Jump to content

Diy Co2

mimikos15

Recommended Posts

παιδια μολις εφτιαξα to diy co2....

αλλα δεν βγαζει τπτ......το εχω βαλει σε ενα μικρο ενυδριακι.....

ισχη οτι θα βγαλει μετα απο λιγες ωρες μπουρβουλιθρες???

και για το ενυδριο χριαζομαι σκαλα διαχισης????

για βοηθηστε λιγο να μπω και εγω στο κλιμα!!!

ευχαιρστο!!!

• Απαντήσεις 60
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

φίλε, με την προϋπόθεση ότι έχεις φτιάξει το μίγμα σωστά και ότι η θερμοκρασία δωματίου όπου βρίσκεται το μίγμα δεν είναι κάτω από 24-25 σε λίγες ώρες θα αρχίσει να βγάζει μπουρμπουλήθρες!

το καναμε ετσι οπος ελεγε στης οδιγιες.....το δοματιο εχει 23-24 βαθμους......

παιζει ρολο η πιεση του ενυδρειου???

Έγινε επεξεργασία - mimikos15

φιλε εχω ακριβως το ιδιο θεματακι... εχω φτιαξει το ολο σκηνικο ακριβως οπως το ειδα.( ενας φιλος απο το forum το ειχε ανεβάσει αναλυτικοτατα). Και περιμενω να κανει μπουρμπουλιθρες! Ελπιζω τα παιδια απο εδω να μας βοηθησουν.... (Συγγνωμη για τυχον ορθογραφικο λαθος ). Ειμαι και καινουργιος εδω :D

Έγινε επεξεργασία - xlomoc

Απο προσωπικη και προσφατη εμπειρια θα σου πω οτι το δικο μου εκανε κανενα 2-3ωρο μεχρι να αρχισει να βγαζει.Εγω το εχω με αεροπετρα.οσο γι αυτο που λεει ο akkornteon για τη θερμοκρασια εχει δικιο.αν πεσει σταματαει,αν ξανανεβει αρχιζει παλι.παντως εγω για να μην εχω προβλημα μ αυτο εκοψα τα μανικια απο μια παλια μαλλινη μπλουζα και τα φορεσα στο μπουκαλι

rastafarian ειχα δει το θεμα σου.....και αμα δω οτι σταματιση.....θα βαλω η ισοθερμικο καλημα....η θα βαλω την δικια σου παντεντα!!!

rastafarian ειχα δει το θεμα σου.....και αμα δω οτι σταματιση.....θα βαλω η ισοθερμικο καλημα....η θα βαλω την δικια σου παντεντα!!!

Με το ισοθερμικο πιστευω οτι θα κανεις καλητερα δουλεια.ποση ωρα εχει περασει απο τοτε που το εφτιαξες?

εχει κανενα 40 λεπτο.....ακομα ζεστο ειναι το μπουκαλι!!!αλλα θα κιταξω να βαλω τωρα τπτ απο πανω!!!!

ρασταφαριαν εσι εβαλεσ σκαλα στο δικο σ??

Να σας πω και μια πατεντα που εκανα εγω?αλλα θελει προσοχη για να μη καει η μαγια..πηρα το σεσουαρ και ζεστανα λιγο το μπουκαλι με αποτελεσμα να παρει μπρος...το εκανα γιατι μου σταματησε σε καποια φαση και πετυχε..

εχει κανενα 40 λεπτο.....ακομα ζεστο ειναι το μπουκαλι!!!αλλα θα κιταξω να βαλω τωρα τπτ απο πανω!!!!

ρασταφαριαν εσι εβαλεσ σκαλα στο δικο σ??

Κανα 40λεπτο??Φεεεεεταααααααα τοτε!θα αργησει λιγο αλλα θα παρει!

Εγω το δουλευω με αεροπετρα προς το παρων αλλα επειδη το εψαξα ολοι λενε για σκαλα η ακομα καλητερα και φθηνοτερα με ενα μικρο κυκλοφορητη :D

Εσυ τι εχεις βαλει?

Να σας πω και μια πατεντα που εκανα εγω?αλλα θελει προσοχη για να μη καει η μαγια..πηρα το σεσουαρ και ζεστανα λιγο το μπουκαλι με αποτελεσμα να παρει μπρος...το εκανα γιατι μου σταματησε σε καποια φαση και πετυχε..

Φιλε επειδη σε βλεπω ενεργο και γνωριζεις πανω στο θεμα.. Θα ήθελα να σε ρωτήσω αμα κατι πηγε στραβα στην παρασκευη του ολου μιγματος υπαρχει περιπτωση να παθουν κατι τα ψαρακια μας????

Το μόνο πρόβλημα είναι να χυθεί μείγμα στο ενυδρείο.Αν έχει κενό ο λαιμός του μπουκαλιού θα είναι εντάξει.

Προσέξτε τη φορά που δείχνει η αντεπίστροφη βαλβίδα (αν δεν έχετε,να βάλετε) ,ελέγξτε ρίχνοντας λίγο νερό στο πώμα για τυχόν διαρροή και... υπομονή! :D

οχι δεν εχεις θεμα μ αυτο,μονο μην περασει μειγμα μεσα στο ενυδρειο.πχ αν πεσει το μπουκαλι κατω η αν το εχεισ γεμισει μεχρι πανω τοτε θα εχεις προβλημα.αν εχεις κανει λαθος το μειγμα αναλογα τι εχεις βαλει λιγοτερο η περισσοτερο θα σου κρατησει πιο πολυ η πιο λιγο αν θυμαμαι καλα,τιποτα αλλο.μονο το μειγμα μη παει μεσα.εχεισ βαλει βαλβιδα ανεπιστροφης?

δεν εχω σκεφτη ακομα....πιγα σε 2 πετ και δεν ειχαν ουτε σκαλα...ουτε το αλλο για να παρω.......και ετσι ειμαι ακομα σε διλιμα.....

προς το παρον.......εβαλα ζελατινα γυρο απο το μπουκαλι....κ απο επανο το σκεπασα με αλουμινοχαρτο..>!!!

δεν εχω σκεφτη ακομα....πιγα σε 2 πετ και δεν ειχαν ουτε σκαλα...ουτε το αλλο για να παρω.......και ετσι ειμαι ακομα σε διλιμα.....

προς το παρον.......εβαλα ζελατινα γυρο απο το μπουκαλι....κ απο επανο το σκεπασα με αλουμινοχαρτο..>!!!

Τωρα την διαχυση με τι θα την κανεις?

οχι δεν εχεις θεμα μ αυτο,μονο μην περασει μειγμα μεσα στο ενυδρειο.πχ αν πεσει το μπουκαλι κατω η αν το εχεισ γεμισει μεχρι πανω τοτε θα εχεις προβλημα.αν εχεις κανει λαθος το μειγμα αναλογα τι εχεις βαλει λιγοτερο η περισσοτερο θα σου κρατησει πιο πολυ η πιο λιγο αν θυμαμαι καλα,τιποτα αλλο.μονο το μειγμα μη παει μεσα.εχεισ βαλει βαλβιδα ανεπιστροφης?

Ναι φιλε ευχαριστω πολυ

εγω δεν εχω......αλλα θα παρω αυριο αν ειναι....και μου φενεται θα βαλω και εγω αυτο με την μαλινη μπλουζα...!!!

Ναι φιλε ευχαριστω πολυ

Τοτε εισαι οκ!απλα θελει λιγο υπομονη μεχρι να παρει! :D

εγω δεν εχω......αλλα θα παρω αυριο αν ειναι....και μου φενεται θα βαλω και εγω αυτο με την μαλινη μπλουζα...!!!

Δεν εχεις βαλβιδα αντεπιστροφης?Αν δεν κανω λαθος αφου δεν εχεις βαλβιδα καλητερα να βαλεις το μπουκαλι πιο ψηλα απο το ενυδρειο σου!αν κανω λαθος να με διορθωσει καποιος πιο εμπειρος!

το μπουκαλη με το ενυδριο ειναι διπλα διπλα......αλλα επειδι το ενυδριο ειναι μικρο το μπουκαλι το περναει απο την μεση και πανω.......

(το ενυδρειο ειναι 2λιτρο)!!!!

Έγινε επεξεργασία - mimikos15

το μπουκαλη με το ενυδριο ειναι διπλα διπλα......αλλα επειδι το ενυδριο ειναι μικρο το μπουκαλι το περναει απο την μεση και πανω.......

(το ενυδρειο ειναι 2λιτρο)!!!!

2λιτρο ειναι το ενυδρειο?και τι εχεις μεσα?εχεις και φυτα και θελεις co2?

οχι...απλα το εχω για να δω αν βγαλει μπουρμπουλιθρες.......!!!!

Και γιατι δεν το βαζεις κατευθειαν στο κανονικο σου ενυδρειο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...