Jump to content

Παρουσίαση Ενυδρείου και Φωτιστικού DΙΥ

dsidir

Recommended Posts

Λοιπόν παίδες, μετά από αρκετό τρέξιμο έφτιαξα το φωτιστικό έτσι όπως το ήθελα για το reef που θέλω να φτιάξω. Στην φώτο βλέπετε μια πρώτη εικόνα του ενυδρείου και του φωτιστικού που περιλαμβάνει 6 λάμπες τ5 των 39 watt. Οι μετρήσεις μου καλές, ο φωτισμός πιστεύω πλέον αρκετός, ώρα για κοράλια λοιπόν πιστεύω σε λίγες μέρες.

να σε ρωτησω ,

το σκιμμερ που εχεις ειναι το ferplast ?

Ναι το 550

* Τα δύο προηγούμενα post νομίζω ότι μπορούν να διαγραφούν. Χάθηκε το σήμα του ασύρματου δικτύου και μόλις επανήλθε έκανε 3 φορές δημοσίευση θέματα , πιθανότατα γιατί είχα πατήσει περισσότερα click. Sorry για αυτό.

Έγινε επεξεργασία - dsidir

Eυχαριστημενος ?

Δεν μπορώ να είμαι 100% ακόμη σίγουρος γιατί δεν έχω πολλά ψάρια μέσα. Με 5 ψαράκια φαίνεται να τα πάει καλά. Τώρα με περισσότερα και Κοράλια, θα δείξει. Αν δω καμιά τιμή νασκαρφαλώνει θα το κοιτάξω το θέμα...

post-35537-1295900079_thumb.jpg

Το σκιμμερ δεν μπορείς να το βάλεις στο πλάι εκεί που είναι και η κουρτίνα ?

Thanks. Όποιος θέλει βοήθεια για κάτι παρόμοιο , εδώ είμαστε....

* thanks moderator

Το σκιμμερ δεν μπορείς να το βάλεις στο πλάι εκεί που είναι και η κουρτίνα ?

Εκεί το είχα αρχικά. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η τοποθέτηση για την απόδοση του, αυτό είναι ένα θέμα συζήτησης. Απλά επειδή έχει και από τις δύο πλευρές που είναι μέσα στο νερό τρυπες-εγκοπές, θεώρησα ότι θα έχει καλύτερη κυκλοφορία στη μέση, παρά σε μια άκρη κολλημένο δίπλα στη γωνία του ενυδρείου που το είχα.

Εκεί το είχα αρχικά. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η τοποθέτηση για την απόδοση του, αυτό είναι ένα θέμα συζήτησης. Απλά επειδή έχει και από τις δύο πλευρές που είναι μέσα στο νερό τρυπες-εγκοπές, θεώρησα ότι θα έχει καλύτερη κυκλοφορία στη μέση, παρά σε μια άκρη κολλημένο δίπλα στη γωνία του ενυδρείου που το είχα.

Δεν νομίζω ότι έχει σχέση η θέση μέσα στο ενυδρείο.. Εγώ πάντως το είπα για λόγους αισθητικής

Δεν νομίζω ότι έχει σχέση η θέση μέσα στο ενυδρείο.. Εγώ πάντως το είπα για λόγους αισθητικής

Έχεις ένα δίκιο σε αυτό και νομίζω ότι θα το ξανακοιτάξω το θέμα.

Πάντως για κανέναν λόγο μην βάλεις background για να κρύψεις το σκιμμερ γιατί ο τοίχος σου βγάζει πολύ ωραίο χρώμα (άσε που σιχαίνομαι αυτό το ψεύτικο μπλε χρώμα του background :D )

Πάντως για κανέναν λόγο μην βάλεις background για να κρύψεις το σκιμμερ γιατί ο τοίχος σου βγάζει πολύ ωραίο χρώμα (άσε που σιχαίνομαι αυτό το ψεύτικο μπλε χρώμα του background :D )

Μπά όχιιι, δεν είχα κανένα τέτοιο σκοπό

Βαλε λεπτομερειες και φωτογραφιες απο το φωτιστικο καθως και γενικη τιμη για την κατασκευη του!

Στολιδακι ειναι!Τα συγχαρητηρια μου.

Για να μην με κράξουν οι mod και είμαστε εκτός θέματος θα ανοίξω ένα θέμα το απόγευμα στην κατηγορία φωτισμός και θα βάλω αναλυτικά τιμές και ένα σχέδιο του φωτιστικού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...