MARIA 81 24 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 24 Ιανουαρίου 2011 πρην μερηκες μερες τα ψαρακια μου αλαξαν σημπερηφωρα..επηδει προστεσα 2 καβουρακια...αρχησασ να ειναι στην επιφανια και να αναπνενε με δισκολια..ειχα αφξισει αμωνιας.εκανα μερηκεσ αλαγες νερου...ηταν καλητερα μετα απο 3 μερες..ομως το ενα γατοψαρακι μου ειναι κοκινισμενο..και αναπνει δησκολα..και εχει και κατι ρογμες..πηγα στο pet και κου εδωσε αντηβακτηριδιακο...αλα το ψαρακι τα ειδια ειναι και εχουν περαση 10 μερες..ξανα πηγα στο pet και μου ειπε να το απομονοσο σε μια λεκανη και να βαλο αντηβακτηριδιακο για 2 μερες..αλλα το ψαρη ειναι τα ειδια..κηνιτε αλλα ειναι κοκκινο..και ρωταω τι να κανω????και με το οξυγονο δεν θα χει προβλημα τοσεσ μερεσ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 24 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 24 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα και καλή εβδομάδα Πρέπει να μας συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα διάγνωσης ασθένειας και οπωσδήποτε να μας δώσεις καθαρές φωτογραφίες συνολικά του ενυδρείου και των ασθενών μεμονωμένα. Μη ξεχάσεις να μας αναφέρεις την ονομασία του φαρμάκου που σου δώσανε. Όπως και να έχει, σταματάς άμεσα τη θεραπεία του petshop και θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις και ενεργό άνθρακα για να καθαρίσει το νερό από σήμερα κι όλας. Φόρμα διάγνωσης ασθένειας: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=25739 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος