Gianniskavvalos 22 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 22 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχει κάποιο ψάρι που γενναει ευκολα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 22 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 22 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχει κάποιο ψάρι που γενναει ευκολα??? Είναι αρκετά εφόσον τους παρέχεις τις κατάλληλες συνθήκες. Όπως πχ τα Ancistrus cf cirrhosus, οι δίσκοι, γενικότερα αρκετές κιχλίδες Ν.Αμερικής και Αφρικής... Το θέμα βέβαια δεν είναι η γέννα, αλλά το μεγάλωμα των μικρών. Σε αυτό το κομμάτι, κανένα ψάρι δεν θα έλεγα πως είναι ιδιαίτερα εύκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gianniskavvalos 22 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 22 Ιανουαρίου 2011 (edited) Ονομαστικά ποιες είναι οι Κιχλίδες ?? Δεν εχω ασχοληθεί καθόλου και δεν ξερω ποια ψαρια ειναι. Έγινε επεξεργασία 22 Ιανουαρίου 2011 - Gianniskavvalos Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 22 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 22 Ιανουαρίου 2011 Πόσα λίτρα διαθέτεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gianniskavvalos 22 Ιανουαρίου 2011 Author #5 Share 22 Ιανουαρίου 2011 Πόσα λίτρα διαθέτεις? 60 L Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 22 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 22 Ιανουαρίου 2011 60 L Αν μπορείς να προσφέρεις σωστές συνθήκες σε Ramirezi ή Apistogramma, θα ήταν μία καλή επιλογή ένα ζευγαράκι από αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gianniskavvalos 22 Ιανουαρίου 2011 Author #7 Share 22 Ιανουαρίου 2011 Eχω στο ενυδριο μου GUPPIES και NEON. Ταιριάζουν ή θα εχω πρόβλημα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gianniskavvalos 22 Ιανουαρίου 2011 Author #8 Share 22 Ιανουαρίου 2011 Και πυγολαμπίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 22 Ιανουαρίου 2011 #9 Share 22 Ιανουαρίου 2011 Τα ψάρια που σου πρότεινε ο stormtrooper, θέλουν μαλακό και όξινο νερό, ιδιαίτερα αν θες να δεις και αναπαραγωγές. Καμία σχέση με τα guppies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gianniskavvalos 22 Ιανουαρίου 2011 Author #10 Share 22 Ιανουαρίου 2011 Οι τιμές του ενυδρίου μου είναι: ΝΟ3: 10 NO2: 0 GH: 17 KH: 12 NH3: 0 PH : 7.2 Πιστεύεις ότι δεν προκειτε να μου γεννήσουν?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 22 Ιανουαρίου 2011 #11 Share 22 Ιανουαρίου 2011 Και πυγολαμπίδες τι ψαράκι ειναι αυτο ??? καμια φωτο παίζει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gianniskavvalos 23 Ιανουαρίου 2011 Author #12 Share 23 Ιανουαρίου 2011 Αν γράψεις στο Google Glowlight tetras Θα σου βγάλει εικόνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinichan 23 Ιανουαρίου 2011 #13 Share 23 Ιανουαρίου 2011 Και τα Danio rerio γεννούν αρκετά εύκολα. Έχει οδηγίες στο ίντερνετ για το πώς θα τα αναπαράγεις. Εγώ πάντω που άφησα τη φύση να κάνει τη δουλειά της, το καλοκαίρι είχα γεννητούρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος