mavrosv 26 Σεπτεμβρίου 2006 #1 Share 26 Σεπτεμβρίου 2006 (edited) Αν και είμαι σε φάση στρωσίματος, (κάποιοι απο εσάς έχουν ήδη μεταφέρει μέρος της εμπειρίας, και των γνώσεων τους ), είμαι ανυπομονος να δείξω αυτη την πρώτη μου προσπάθεια. Ο διάκοσμος δεν έχει να κάνει με την προσομείωση κάποιου φυσικού περιβάλλοντος, απλώς είναι αποτέλεσμα του τι μου άρεσε στο μάτι. Οι πέτρες και τα φυτά είναι συνθετικά. Ευπροσδεκτες όλες οι παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας. Ευχαριστώ, Βαγγέλης. Έγινε επεξεργασία 26 Σεπτεμβρίου 2006 - mavrosv Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC 26 Σεπτεμβρίου 2006 #2 Share 26 Σεπτεμβρίου 2006 Ξέχασες όμως να βάλεις την φώτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mavrosv 26 Σεπτεμβρίου 2006 Author #3 Share 26 Σεπτεμβρίου 2006 Ξέχασες όμως να βάλεις την φώτο. Sorry για το μπερδεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 26 Σεπτεμβρίου 2006 #4 Share 26 Σεπτεμβρίου 2006 Ωραίο αρχίζει να γίνεται... Σιγά σιγά μπορείς να αλλάξεις τα συνθετικά σου φυτά με πραγματικά. Να είσαι σίγουρος ότι θα δείξει πολύ πιο όμορφο. Μπορείς να ξεκινήσεις με εύκολα και ανθεκτικά φυτά όπως anubias, echinodorus κ.α. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mavrosv 26 Σεπτεμβρίου 2006 Author #5 Share 26 Σεπτεμβρίου 2006 Ξέχασες όμως να βάλεις την φώτο. Φοβάμαι οτι η ποιότητα της φωτογραφίας δεν είναι καλή. Δυστυχώς η πρωτη μου προσπάθεια βγήκε. Με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναανεβάσω καλύτερη. Sorry!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 26 Σεπτεμβρίου 2006 #6 Share 26 Σεπτεμβρίου 2006 Η φώτο είναι μια χαρά (την σκάναρες?)! Σαν αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο και σίγουρα θα γίνει καλύτερο αν βάλεις και αληθινά φυτά! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotsel 26 Σεπτεμβρίου 2006 #7 Share 26 Σεπτεμβρίου 2006 Κι εγώ πιστεύω πως με τα αληθινά φυτά θα καταλάβεις τη μαγεία του original και θα το εκτιμήσεις και οπτικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 26 Σεπτεμβρίου 2006 #8 Share 26 Σεπτεμβρίου 2006 Θα συμφωνήσω για τα αληθινά φυτά! Είναι άλλη φάση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 28 Σεπτεμβρίου 2006 #9 Share 28 Σεπτεμβρίου 2006 Η αληθεια ειναι οτι τα αληθινα φυτα δα δωσουν αλλη οψη που θα σου αρεσει πολυ περισσοτερο και θα το ευχαριστηθεις πιο πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malawi 28 Σεπτεμβρίου 2006 #10 Share 28 Σεπτεμβρίου 2006 σαν ο πλεον ασχετος απο φυτα συμφωνω οτι τα φυσικα ειναι καλυτερα απο τα πλαστικα.. μονο και μονο η ευχαριστηση που θα παρεις εχοντας δημιουργησει κατι πιο ζωντανο θα ειναι σιγουρα ασυγκριτη... καλη αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος