alexandra:)<3 21 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 21 Ιανουαρίου 2011 Τελικα μου γεννησαν 2 ψαρινες και συγκεντρωσα 40 ψαρακια!!!!! Φυσικα τα εβαλα σε ενα αλλο ενυδρειο 25λ...αλλα τωρα τι πρεπει να προσεξω ποτε θα μεγαλωσουν και τι θα γινει>>>?? Βλεπετε εγινα πρωτη φορα μητερα!!! και με μαλιστα 40 γκαπυ.... !!! Ειμαι ολο αυτια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 21 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 21 Ιανουαρίου 2011 Τελικα μου γεννησαν 2 ψαρινες και συγκεντρωσα 40 ψαρακια!!!!! Φυσικα τα εβαλα σε ενα αλλο ενυδρειο 25λ...αλλα τωρα τι πρεπει να προσεξω ποτε θα μεγαλωσουν και τι θα γινει>>>?? Βλεπετε εγινα πρωτη φορα μητερα!!! και με μαλιστα 40 γκαπυ.... !!! Ειμαι ολο αυτια! να σου ζήσουν προσοχή στο ταισμα οχι μεγάλες ποσότητες. συχνά και λίγο (micro τροφη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandra:)<3 21 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 21 Ιανουαρίου 2011 ποσος καιρος θα χρειαστει ωστε να μπουν στο κανονικο ενυδρειο(να μεγαλωσουν σε ηλικια να μην τα πειραζουν τα μεγαλα) ποσο καιρο 8α παρει>>>? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 21 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 21 Ιανουαρίου 2011 ποσος καιρος θα χρειαστει ωστε να μπουν στο κανονικο ενυδρειο(να μεγαλωσουν σε ηλικια να μην τα πειραζουν τα μεγαλα) ποσο καιρο 8α παρει>>>? ορισμένα θα μεγαλώσουν πιο γρήγορα απο τα υπόλοιπα λογικα σε 2-3 εβδομάδες δεν θα τα ενοχλουν άν έχεις και φυτά μέσα. εκει που τα έβαλες ειναι στρωμένο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 21 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 21 Ιανουαρίου 2011 (edited) Να σου ζήσουν, πάντα τέτοια. Το θέμα μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία. Έγινε επεξεργασία 21 Ιανουαρίου 2011 - karydas Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandra:)<3 21 Ιανουαρίου 2011 Author #6 Share 21 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστώ!!!Ναι ειναι στρωμενο......δηλαδη σε 2-3 βδομαδες μπορω να τα αφησω ελευθερα με τα μεγαλα(δεν εχω και πολλα φυτα) η σε κανα μηνα?? και αν τα αφησω 8α μπορω να κανω διαχωρισμο φυλλου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 21 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 21 Ιανουαρίου 2011 καλο θα ηταν να ηταν μεσα στο κυριως ενυδρειο με κερατοφυλλο αλλα αφου δεν γινεται οκ! απλα αυτα που γεννιουνται στο κυριως ενυδρειο εχουν πιο πολλες πιθανοτητες επιβιωσης, γιατι συνηθιζουν και τις συνθηκες αυτες αλλα και μαθαινουν στην παρουσια των μεγαλων και πως να τα αποφευγουν. τωρα αν γινουν αρκετα μεγαλα δεν νομιζω να εχουυν προβλημα. προσοχη με την τροφη, καλη φιλτρανση και καλη επιτυχια! να σου ζησουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandra:)<3 23 Ιανουαρίου 2011 Author #8 Share 23 Ιανουαρίου 2011 Σας ευχαριστω πολυ παιδια!!!! ειναι σημερα 5 ΗΜΕΡΩΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος