ΚΩΣΤΗΣ 24 Ιανουαρίου 2011 #26 Share 24 Ιανουαρίου 2011 Το θέμα μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marakiii 25 Ιανουαρίου 2011 Author #27 Share 25 Ιανουαρίου 2011 Παιδια ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σας... Δε θελω να μου πεθανουν αλλα ψαρακια... Θα κανω ο,τι μπορω... Κ παλι ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marakiii 26 Ιανουαρίου 2011 Author #28 Share 26 Ιανουαρίου 2011 Δυστυχως πεθανε εκεινο που σας ελεγα οτι δεν το βλεπω καλα.. Τωρα εχουν μεινει 6..!!!!! Τι να κανω???? Δεν θελω να χασω αλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marakiii 26 Ιανουαρίου 2011 Author #29 Share 26 Ιανουαρίου 2011 Παιδια,βοηθεια....!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 27 Ιανουαρίου 2011 #30 Share 27 Ιανουαρίου 2011 Παιδια,βοηθεια....!!!!!! έκανες αλλαγή προληπτικά? τι μετρήσεις έχεις τώρα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 28 Ιανουαρίου 2011 #31 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Κρατησε μονο 3 κ δωστα σε καποιον τα υπολοιπα κ κανε μετρησεις να δεις τι γινετε με το ενυδρειο σου κ να ξερεις πως ποτε δεν βαζουμε ολα τα ψαρια μαζι. Θα πρεπει να στρωσει καλα το ενυδρειο σου κ ν αρχισεις να προσθετεις 1-1 τα ψαρακια σου μετα απο καποιες μερες κ τα λιτρα σου ειναι λιγρα γι ολα αυτα τα ψαρια το πολυ οπως ειπε κ ο φιλος 1 αρσενικο μ 3 θηλυκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
marakiii 28 Ιανουαρίου 2011 Author #32 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Πριν λιγο ειδα στο ενυδρειο μου αλλα 2 ψαρακια νεκρα..!!! Να ρωτησω κατι? Υπαρχει καμια αρρωστια που να κοβετε η ουρα,να φευγει το χρωμα κ υστερα να πε8ανουν???? Μπορει να ακουγετε βλακεια αυτο που λεω αλλα αυτο εχω παρατηρησει σε ολα τα γκαπυ μου...!!! Σας ανεβαζω μερικες φωτο να δειτε τι εννοω..!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 5 Μαρτίου 2011 #33 Share 5 Μαρτίου 2011 Σε γλυκο νερο... Με βαση ενα link που βρηκα στο aquazone βρισκομαι στο 7 σταδιο στρωσιματος...!!! πιο είναι το link? θα μου χρησιμεύσει πολύ..δυσκολεύομαι να το βρω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 5 Μαρτίου 2011 #34 Share 5 Μαρτίου 2011 Fin rot λεγετε η ασθένεια που λες marakii, εαν καταλαβα σωστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος