Naias 22 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 22 Ιανουαρίου 2011 Παίδες μπορούν να μπούν όλα αυτά δυο είδη τις γαριδούλες χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 22 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 22 Ιανουαρίου 2011 Παίδες μπορούν να μπούν όλα αυτά δυο είδη τις γαριδούλες χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα; εγω έχω τα Iriatherina werner με blue pearl και δεν εχω προβλημα. έχουν πολυ μικρό στόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naias 23 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 23 Ιανουαρίου 2011 Παίζει να μου δημιουργηθεί πρόβλημα με τις γαρίδες και να σταματήσουν να γεννάνε λόγω στρέςς απο τα ψάρια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 23 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 23 Ιανουαρίου 2011 Παίζει να μου δημιουργηθεί πρόβλημα με τις γαρίδες και να σταματήσουν να γεννάνε λόγω στρέςς απο τα ψάρια; δεν τις ενοχλούν καθόλου και αν υπάρχει χώρος στο ενυδρείο και φυτά δεν θα έχεις πρόβλημα. βάλε το ένα απο τα δύο κοπαδάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naias 23 Ιανουαρίου 2011 Author #5 Share 23 Ιανουαρίου 2011 Έγινε σε ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος