Mpampis11 12 Φεβρουαρίου 2011 Author #26 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 (edited) ... Έγινε επεξεργασία 12 Φεβρουαρίου 2011 - Mpampis11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 15 Φεβρουαρίου 2011 Author #27 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Και το βίντεο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 15 Φεβρουαρίου 2011 #28 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Και το βίντεο.... Μπαμπη μου φαινεται οτι τα ψαρια σου εχουν ''αναπνοες'' για εχε λιγο το νου σου !!! Έγινε επεξεργασία 15 Φεβρουαρίου 2011 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 15 Φεβρουαρίου 2011 #29 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 αν εχουν αναπνοες βαλε αεραντλια η΄κοψε το co2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 15 Φεβρουαρίου 2011 Author #30 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Το διοξείδιο το έχω σταματήσει εδώ και 10 μέρες. Την Κυριακή είχαμε διακοπή ρεύματος 9-10 ώρες περίπου. Επιδή το ξέραμε την προηγούμενη είχα όλη την ημέρα αεραντλία τέρμα. Κυριακή και δευτέρα καθόλου. Είναι θέμα οξυγόνου ή κάτι άλλο; π.χ στρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 16 Φεβρουαρίου 2011 #31 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 συνηθως θεμα οξυγονου ειδικα αν τους δεις να ανεβαινουν στην επιφανεια οχι για να φανε αλλα για να παρουν αναπνοες.εχεις κατι που τα στρεσαρει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 16 Φεβρουαρίου 2011 Author #32 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 συνηθως θεμα οξυγονου ειδικα αν τους δεις να ανεβαινουν στην επιφανεια οχι για να φανε αλλα για να παρουν αναπνοες.εχεις κατι που τα στρεσαρει? Οι έξη μεγάλοι σε μέγεθος μπήκαν στο ενυδρείο πριν 5-6 μέρες. Πριν μπούν οι υπόλοιποι είχαν σπάνια αναπνοές. Επίσης το ενυδρείο είναι στο σαλόνι και υπάρχει καθημερινή κίνηση πολλές ώρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 16 Φεβρουαρίου 2011 #33 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 εαν περνας απο μπροστα και κρυβονται ή αν εχεις κυνηγητο τοτε στρεσαρωνται.καλο ειναι να τα παρατηρεις μερικες μερες.το ενυδρειο ειναι μεγαλο.μια αεραντλια μπορει χωρις να ειμαι σιγουρος να μην καταφερνει να οξυγονοσει καλα το νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 16 Φεβρουαρίου 2011 #34 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 ποποποποποπο κατι πιατελες! μπραβο και απο μενα πασιαμ! να το χερεσαι ειναι πολυ σουπερ! μια ριζα μονο θα προσθετα εγω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 17 Φεβρουαρίου 2011 Author #35 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 εαν περνας απο μπροστα και κρυβονται ή αν εχεις κυνηγητο τοτε στρεσαρωνται.καλο ειναι να τα παρατηρεις μερικες μερες.το ενυδρειο ειναι μεγαλο.μια αεραντλια μπορει χωρις να ειμαι σιγουρος να μην καταφερνει να οξυγονοσει καλα το νερο. Είμαι πια σίγουρος ότι έχουν στρες μιας και έχω ένα πρόβλημα με ένα δίσκο μου. Αλλάζει συνέχεια χρώματα, βγάζει μπάρες και κάνει κάτι τρελλές σπίντες. Είναι μάλλον στρες. Το ενυδρείο είναι στο σαλόνι και αναγκαστικά όλη μέρα βλέπουν κίνηση. Έχω και το γυιό μου που συχνά πυκνά είναι μπροστά και κοιτάει. Μάλιστα προχτές τον είδα να κάνει τον pleco στο τζάμι. Τα χτυπηματάκια ευτυχώς τα έκοψε. Φαντάζομαι όπως μου έχουν πει ότι αργά ή γρήγορα θα συνηθήσουν. Έχω και μεγάλη αεραντλία και ανατάραξη σε 2 απο τις 3 εξόδους. Είδωμεν.... ποποποποποπο κατι πιατελες! μπραβο και απο μενα πασιαμ! να το χερεσαι ειναι πολυ σουπερ! μια ριζα μονο θα προσθετα εγω ! Σ΄ ευχαριστώ. Είναι όντως φοβερά ψάρια. Μόλις τα είδα, ενώ είχα πάει για να πάρω μόνο 2, τελικά πήρα και τα 6. Δύο ριζούλες τις έχω από χτες αλλά περιμένω να ξεστρεσαριστούν λίγο για να μπορώ να βάλω χέρι μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 17 Φεβρουαρίου 2011 #36 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Σιγουρα θα συνιθισουν αλλα μπορει οχι ολα.οταν στρεσαρονται να ξερεις οτι ειναι ποιο επιρεπεις στις ασθενειες.παρατηρησε τα για καμμια δεκαρια μερες.μετα πιστευω οτι θα εισαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 17 Φεβρουαρίου 2011 #37 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Σιγουρα θα συνιθισουν αλλα μπορει οχι ολα.οταν στρεσαρονται να ξερεις οτι ειναι ποιο επιρεπεις στις ασθενειες.παρατηρησε τα για καμμια δεκαρια μερες.μετα πιστευω οτι θα εισαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 17 Φεβρουαρίου 2011 Author #38 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Σιγουρα θα συνιθισουν αλλα μπορει οχι ολα.οταν στρεσαρονται να ξερεις οτι ειναι ποιο επιρεπεις στις ασθενειες.παρατηρησε τα για καμμια δεκαρια μερες.μετα πιστευω οτι θα εισαι οκ Σίγουρα αυτό θα κάνω. Ξεκίνησα κιόλας απο χτές το βράδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 18 Μαρτίου 2011 Author #39 Share 18 Μαρτίου 2011 Έφτασε λοπόν η ώρα να γίνει λίγο πιο ΝοτιοΑμερικάνικο το τοπίο. Θα βγούν κάποια φυτά που πλέον πιάνουν πολύ χώρο (και δεν γίνεται να μπαίνει χέρι συνέχεια μέσα για κλάδεμα) και να μπούν κάποιες ρίζες. Είναι καλύτερο να κάνω τις αλλαγές με τους δίσκους μέσα; Πως θα έχω λιγότερο στρες; Μήπως να τους βγάλω γιατί σκέφτομαι να προσθέσω και λίγη άμμο μιας και θα πετάξω ένα μέρος της παλιάς που έχει σβολιάσει και έχει πιάσει άλγη. Αν τους βγάλω θα έχω πάλι ανακατατάξεις στο νέο περιβάλλον; Link to comment Share on other sites More sharing options...
raeziel 18 Μαρτίου 2011 #40 Share 18 Μαρτίου 2011 πολύ όμορφο ενυδρείο φίλε μου! να το χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 19 Απριλίου 2011 Author #41 Share 19 Απριλίου 2011 Και εδώ ένα καινούργιο βιντεάκι μετά απο κάποιες αλλαγές στο setup Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 19 Απριλίου 2011 #42 Share 19 Απριλίου 2011 Ένα ΄Εχω να σου πω ...ΤΕΛΕΙΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 19 Απριλίου 2011 #43 Share 19 Απριλίου 2011 and again!! perfect!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 20 Απριλίου 2011 Author #44 Share 20 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια. Προσπαθούμε να προσφέρουμε στα δισκάκια μας τα καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 20 Απριλίου 2011 #45 Share 20 Απριλίου 2011 τουμπανο ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 21 Απριλίου 2011 #46 Share 21 Απριλίου 2011 Πολύ όμορφο!Συγχαρητήρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
printioa 26 Απριλίου 2011 #47 Share 26 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια. Προσπαθούμε να προσφέρουμε στα δισκάκια μας τα καλύτερα. και παλι μπραβο, το μερακι ειναι απαραιτητο και στο δικο σου ενυδρειο , εμφανες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος