iapetos 20 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα Σήμερα είδα αυτήν την εικόνα στο ενυδρείο μου με τα Tateurndina ocellicauda, αν δεν κάνω λάθος πρόκειται για αβγά περισσότερες φωτογραφίες καθημερινά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 20 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 20 Ιανουαρίου 2011 (edited) πες μας τις συνθήκες του ενυδρείου...επίσης από αυτά που ξέρω και έχω διαβάσει για το ψάρι αυτό κάνει τα αυγά του πάνω σε διάφορα σημεία και το αρσενικό προσέχει τα αυγά .Άμα μπορείς βγάλε και μια φωτογραφία το αρσενικό.Επίσης πόσα ψάρια έχεις από αυτό το είδος μέσα στο ενυδρείο σου?Επίσης ξέρεις τα θα δώσεις στα μικρά? Έγινε επεξεργασία 20 Ιανουαρίου 2011 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 20 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Συγχαρητήρια φίλε πολύ καλό! Περιμένουμε λεπτομέρειες ενυδρείου κατοίκων, τροφής και ότι άλλο μπορείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iapetos 20 Ιανουαρίου 2011 Author #4 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Φωτισμός: 2x10k T5 Νερό: βρύσης Θεσσαλονίκης (κέντρο) Υπόστρωμα: Super Activegreen - Aqualight , Hagen AquarienSand A-11474, Nature soil by Oliver Knot. Λίπανση: Nitrogen Source, Multi-Nutrient with Iron & Iodine Και Carbon souce της Britwell Aquatics. Τροφή: Ocean Nutrition Community Formula Flakes Και Omega One First Flake, ΝΑΙ τρώνε ΜΟΝΟ flakes. Ψάρια και άλλα: 3 ζευγάρια Tateurndina ocellicauda, σαλιγκαράκια apple snails (προσφορά του Γιώργου (Naskas) ), γαρίδες διαφορές και διάφορα άλλα σαλιγκαράκια. Φυτά: κυρίως Moss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 20 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Φωτισμός: 2x10k T5 Νερό: βρύσης Θεσσαλονίκης (κέντρο) Υπόστρωμα: Super Activegreen - Aqualight , Hagen AquarienSand A-11474, Nature soil by Oliver Knot. Λίπανση: Nitrogen Source, Multi-Nutrient with Iron & Iodine Και Carbon souce της Britwell Aquatics. Τροφή: Ocean Nutrition Community Formula Flakes Και Omega One First Flake, ΝΑΙ τρώνε ΜΟΝΟ flakes. Ψάρια και άλλα: 3 ζευγάρια Tateurndina ocellicauda, σαλιγκαράκια apple snails (προσφορά του Γιώργου (Naskas) ), γαρίδες διαφορές και διάφορα άλλα σαλιγκαράκια. Φυτά: κυρίως Moss Περιττο να πω οτι το ενυδρειο σου ειναι Πανεμορφο.!!!!!!!!!!!Καλες γεννες φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iapetos 20 Ιανουαρίου 2011 Author #6 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστώ είχα σκοπό να κάνω παρουσίαση του ενυδρείου αλλά σήμερα μου έτυχε απρόοπτο συμβάν. Το σαββατοκύριακο θα κάνω full παρουσίαση του, και πάλι ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 20 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 20 Ιανουαρίου 2011 (edited) πράγματι πολύ όμορφο το ενυδρείο σου ....στα μικρά τι θα δώσεις όταν σκάσουν από τα αυγά τους. Έγινε επεξεργασία 20 Ιανουαρίου 2011 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
iapetos 20 Ιανουαρίου 2011 Author #8 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Ocean Nutrition Instant Baby Brine Shrimp Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 20 Ιανουαρίου 2011 #9 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Ocean Nutrition Instant Baby Brine Shrimp έτοιμη αρτέμαι είναι ή αυγά αρτέμιας?άμα την φάνε ενημέρωσε μας.Ρωτάω γιατί θέλω και εγώ να κάνω μία αναπαραγωγή Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 8 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 8 Φεβρουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 8 Φεβρουαρίου 2011 #11 Share 8 Φεβρουαρίου 2011 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ το ενυδρειο σου!!! Μου αρεσει ΠΟΛΥ!!! Και δεν το γραφω συχνα αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 13 Φεβρουαρίου 2011 #12 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 τι έγινε με την γέννα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 14 Φεβρουαρίου 2011 #13 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 Πολυ καλο το ενυδρειο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
crown 14 Φεβρουαρίου 2011 #14 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 πoλύ όμορφο το ενυδρείο σου.μπράβο!!!! αλλά δεν μου φαίνεται φυσιολογικό να κουβαλά τα αυγά μαζί της. τα ψάρια αυτά εναποθέτουν τα αυγά σε κάποια επιφάνεια και στη συνέχεια τα προσέχει ο αρσενικός. ελπίζω να κάνω λάθος, αν και έχω μεγαλώσει αρκετές δεκάδες μικρά, και κάτι τέτοιο δεν έχω ξαναδεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 15 Φεβρουαρίου 2011 #15 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 πoλύ όμορφο το ενυδρείο σου.μπράβο!!!! αλλά δεν μου φαίνεται φυσιολογικό να κουβαλά τα αυγά μαζί της. τα ψάρια αυτά εναποθέτουν τα αυγά σε κάποια επιφάνεια και στη συνέχεια τα προσέχει ο αρσενικός. ελπίζω να κάνω λάθος έτσι έχω διαβάσει και εγώ και γι'αυτό ρωτάω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος