tno 25 Σεπτεμβρίου 2006 #1 Share 25 Σεπτεμβρίου 2006 ειμαι μαλλον αρχάριος σχετικά με το θέμα, και γι αυτο έψαχνα πληροφορίες στο internet. (έτσι ανακαλυψα και τη σελίδα) ανέκαθεν μου άρεσε το "σπόρ", μια και ο παππούς μου είχε ένα απο τα μεγαλύτερα ενυδρεία της Ελλάδος για την εποχή του, όμως δεν είχα ασχοληθεί ποτέ προσωπικά μεχρι τώρα προς το παρόν διαθέτω ένα μικρούλι (μόλις 10 λίτρα!) κι έχω σκοπό να στήσω ένα πάνω απο 100 λίτρα, με τα φυτά του κι όλα τα σχετικά. (δυστυχώς λόγω ελείψεως χώρου δεν μπορώ να πάω πολύ υψηλότερα προς το παρόν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 25 Σεπτεμβρίου 2006 #2 Share 25 Σεπτεμβρίου 2006 Καλως Ηρθες και μακαρι ο εγγονος να ξεπερασει τον παππου Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 25 Σεπτεμβρίου 2006 #3 Share 25 Σεπτεμβρίου 2006 Καλώς ήρθες στο Aquazone!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 25 Σεπτεμβρίου 2006 #4 Share 25 Σεπτεμβρίου 2006 Καλώς ήρθες στην παρέα μας αγαπητέ tno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 25 Σεπτεμβρίου 2006 #5 Share 25 Σεπτεμβρίου 2006 Καλωσόρισες στο Aquazone! Περιμένουμε την παρουσίαση του ενυδρείου σου στην αντίστοιχη κατηγορία! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 25 Σεπτεμβρίου 2006 #6 Share 25 Σεπτεμβρίου 2006 WELCOME to AQUAZONE φιλε tno ... Καλη διαμονη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 25 Σεπτεμβρίου 2006 #7 Share 25 Σεπτεμβρίου 2006 Καλωςηρθες στο AquaZone!! Καλη συνεχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 26 Σεπτεμβρίου 2006 #8 Share 26 Σεπτεμβρίου 2006 Καλώς τον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 26 Σεπτεμβρίου 2006 #9 Share 26 Σεπτεμβρίου 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 26 Σεπτεμβρίου 2006 #10 Share 26 Σεπτεμβρίου 2006 κι από μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotsel 26 Σεπτεμβρίου 2006 #11 Share 26 Σεπτεμβρίου 2006 Καλώς μας ήρθες λοιπόν.. Καλή συνέχεια φίλε tno!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asoromani 26 Σεπτεμβρίου 2006 #12 Share 26 Σεπτεμβρίου 2006 Καλώς ήλθες φίλε tno και ευελπιστώ να δούμε σύντομα και τον παππού μέλος του Aquazone και φυσικά όπως είπε και ο Μάνος τον εγγονό να ξεπερνά τον παππού Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος