thodoris1980 23 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 23 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα παιδια!!!! Εχω δυο παγκασιους ενα λευκο και ενα μαυρο οπου εχουν αρχισει και καταλαμβανουν αρκετο χωρο στο ενυδρειο μου (150) λιτρων με αλλα ψαρακια μεσα και θελω σιγα σιγα να τους δωσω!!Επειδη γνωριζω πως δεν πιστευω πως θα τους θελει κανενας πιστευετε πως αμα τους ελευθερωσω στο πραγματικο τους περιβαλλον θα τα καταφερουν?? Το θεμα ειναι που...... Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 23 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα παιδια!!!! Εχω δυο παγκασιους ενα λευκο και ενα μαυρο οπου εχουν αρχισει και καταλαμβανουν αρκετο χωρο στο ενυδρειο μου (150) λιτρων με αλλα ψαρακια μεσα και θελω σιγα σιγα να τους δωσω!!Επειδη γνωριζω πως δεν πιστευω πως θα τους θελει κανενας πιστευετε πως αμα τους ελευθερωσω στο πραγματικο τους περιβαλλον θα τα καταφερουν?? Το θεμα ειναι που...... Ευχαριστω. Πιστευω οτι αν τον ελευθερωσεις σε κανενα ποταμι της Ασιας κατι γινεται...για εδω δεν ξερω αν θα επιζησει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 23 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 23 Ιανουαρίου 2011 (edited) Πιστευω οτι αν τον ελευθερωσεις σε κανενα ποταμι της Ασιας κατι γινεται...για εδω δεν ξερω αν θα επιζησει.. χαχαχαχα! ..φιλε δεν νομιζω να ζησει (κυριως λογω θερμοκρασιων) ...αλλα επιπλεον ειναι λαθος να τα αφηνουμε τετοιου τυπου κατοικιδια γιατι αν τελικα επιβιωνε να ανατρεψπε τις ισοροπιες στο οικοσυστημα που θα τον ''απελευθερωνες'' ..κατι αναλογο θυμιζω γινεται με τα χελωνακια τα εγγαταλειπουν σε λιμνες κλπ με αποτελεσμα να μεγαλωνουν εισβαρος των ελληνικων χελωνων. Υ.Γ. ..για να μην παρεξηγηθω ποιο πανω μετα γραφωμενα μου δεν αφηνουμε ποτε τα κατοικιδια μας !! Έγινε επεξεργασία 23 Ιανουαρίου 2011 - krisos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 23 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 23 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα παιδια!!!! Εχω δυο παγκασιους ενα λευκο και ενα μαυρο οπου εχουν αρχισει και καταλαμβανουν αρκετο χωρο στο ενυδρειο μου (150) λιτρων με αλλα ψαρακια μεσα και θελω σιγα σιγα να τους δωσω!!Επειδη γνωριζω πως δεν πιστευω πως θα τους θελει κανενας πιστευετε πως αμα τους ελευθερωσω στο πραγματικο τους περιβαλλον θα τα καταφερουν?? Το θεμα ειναι που...... Ευχαριστω. Μάλλον κάνεις πλάκα...... Δες ένα θέμα στα 'καρφιτσωμενα' παραπάνω. Θα πάθεις πλάκα άν δεις πόσο μπορεί να μεγαλώσει οπότε και τι μπορεί να προκαλέσει αν καταφέρει να επιζήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 23 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 23 Ιανουαρίου 2011 ..διαβασε αυτο εδω για περισσοτερες πλροφοριες ...προσεξε αυτα που λεει ο Σπυρος Delta Αρθρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 24 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 24 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα παιδια!!!! Εχω δυο παγκασιους ενα λευκο και ενα μαυρο οπου εχουν αρχισει και καταλαμβανουν αρκετο χωρο στο ενυδρειο μου (150) λιτρων με αλλα ψαρακια μεσα και θελω σιγα σιγα να τους δωσω!!Επειδη γνωριζω πως δεν πιστευω πως θα τους θελει κανενας πιστευετε πως αμα τους ελευθερωσω στο πραγματικο τους περιβαλλον θα τα καταφερουν?? Το θεμα ειναι που...... Ευχαριστω. αν δεν τα θέλεις πλέον, βάλε μια αγγελία να τα δώσεις σε κάποιον με μεγάλο ενυδρείο. (μακρυα απο τον Καλλιμάνη ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thodoris1980 24 Ιανουαρίου 2011 Author #7 Share 24 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστω πολυ παιδια για τις πληροφοριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΤΖΙΩΝΑΣ 3 Μαρτίου 2011 #8 Share 3 Μαρτίου 2011 Θοδωρή Αν δεν έδωσες ακόμη τα πανγκάσιους, πες μου τι μήκος έχουν, και ίσως τα πάρω… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 3 Μαρτίου 2011 #9 Share 3 Μαρτίου 2011 Θοδωρή Αν δεν έδωσες ακόμη τα πανγκάσιους, πες μου τι μήκος έχουν, και ίσως τα πάρω… Kαλησπερα και καλως ηρθες Το ψαρι που ζητας ειναι ακαταλληλο για τα λιτρα που εχεις ( εκτος και αν εχεις καμια πισινα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 3 Μαρτίου 2011 #10 Share 3 Μαρτίου 2011 αν δεν τα θέλεις πλέον, βάλε μια αγγελία να τα δώσεις σε κάποιον με μεγάλο ενυδρείο.(μακρυα απο τον Καλλιμάνη ) Γιατι μακρυα? Αυτα τα ψαρια εκτρεφονται για τροφη, ασχετα αν μερικα καταλληγουν σε ενυδρεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος