θα τα ταΐζει κιόλας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 24 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 24 Ιανουαρίου 2011 (edited) Το μεγάλο το στρογγυλό είναι στο Βερολίνο και μου έχουν πει ότι είναι πολύ εντυπωσιακό.Εμένα το μεγάλο ενυδρείο του Αmano(άμα δεν κάνω λάθος είναι 2000 gal) μου αρέσει πραγματικά πολύ όμορφο. Έγινε επεξεργασία 24 Ιανουαρίου 2011 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 24 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 24 Ιανουαρίου 2011 επίσης ένα ωραίο ενυδρείο είναι αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
peristerigeo 24 Ιανουαρίου 2011 Author #7 Share 24 Ιανουαρίου 2011 Το μεγάλο το στρογγυλό είναι στο Βερολίνο και μου έχουν πει ότι είναι πολύ εντυπωσιακό.Εμένα το μεγάλο ενυδρείο του Αmano(άμα δεν κάνω λάθος είναι 2000 gal) μου αρέσει πραγματικά πολύ όμορφο. φοβερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 24 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 24 Ιανουαρίου 2011 ορίστε και 2 video με το ενυδρείο του Αmano.Στο 1ο βλέπεις την κατασκευή του και στο 2ο όταν ταΐζει τα ψάρια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος