akis&nikol 21 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 21 Ιανουαρίου 2011 για σας και απο μενα παιδια.εχει καμια δεκαρια μερες που εχο κανει την εγγραφη αλλα δεν ειχα το χρονο να ασχολιθς περισσοτερο οποτε σασ γραφς τωρα.Ποτε δεν ειχα ασχολιθει με το σθγγεκριμενο χομπυ και αφτο γιατι παντα θεωρουσα αδιαφορο το να καθεσαι να κοιτασ μια γθαλα η ενα ενυδρειο αφου δεν μπορεισ να εχεισ αμεση επαφη με τα ψαρια.Αφτο βεβαια μεχρι περσθ το καλοκαιρι που ωρικα ενα γθαλινο μεγαλο κουτι απο αφτα που εχουν στουσ φουρνουσ και εχουν μεσα τισ τυροπιτεσ για να διατιρουνται ζεστεσ και επιδει μαρεσουν τα μαστορεματα και οι κατασκεβεσ σκεφτικα οτι θα ιταν πολθ οραιο να το κανο ενυδρειο αφου ιταν και αρκετα μεγαλο(1,20 μηκοσ 50 πλατοσ 45 υψοσ).Ετσι αρχισε η ενασχολισι μου με το χομπυ και μπορο να πο οτι με επιασε μανια στιν αρχι αφου αγοραζα σθνεχεια διαφορα μεχρι ποθ απο μια λαθος παραγγελια σε ενα φιλο μοθ ασχετο αντι να μου φερει ζεβρεσ danyo μου εφερε μια ζεβρα κιχλιδα τισ κεντρικισ αμερικισ και μοθ κατασπαραξε το ενθδρειο.Ανιδεος εγο τιν εβαλα μεσα με χρυσοπσαρα οραντα,ντανιο,εναν πλακοστομο και ενα αστακακι και δυο γκουραμια.μου εφαγε 12 ψαρια και τον πλακοστομο καιπριν ενα μινα τα τιναξε και αφτο.τορα τρια χρυσοψαρα που μου εμειναν τα εχο αλλου και στο ενυδρειο εχει μινει ενα γκουραμι με ενα ντραγκονφισ που πιρα και δυο μικρα γατοψαρακια.σασ κουρασα οποτε κλεινω την ιστορια μου ζητοντας την επιηκεια σας στη γραφη μου αφου δεν ειμαι εξοικιομενος να γραφο στα ελλινικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aura 21 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 21 Ιανουαρίου 2011 Καλως ήρθες.... Δεν υπάρχεις, είσαι φοβερός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 21 Ιανουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 21 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 21 Ιανουαρίου 2011 Καλώς όρισες! Τυρόπιτες ήθελες να βάλεις, σε ψάρια κατέληξες...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 21 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 21 Ιανουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 21 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 21 Ιανουαρίου 2011 καλως ορισες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 21 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 21 Ιανουαρίου 2011 Καλώς ήρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 21 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 21 Ιανουαρίου 2011 Καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Ιανουαρίου 2011 #9 Share 21 Ιανουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekomike 23 Ιανουαρίου 2011 #10 Share 23 Ιανουαρίου 2011 Καλώς μας όρισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts