nikoloutso 21 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 21 Ιανουαρίου 2011 (edited) Αλμυροι ψαροκαμμενοι, Εδω και καιρο... δύο εβδομαδες περιπου,κυριως την τελευταια, παρατηρω μια ας πουμε περιεργη συμπεριφορα στα ocelaris μου. Τα ψαρακια τα εχψ περιπου 2 μηνες στο ενυδρείο. Ειναι 2 και τα ειχα παρει απο συνχομπιστα. Το ενυδρείο εχει 2 ανεμωνες. Οι κλοουν απο την ωρα που μπηκα ηταν συνεχεια στη magnifica και δεν εφευγαν απο πανω της για κανενα λόγο!! Πριν απο 2 εβδομαδες τα ειδα οχι μονο να φευγουν, αλλα να πηγαινουν και στην αλλη ανεμωνη!! Το έχουν κανει... σπιτι το ενα εξοχικό το άλλο!!! Εδω και 2 εβδομαδες τα κλοουν, το μεγαλυτερο κυριως, εχουν γινει λίγο επιθετικα αλλα μονο προς εμενα!! Οποτε βαζω χερι να κανω δουλεια... δεχομαι επιθεση και πολλες δαγκωματιες!! Ακομα και ο Γιαννης, Jumaru82 δεχτηκε επιθεση και μαλιστα εχει ακομα και σημαδι απο τη δαγκωματια του κλοουν!! Η επιθετικη του συμπεριφορα σημερα βρηκε αποδεκτη και τον blue tang. Συγκεκριμενα, 2-3 φορε που προσπαθησε ο blue να παει κοντα στην magnifica του εκανε attack ο μεγαλος κλοουν. Γιατι λετε συμβαινει αυτο?? Ξεψαρωσαν και οι κλοουν?? Να σημειωσω μονο οτι οταν λεμε μεγαλος o κλοουν εννοουμε.... 5cm. Έγινε επεξεργασία 21 Ιανουαρίου 2011 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 21 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 21 Ιανουαρίου 2011 ετοιμάσου να γίνεις μπαμπάς...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 21 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 21 Ιανουαρίου 2011 ετοιμάσου να γίνεις μπαμπάς...... Έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 21 Ιανουαρίου 2011 Author #4 Share 21 Ιανουαρίου 2011 ετοιμάσου να γίνεις μπαμπάς...... Μακαρι!!! Αλλα που μπορει να υπαρχουν αβγα? Για να αρχισω να κοιταω!! Γυρω από την ανεμωνη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 21 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 21 Ιανουαρίου 2011 Συνηθως σε καποιο επιπεδο σημειο σε βραχο,οχι στην ανεμωνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 21 Ιανουαρίου 2011 Author #6 Share 21 Ιανουαρίου 2011 Συνηθως σε καποιο επιπεδο σημειο σε βραχο,οχι στην ανεμωνη. Δεν ειπα πανω στη ανεμωνη ρε φωτη.... αλλα διπλα!! Ελα να τα βρεις εσυ τα αβγα!! Αλλα νομιζω μεχρι να ερθεις... θα εχουν γεννησει τα παιδια των ψαριων μου!!!ω Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 21 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 21 Ιανουαρίου 2011 δεν εχεις αδικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 21 Ιανουαρίου 2011 Συνηθως σε καποιο επιπεδο σημειο σε βραχο,οχι στην ανεμωνη. Δεν ειναι απολυτο πως πρεπει το σημειο να ειναι βραχος και επιπεδος. Ακομα και σε κορμο απο LPS γεννανε,αν κρινω απο τα percula που ειχε ο φιλος μου ο NAVY Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 21 Ιανουαρίου 2011 Author #9 Share 21 Ιανουαρίου 2011 Δεν ειναι απολυτο πως πρεπει το σημειο να ειναι βραχος και επιπεδος. Ακομα και σε κορμο απο LPS γεννανε,αν κρινω απο τα percula που ειχε ο φιλος μου ο NAVY Σε πολυ κοντινη απο σταση απο την ανεμωνη που ειναι συνεχεια τα κλοουνακια βρισκεται μια αρκετα μεγαλη σινουλαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Ιανουαρίου 2011 #10 Share 21 Ιανουαρίου 2011 Δεν ειναι απολυτο πως πρεπει το σημειο να ειναι βραχος και επιπεδος. Ακομα και σε κορμο απο LPS γεννανε,αν κρινω απο τα percula που ειχε ο φιλος μου ο NAVY Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 21 Ιανουαρίου 2011 Author #11 Share 21 Ιανουαρίου 2011 Και μια εφηλια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.T 21 Ιανουαρίου 2011 #12 Share 21 Ιανουαρίου 2011 Αλμυροι ψαροκαμμενοι, Εδω και καιρο... δύο εβδομαδες περιπου,κυριως την τελευταια, παρατηρω μια ας πουμε περιεργη συμπεριφορα στα ocelaris μου. Τα ψαρακια τα εχψ περιπου 2 μηνες στο ενυδρείο. Ειναι 2 και τα ειχα παρει απο συνχομπιστα. Το ενυδρείο εχει 2 ανεμωνες. Οι κλοουν απο την ωρα που μπηκα ηταν συνεχεια στη magnifica και δεν εφευγαν απο πανω της για κανενα λόγο!! Πριν απο 2 εβδομαδες τα ειδα οχι μονο να φευγουν, αλλα να πηγαινουν και στην αλλη ανεμωνη!! Το έχουν κανει... σπιτι το ενα εξοχικό το άλλο!!! Εδω και 2 εβδομαδες τα κλοουν, το μεγαλυτερο κυριως, εχουν γινει λίγο επιθετικα αλλα μονο προς εμενα!! Οποτε βαζω χερι να κανω δουλεια... δεχομαι επιθεση και πολλες δαγκωματιες!! Ακομα και ο Γιαννης, Jumaru82 δεχτηκε επιθεση και μαλιστα εχει ακομα και σημαδι απο τη δαγκωματια του κλοουν!! Η επιθετικη του συμπεριφορα σημερα βρηκε αποδεκτη και τον blue tang. Συγκεκριμενα, 2-3 φορε που προσπαθησε ο blue να παει κοντα στην magnifica του εκανε attack ο μεγαλος κλοουν. Γιατι λετε συμβαινει αυτο?? Ξεψαρωσαν και οι κλοουν?? Να σημειωσω μονο οτι οταν λεμε μεγαλος o κλοουν εννοουμε.... 5cm. ετσι κανει Νικο εδω και ενα χρονο η δικια μου θυληκια maroon...μιλαμε μου ριχνει αργριο ξυλο,και γκρεμηζει καθε τι που βαζω μεσα κοντα στην περιοχη της.... ασχετο το μηχανημα ειναι οκ... ετοιμάσου να γίνεις μπαμπάς...... εμενα αυτο μου δειχνει σεξουαλικη ωριμανση του θυληκου,που μπορει να μην συνοδευεται απο αντιστηχη του αρσενικου...εδω και ενα χρονο τα δικα μου δεν εχουν γεννησει,αλλα το ξυλο το τρωω αγρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 21 Ιανουαρίου 2011 Author #13 Share 21 Ιανουαρίου 2011 Γιωργο, Νομιζω πως η συμπεριφορα γενικα των μαρουν δεν ειναι ιδια με τα ocelaris. Νομιζω οτι τα μαρουν ειναι εκ φυσεως επιθετικα. Ας με διαφωτισει καποιος γνωστης παρακαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.T 21 Ιανουαρίου 2011 #14 Share 21 Ιανουαρίου 2011 Γιωργο, Νομιζω πως η συμπεριφορα γενικα των μαρουν δεν ειναι ιδια με τα ocelaris. Νομιζω οτι τα μαρουν ειναι εκ φυσεως επιθετικα. Ας με διαφωτισει καποιος γνωστης παρακαλω. κοιτα ο αρσενικος μου ειναι κοτα αν το παμε ετσι,γιατι δεν πειραζει ουτε κοπιποδο (αφου δεν μπορουμε να πουμε μυρμηγκι )...απο την αλλη και καποια percula που παρατηρουσα καποτε την ιδια συμπερηφορα ειχαν οι θυληκιες,χωρης να εχουν γεννησει...αλλα μετα γεννησαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος