Nikolakias 24 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 24 Ιανουαρίου 2011 http://www.net-electric.gr/catalog/kerosun...-30-p-3989.html Ειναι αυτη εδω.Θα λειτουργει σε ενα υπογειο διαμερισμα 48τμ.Αν μπορουσα θα εβαζα κλιματιστικο αλλα δεν μπορω γιατι δεν υπαρχει ακαλυπτος.Ειμαι αναμεσα σε αυτη και μια απλη σομπα πετρελαιου με μπουρια κλπ.. Ειπα να ρωτησω εδω μιας και υπαρχουν ολες οι ειδικοτητες Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 24 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 24 Ιανουαρίου 2011 Τις Kerosun τις έχω δουλέψει αρκετά. Αυτό που θα σου πω είναι πως παίζει ρόλο η διαρρύθμιση του χώρου καθώς και οι απώλειες που έχεις? Γενικώς είναι οικονομικές και πολύ αποδοτικές σόμπες. Τη συγκεκριμένη που έβαλες link για να είμαι ειλικρινής δεν την έχω δουλέψει. Έχω όμως δει την Rainbow που είναι μικρότερης απόδοσης από αυτή που σκέφτεσαι να πάρεις εσύ. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως σε ενιαίο διαμέρισμα 55τμ (χωρίς χωρίσματα με εξαίρεση το μπάνιο), με καλή μόνωση, η Rainbow έκανε το σπίτι φούρνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolakias 24 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 24 Ιανουαρίου 2011 Με επεισες θα τη παρω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 24 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 24 Ιανουαρίου 2011 η συγκεκριμενη εχει περιεργο τροπο γεμισματος .... βγαινει το δοχειο , το γυρνας αναποδα και γεμιζεις και μετα πρεπει να το γυρισεις παλι προς τα κατω και να το βαλεις στη θεση του , 1 στο 1.000.000 να σου χαλασει η ανεπιστροφη βαλβιδα που εχει θα τα κανεις ολα μουσκεμα ..... Δωσε κατι παραπανω και παρε Kerosun Rainbow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος