Jump to content

ΧΑΜΗΛΩΜΑ ΚΗ

ilias911

Recommended Posts

καλησπερα

μπορει καποιος να μου πει καποιον τροπο για να ριξω το ΚΗ μου σε ενα ρεεφ ενυδρειο χωρις να κανω αλλαγη νερου?

ειναι παρα πολυ ψηλα (πανω απο 20) μετα απο λαθος μου!

ευχαριστω

Αλλαγή νερού (μονόδρομος) και μάλιστα με νερό Α/Ο...

Καλό θα ήταν να μας έλεγες το λάθος που έκανες ώστε να μην επαναληφθεί και από άλλους.

Είπαμε ότι μαθαίνουμε απ τα λάθη μας !!!

πιστευω πως αυτο το λαθος μονο εγω θα μπορουσα να το κανω!!!!!! :D

τοσο καιρο μετρουσα με τα τεστ της salifert τα οποια για να παρεις μετρηση εβλεπες το νουμερο που εμενε στην συριγγα απο το 1 μλ και εκανες αντιστοιχεια στον πινακα.

εγω αγορασα την καινουργια σειρα τεστ της red sea στα οποια για να παρεισ μετρηση πρεπει να υπολογισεις ποσο υγρο εβαλες και οχι ποσο λεει η συριγγα επανω.

παραδειγμα

και οι δυο συριγγες ειναι ιδιες του ενος μλ

στην σαλιφερτ βλεπεις το νουμερο 80 οποτε πας στον πινακα και ο οποιος λεει 0,80 μλ = 10κη

στης red sea βλεπεισ το νουμερο 80 ΑΛΛΑ πρεπι να υπολογισεις οτι εβαλες 0,20 μλ και πας στον πινακα και ωλεπεις οτι 0,20 μλ = 10 κη

εγω επειδη το επαιξα εξυπνος δεν διαβασα τις οδηγιες μεχρι τελος και διαβαζα 0,80μλ οποτε κη 4 οποτε λεω πρεπει να ανεβασω το κη και δοστου κη buffer με αποτελεσμα να αρχισουν τα κοραλια να λενε το ποιημα!!!

ασε που οσο εγω προσθετα buffer τοσο το κη επεφτε οποτε αφου το εφτασα περιπου στο 20 με εκοψε να τεσταρω το τεστ!!!!

τσακαλι ε??????

αφηστε παιδια μην βριζετε με βριζω απο μονος μου απο χθες!!!!

το προβλημα μου ειναι οτι ειναι μεγαλο το τανκ (1400 λιτρα μαζι με το σαμπ)οποτε για να το ριξω απο το 20 θα χρειαστω ενα τονο αλατι και ενα εκατ ευρω.

γιαυτο ρωταω ξανα

ΜΗΠΩς ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΛΛΟΣ να προσθεσω μεσα ασ πουμε κατι που να ριχνει το κη??

υ.γ.

τα τεστακια της red sea (τα καινουργια!!!!!!!) τα σπανε ειναι τελεια!

Απ' τη στιγμή που έχεις μέσα ζωντανά, θα πέσει μόνο του, πιο αργά βέβαια.

Ο πιο σύντομος τρόπος, είναι αυτός που σου έγραψε ο Aiolos παραπάνω...αλλαγές νερού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...