mimikos15 24 Ιανουαρίου 2011 Author #26 Share 24 Ιανουαρίου 2011 φοβαμε.....κατσε να δουλεψη μια...και μετα βαλω την βαλβιδα......... λιπον τα επομενα νεα απο εμενα θα ειναι αυριο......θα σας πω αν πετιχε..!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Ιανουαρίου 2011 #27 Share 24 Ιανουαρίου 2011 φοβαμε.....κατσε να δουλεψη μια...και μετα βαλω την βαλβιδα......... λιπον τα επομενα νεα απο εμενα θα ειναι αυριο......θα σας πω αν πετιχε..!!! αχαχαχαχαχ Αντε καλη τυχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 25 Ιανουαρίου 2011 Author #28 Share 25 Ιανουαρίου 2011 Λιπον πετιχε....αλλα κατι πιγε στραβα με το καπακι.....και ετσι δεν βγαζει απο το σολινακι co2...ξερει κανεις με τη να τριπισο αλλο καπακι???οστε να βγει αλφαδι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Ιανουαρίου 2011 #29 Share 25 Ιανουαρίου 2011 Λιπον πετιχε....αλλα κατι πιγε στραβα με το καπακι.....και ετσι δεν βγαζει απο το σολινακι co2...ξερει κανεις με τη να τριπισο αλλο καπακι???οστε να βγει αλφαδι??? Βαλε λιγο σιλικονη σ αυτο που εχεις απο μεσα και απο εξω για να κλεισεις την διαροη που εχεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 25 Ιανουαρίου 2011 Author #30 Share 25 Ιανουαρίου 2011 α...στιν ακρι πρεπει να το κοψο για να κανει μεγαλη μιτη??η μικρι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 25 Ιανουαρίου 2011 #31 Share 25 Ιανουαρίου 2011 λοιπόν, κόψε το καπάκι λίγο, πολύ λίγο και πέρνα το σωληνάκι ίσα να χωράει. Αν δεν έχεις σιλικόνη κλείσε τυχόν κενά με κερί (παντού υπάρχει ένα κερί) το μπουκάλι να είναι πιο κάτω από το ενυδρείο, για ασφάλεια Για περισσότερες και συγκεκριμένες απορίες, πάλι εδώ είμαστε! Μέχρι στιγμής τα πάτε μια χαρά και χαίρομαι που νέα μέλη βοηθούν ακόμη νεότερα. Έχετε πιάσει το νόημα του aquazone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 25 Ιανουαρίου 2011 Author #32 Share 25 Ιανουαρίου 2011 λιπον το εκανα.....αλλα δεν βγαζει σηνεχεια....αποτε θυματε βγαζει η οταν παταω το μπλουκαλι....τ εκανα λαθος??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 25 Ιανουαρίου 2011 #33 Share 25 Ιανουαρίου 2011 λιπον το εκανα.....αλλα δεν βγαζει σηνεχεια....αποτε θυματε βγαζει η οταν παταω το μπλουκαλι....τ εκανα λαθος??? αφου βγάζει οταν πατας το μπουκάλι δεν εχει διαροή και θα βγάλει. υπομονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 25 Ιανουαρίου 2011 Author #34 Share 25 Ιανουαρίου 2011 φιλε μου τασο..βγαζει....αλλα βγαζει 1 μπουρμπουλιθρα ανα 3-4 δευτερολεπτα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 25 Ιανουαρίου 2011 #35 Share 25 Ιανουαρίου 2011 Δεν εχεις βαλβιδα αντεπιστροφης?Αν δεν κανω λαθος αφου δεν εχεις βαλβιδα καλητερα να βαλεις το μπουκαλι πιο ψηλα απο το ενυδρειο σου!αν κανω λαθος να με διορθωσει καποιος πιο εμπειρος! οχι το μπουκάλι πιο χαμηλά απο το ενυδρείο πάντα γιατι το μίγμα θα περάσει στο ενυδρειο ΠΡΟΣΟΧΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 25 Ιανουαρίου 2011 #36 Share 25 Ιανουαρίου 2011 φιλε μου τασο..βγαζει....αλλα βγαζει 1 μπουρμπουλιθρα ανα 3-4 δευτερολεπτα!!! ισως λίγη μαγιά ίσως λόγω θερμογρασίας. περίμενε μέχρι το βράδυ και θα δεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 25 Ιανουαρίου 2011 Author #37 Share 25 Ιανουαρίου 2011 κανονικα ποσο πρεπει να βγαζει??διαροη δεν εχω καθολου...οταν φυσαω στο καπακι δεν βγενει ουτε λιγος αερας εξω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 25 Ιανουαρίου 2011 #38 Share 25 Ιανουαρίου 2011 κανονικα ποσο πρεπει να βγαζει??διαροη δεν εχω καθολου...οταν φυσαω στο καπακι δεν βγενει ουτε λιγος αερας εξω...... παιζουν ρόλο τα λίτρα στο ενυδρείο, ποσα φυτά έχουμε κλπ. 30/λεπτό ειναι καλα για ενα 60 λιτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 25 Ιανουαρίου 2011 #39 Share 25 Ιανουαρίου 2011 και εδω υπολογίζεις το CO2 αν ειναι αρκετό ή λίγο για το ενυδρειο σου βάσει μετρήσεων ΚΗ-ΡΗ : http://www.aquazone.gr/index.php?pid=20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 25 Ιανουαρίου 2011 Author #40 Share 25 Ιανουαρίου 2011 Οκ...ευχαριστο τασο για την βοηθεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 25 Ιανουαρίου 2011 Author #41 Share 25 Ιανουαρίου 2011 το μετρισα.....βγαζει μπουρμπουλιτρες ανα 4 δευτερολεπτα!!!καλα ειναι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 25 Ιανουαρίου 2011 #42 Share 25 Ιανουαρίου 2011 το μετρισα.....βγαζει μπουρμπουλιτρες ανα 4 δευτερολεπτα!!!καλα ειναι??? κανε μετρησεις ΚΗ- ΡΗ αυριο και υπολόγισε Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 26 Ιανουαρίου 2011 Author #43 Share 26 Ιανουαρίου 2011 δεν εχω μετρησης απο κη.....το ph μ ειναι 7,9 με 8....τα φυτα μου παντος αναπτιζονται μια χαρα.......αμα μπει παραπανο co2 τη θα γινει???? και αμα μπει λιγοτερο τη θα γινει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 26 Ιανουαρίου 2011 #44 Share 26 Ιανουαρίου 2011 δεν εχω μετρησης απο κη.....το ph μ ειναι 7,9 με 8....τα φυτα μου παντος αναπτιζονται μια χαρα.......αμα μπει παραπανο co2 τη θα γινει???? και αμα μπει λιγοτερο τη θα γινει??? το επιπλέον CO2 ειναι επικινδυνο για τα ψάρια. αν δεις τα ψάρια στην επιφάνεια να αναπνεουν δημιουργησε ανατάραξη στην επιφάνεια. πάντως δεν νομίζω οτι θα έχεις πρόβλημα . το ΡΗ θα δεις οτι ενδέχεται να πέσει 0,5 περίπου απο εκει που μετρούσες χωρίς CO2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 26 Ιανουαρίου 2011 Author #45 Share 26 Ιανουαρίου 2011 εμενα τωρα θα βγαζει 15 μπουρμπουλιθρες το λεπτο......θα ειναι καλα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 26 Ιανουαρίου 2011 #46 Share 26 Ιανουαρίου 2011 εμενα τωρα θα βγαζει 15 μπουρμπουλιθρες το λεπτο......θα ειναι καλα??? σε ποσα λιτρα ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 26 Ιανουαρίου 2011 Author #47 Share 26 Ιανουαρίου 2011 98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 26 Ιανουαρίου 2011 #48 Share 26 Ιανουαρίου 2011 98 λογικά ειναι λίγες για τα λιτρα σου αλλα αν δεν κάνεις μέτρηση ΚΗ δεν μπορεις να πειραματιστεις. 30-45 ίσως ειναι ικανοποιητικές για τα λιτρα αυτά. αλλα και πάλι χωρίς μετρήσεις .... αν δεν έχεις δύσκολα φυτά δεν θα έχεις πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 26 Ιανουαρίου 2011 Author #49 Share 26 Ιανουαρίου 2011 εχω ντοματια κερατοφιλο χ-μοςς και κατι που μιαζει σαν κερατοφιλο και πισια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlomoc 26 Ιανουαρίου 2011 #50 Share 26 Ιανουαρίου 2011 λοιπον μαγκες οπως ο μιμικος κ εγω προσφατα εκανα αυτο το κολπο με το διοξιδιο του ανθρακα .... κ εχω ερςτισεις 1 - αφτες οι μπουρμπουλιθρες που βγαζει ειναι σιγουρα οκ για τα ψαρια? 2- το ενυδριο μου είναι 95 λιτρα ... ποσες μπουρμπουλιθρες πρεπει να βγαζει? 3- εχω μεσα 2 κερατοφιλα ... δυο κλοναρακια ντοματια ( πολυ μικρο ) μια αργεντινικι γιγαντοσα και 2 ανουμπλιες ειναι ολα οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος