ΛΟΥΚΑΣ1010 23 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 23 Ιανουαρίου 2011 μηπως ξερεται τι ψαρακι ειναι αυτο παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 23 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 23 Ιανουαρίου 2011 μηπως ξερεται τι ψαρακι ειναι αυτο παιδια? Είναι αλγοφάγος SAE. Απο τα πιό χρήσιμα ψαράκια κατα την γνώμη μου. Εγώ με αυτά σώθηκα/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΟΥΚΑΣ1010 23 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 23 Ιανουαρίου 2011 Είναι αλγοφάγος SAE. Απο τα πιό χρήσιμα ψαράκια κατα την γνώμη μου. Εγώ με αυτά σώθηκα/ ετσι λεγετε η εχει καποια αλλη ονομασια? μπαινει σε ολα τα ψαρια,γαριδες μεσα χωρις προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 23 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 23 Ιανουαρίου 2011 Δες εδώ http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...ew&iden=154 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 23 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 23 Ιανουαρίου 2011 σιαμαιος φαγας αλγων-sea-crossocheilus siamensis. κανονικα θελει μαλακο νερο και ουδετερο ph. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 23 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 23 Ιανουαρίου 2011 sea=sae κατα λαθος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 23 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 23 Ιανουαρίου 2011 crossocheilus siamensis η επιστημονικη ονομασια τους, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 23 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 23 Ιανουαρίου 2011 σιαμαιος φαγας αλγων-sea-crossocheilus siamensis. κανονικα θελει μαλακο νερο και ουδετερο ph. Θελει μαλακό ή ουδέτερο νερό; Το SAE αντέχει απο 5.5 έως και 8. Μόνο ότι μεγαλώνει γρήγορα και γίνετε κτηνάκι οπότε θέλει μεγαλούτσικο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 23 Ιανουαρίου 2011 #9 Share 23 Ιανουαρίου 2011 Φοβερό ψαράκι Πολύ χρήσιμο αλλά και πολύ ενδιαφέρον σε κοπαδάκι. Που να τα δείς να φλερτάρουν κιόλας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 23 Ιανουαρίου 2011 #10 Share 23 Ιανουαρίου 2011 (edited) Δεν μου μοιάζει και πολύ με SAE (crossocheilus siamensis) Περισσότερο φέρνει για Epalzeorhynchus kalopterus Δώστε στο google false SAE Αν είχαμε μια καλύτερη φωτογραφία......... Έγινε επεξεργασία 23 Ιανουαρίου 2011 - lasal Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 23 Ιανουαρίου 2011 #11 Share 23 Ιανουαρίου 2011 http://www.thekrib.com/Fish/Algae-Eaters/ http://www.aquatic-gardeners.org/saephotos.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 23 Ιανουαρίου 2011 #12 Share 23 Ιανουαρίου 2011 Είναι σίγουρα SAE Tα συγκρίνω τώρα με κάποια στην γυάλα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 23 Ιανουαρίου 2011 #13 Share 23 Ιανουαρίου 2011 Είναι σίγουρα SAE Tα συγκρίνω τώρα με κάποια στην γυάλα μου. Μήπως είναι και το δικό σου false sae ή flying fox όμως ??? Πέρα από την πλάκα η συζήτηση για τα SAE και τις παραλλαγές τους κρατάει χρόνια. Πολύ καλά τα links που έδωσες παραπάνω Θόδωρε. Εγώ πάντως νομίζω ότι είναι τελικά SAE original .....αλλά και να μην είναι μια χαρά ψαράκι φαίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΟΥΚΑΣ1010 23 Ιανουαρίου 2011 Author #14 Share 23 Ιανουαρίου 2011 Eυχαριστω παιδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 23 Ιανουαρίου 2011 #15 Share 23 Ιανουαρίου 2011 Μήπως είναι και το δικό σου false sae ή flying fox όμως ??? Πέρα από την πλάκα η συζήτηση για τα SAE και τις παραλλαγές τους κρατάει χρόνια. Πολύ καλά τα links που έδωσες παραπάνω Θόδωρε. Εγώ πάντως νομίζω ότι είναι τελικά SAE original .....αλλά και να μην είναι μια χαρά ψαράκι φαίνεται Eγώ πάντως τα πήρα για original Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος