tasosgv 26 Ιανουαρίου 2011 #51 Share 26 Ιανουαρίου 2011 λοιπον μαγκες οπως ο μιμικος κ εγω προσφατα εκανα αυτο το κολπο με το διοξιδιο του ανθρακα .... κ εχω ερςτισεις 1 - αφτες οι μπουρμπουλιθρες που βγαζει ειναι σιγουρα οκ για τα ψαρια? 2- το ενυδριο μου είναι 95 λιτρα ... ποσες μπουρμπουλιθρες πρεπει να βγαζει? 3- εχω μεσα 2 κερατοφιλα ... δυο κλοναρακια ντοματια ( πολυ μικρο ) μια αργεντινικι γιγαντοσα και 2 ανουμπλιες ειναι ολα οκ? εδω υπολογίζεις το CO2 αν ειναι αρκετό ή λίγο για το ενυδρειο σου βάσει μετρήσεων ΚΗ-ΡΗ : http://www.aquazone.gr/index.php?pid=20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 26 Ιανουαρίου 2011 #52 Share 26 Ιανουαρίου 2011 εχω ντοματια κερατοφιλο χ-μοςς και κατι που μιαζει σαν κερατοφιλο και πισια!! ολα ειναι ευκολα.δεν εχουν ιδιαίτερες απαιτησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlomoc 26 Ιανουαρίου 2011 #53 Share 26 Ιανουαρίου 2011 ολα ειναι ευκολα.δεν εχουν ιδιαίτερες απαιτησεις. ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Ιανουαρίου 2011 #54 Share 27 Ιανουαρίου 2011 εδω υπολογίζεις το CO2 αν ειναι αρκετό ή λίγο για το ενυδρειο σου βάσει μετρήσεων ΚΗ-ΡΗ : http://www.aquazone.gr/index.php?pid=20 tasosgv να σε ρωτησω αυτο το link που γραφεις παιζει κανενα ρολο αν χρεισημοποιεις τυρφη η οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 27 Ιανουαρίου 2011 #55 Share 27 Ιανουαρίου 2011 tasosgv να σε ρωτησω αυτο το link που γραφεις παιζει κανενα ρολο αν χρεισημοποιεις τυρφη η οχι? οχι γιατι οι τιμές θα ειναι ήδη διαμορφωμένες , και θα έχεις μέτρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Ιανουαρίου 2011 #56 Share 27 Ιανουαρίου 2011 οχι γιατι οι τιμές θα ειναι ήδη διαμορφωμένες , και θα έχεις μέτρηση. Οπωτε υπολογιζω και εγω εκει αναλογα με τις μετρησεις μου και ας χρεισημοποιω τυρφη.εφτιαξα καινουριο μειγμα σημερα και βλεπω οτι βγαζει χοντρες φυσαλιδες απο την αεροπετρα και πανε ολες γρηγορα στην επιφανεια και λεω αυριο να αγορασω κατι αλλο για διαχυση.Σκαλα η το γυαλινο τον διαχυντιρα?τι λες,ποιο θα κανει καλητερη δουλεια με το diy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 27 Ιανουαρίου 2011 Author #57 Share 27 Ιανουαρίου 2011 παρε σκαλα αυτη με τα σχεδια που ειναι που η μπουρμπουλιθρες πανε γυρο γυρο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Ιανουαρίου 2011 #58 Share 27 Ιανουαρίου 2011 παρε σκαλα αυτη με τα σχεδια που ειναι που η μπουρμπουλιθρες πανε γυρο γυρο!!! mimikos τετοια εχεις εσυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 28 Ιανουαρίου 2011 Author #59 Share 28 Ιανουαρίου 2011 τετοια λεω να παρω...αλλα δεν βρισκο πουθενα.....ενας μου λεει οτι εχει κ θα φερει απο ευδομαδα.....θα παω να δω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Ιανουαρίου 2011 #60 Share 28 Ιανουαρίου 2011 τετοια λεω να παρω...αλλα δεν βρισκο πουθενα.....ενας μου λεει οτι εχει κ θα φερει απο ευδομαδα.....θα παω να δω.... την εβαλα πριν απο λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 28 Ιανουαρίου 2011 Author #61 Share 28 Ιανουαρίου 2011 ποσο την πιρες???κανει δουλεια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος