kostasg 22 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 22 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας παιδιά λόγω αλλαγής ενυδρείου τα ramirezi μου αρρώστησαν. Τώρα τα έχω σε ένα μικρό ενυδρειάκι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι αρρώστια είναι? έχουν κάτι σαν άσπρα σκουληκάκια στο σώμα. Δείτε την παρακάτω εικόνα. Έχω κάνει θεραπεία για fugus αλλά τίποτα. Τι φάρμακο να ρίξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 22 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 22 Ιανουαρίου 2011 Συμπλήρωσε εδώ: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=25739 Ποτε άλλαξες το ενυδρείο; Εχεις παρατηρήσει το πρόβλημα σε άλλα ψάρια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 22 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 22 Ιανουαρίου 2011 Sera omnipur και ΕΚΤΟΖΟΝ σε όλο το ενυδρείο βάση οδηγιών. Από το πρώτο 24ώρο θα πρέπει να δεις βελτίωση. Καθημερινή ενημέρωση εδώ μέσα για ότι βλέπεις. Μαζί με το φάρμακο να προμηθευτείς και ενεργό άνθρακα για την αποθεραπεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasg 22 Ιανουαρίου 2011 Author #4 Share 22 Ιανουαρίου 2011 Οχι τα άλλα ψάρια είναι καλά. Μονο αυτά τα δυο ραμιρεζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος