Jump to content

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

krispie

Recommended Posts

α,οκ και να βγάλω το σφουγκάρι και να βάλω αυτό;

το siporax mini ειναι βιολογικο υλικο

το οποιο ειναι σε μικρα κομματακια για να μπορεις να βαλεις οσο περισσοτερο γινεται. σε μικρα φιλτρα τετοιου ειδους βιολογικα υλικα ειναι τα καλυτερα :P

και πώς μπαίνει, σε τούλι;

Εχω ιδιου ειδους φιλτρο!μια χαρα ειναι για εσωτερικο.θα γεμισεις μεσα σε διχτακι βιολογικο οπως σου ειπαν,εγω δεν εχω βαλει το μινι αλλα το κανονικο.μετα θα βαλεις απο πανω το μισο και λιγοτερο απο το σφουγγαρακι που εχει και τελος πανω πανω βαμβακι ενυδρειακο!αυτα ολα σε ογκο θα ειναι μεχρι εκει που ειναι κατι χερουλια που εχει το πλαστικο που εχει τωρα μεσα μονο το σφουγγαρι.ο κθκλοφοριτης δεν θα αποδιδει οσο λεει αλλα εχεις μια ενδειξη στο περιπου.

Εχω ιδιου ειδους φιλτρο!μια χαρα ειναι για εσωτερικο.θα γεμισεις μεσα σε διχτακι βιολογικο οπως σου ειπαν,εγω δεν εχω βαλει το μινι αλλα το κανονικο.μετα θα βαλεις απο πανω το μισο και λιγοτερο απο το σφουγγαρακι που εχει και τελος πανω πανω βαμβακι ενυδρειακο!αυτα ολα σε ογκο θα ειναι μεχρι εκει που ειναι κατι χερουλια που εχει το πλαστικο που εχει τωρα μεσα μονο το σφουγγαρι.ο κθκλοφοριτης δεν θα αποδιδει οσο λεει αλλα εχεις μια ενδειξη στο περιπου.

by the way, αφού έχεις το ίδιο, κυκλοφορεί το νερό μέσα στα φίτρα έτσι όπως είναι; γιατι έτσι όπως το έβλεπα μου φαίνεται ότι το νερο θα πενάει απο κάτω απο τα φίλτρα...

εσύ είσαι ικανοποιημένος απο το φίλτρο;

Αλλά και να θέλω να το αλλάξω πρεπει να το ξεκολήσω, θα γίνεται;

Α, και η λάμπα πως είναι; πρεπει οπωσδήποτε να την αλλάξω;

Και αν ναι θα βρω καλύτερη που να μπαίνει στο καπάκι χωρίς πατέντα;

Α και άλλη μια ερώτηση, πόσο περίπου κοστίζει το εξωτερικό φίλτρο;

Συγνώμη για της πολλές ερωτήσεις... :D

8a pas file se ena magazh me enudreia ths juwel 8a deis san to mple to sfougaraki 8a pareis alla duo tetia kai 8a pareis (ola ths juwel EINAI AUTA POU SOU LEW) einai mauro, kai sto kouti legetai "carbon sponge" exei sto kouti ena eikonidio se poia seira mpainoun kai apo epanw mpainei enas ualobambakas kai ka8e 50 hmeres 8a ta bgazeis ola ta sfougaria ektos apo ton ualobambaka pou 8a ton petas giati ama ton plineis meta den 8a mazeuei ths brwmies sto nero.Ola ta upoloipa 8a ta pleneis polu kala mexri na bgoun oles oi brwmies kai meta 8a ta baleis me thn seira etsi pws leei to koutaki kai meta bazeis kainourio ualobambaka.

Έγινε επεξεργασία - faidwn

Το φιλτρο κανει δουλεια!!!

το νερο μπαινει κανονικα απο τιν δεξια μερια περναει τα υλικα απο πανω προς τα κατω και μετα απο κατω προς τα πανω κινειται απο τον κυκλοφορητη.ενα φιλτρο εξωτερικο κανει περιπου στα 60 απο οτι εχω δει.

το φιλτρο του δεν βγαινει.

εγω εχω αφησει την λαμπα οπως ειναι,ειναι sylvania daylight.

φυτακια ειμαι γεματος,αλλα μονο ευκολα.

για τα υλικα του φιλτρου πες αμα δεν εχεισ καταλαβει να σου πω πως μπαινουν μεσα στο φιλτρο και καθε ποτε κανουμε τι...

Το φιλτρο κανει δουλεια!!!

το νερο μπαινει κανονικα απο τιν δεξια μερια περναει τα υλικα απο πανω προς τα κατω και μετα απο κατω προς τα πανω κινειται απο τον κυκλοφορητη.ενα φιλτρο εξωτερικο κανει περιπου στα 60 απο οτι εχω δει.

το φιλτρο του δεν βγαινει.

εγω εχω αφησει την λαμπα οπως ειναι,ειναι sylvania daylight.

φυτακια ειμαι γεματος,αλλα μονο ευκολα.

για τα υλικα του φιλτρου πες αμα δεν εχεισ καταλαβει να σου πω πως μπαινουν μεσα στο φιλτρο και καθε ποτε κανουμε τι...

posa litra exeis;

Εχω της ιδιας σειρας το 54 λιτρα με αντιστοιχο φιλτρο και φωτισμο.

faidwn γραφε ομως με χαρακτηρες ελληνικους μικρους.

Εχω ιδιου ειδους φιλτρο!μια χαρα ειναι για εσωτερικο.θα γεμισεις μεσα σε διχτακι βιολογικο οπως σου ειπαν,εγω δεν εχω βαλει το μινι αλλα το κανονικο.μετα θα βαλεις απο πανω το μισο και λιγοτερο απο το σφουγγαρακι που εχει και τελος πανω πανω βαμβακι ενυδρειακο! (Υαλοβάμβακα εννοεις; ) αυτα ολα σε ογκο θα ειναι μεχρι εκει που ειναι κατι χερουλια που εχει το πλαστικο που εχει τωρα μεσα μονο το σφουγγαρι.ο κθκλοφοριτης δεν θα αποδιδει οσο λεει αλλα εχεις μια ενδειξη στο περιπου.

8a pas file se ena magazh me enudreia ths juwel 8a deis san to mple to sfougaraki 8a pareis alla duo tetia kai 8a pareis (ola ths juwel EINAI AUTA POU SOU LEW) einai mauro, kai sto kouti legetai "carbon sponge" exei sto kouti ena eikonidio se poia seira mpainoun kai apo epanw mpainei enas ualobambakas kai ka8e 50 hmeres 8a ta bgazeis ola ta sfougaria ektos apo ton ualobambaka pou 8a ton petas giati ama ton plineis meta den 8a mazeuei ths brwmies sto nero.Ola ta upoloipa 8a ta pleneis polu kala mexri na bgoun oles oi brwmies kai meta 8a ta baleis me thn seira etsi pws leei to koutaki kai meta bazeis kainourio ualobambaka.

Ευχαριστώ για την προθυμία σας, αλλά ποια από τις δύο νομίζετε ότι είναι η καλύτερη λύση;

Α, και όσων αφορά στο πρώτο, κάπου πήρε το μάτι μου μια πρόταση να βάλεις και λίγο μπλε σφουγγάρι μετά το βιολογικό(κάτω κάτω στο δικό μου φίλτρο) για να συγκρατεί τυχόν κομματάκια κτλ..

Α και κάτι άλλο,

έχει πάρει το μάτι μου διαβάζοντας για αφρολέξ κάτω από το ενυδρείο σαν προστατευτικό...

Για να μοιράζει το βάρος κλπ...

Ποια είναι η γνώμη σας;;;

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...