Jump to content

Νομος για το καπνισμα

Recommended Posts

Είστε υπέρ η κατά του νέου μέτρου κατά του καπνίσματος ? Πιστεύετε πως αυτό θα σταματήσει το κόσμο να καπνίζει ? Η γνώμη μου είναι πως όχι. Αν ο άλλος θέλει να καπνίσει θα το κάνει, θα βγει έξω και θα το κάνει.

Για μένα το μόνο που θα καταφέρει ο νόμος είναι να βάλει λουκέτο σε αρκετά μαγαζιά..

Ειναι λογικο να βαλει λουκετο σε πολλα μαγαζια καθως το 70% των ελληνων καπνιζει.Και αμα στερησεις απο τον Ελληνα το τσιγαρο μαζι με τον καφε πολυ απλα δεν θα πηγαινει για καφε..

Ολα ειναι θεμα συνηθειας.

Ας μη τα θελουμε ολα δικα μας...Ευρωπη θελαμε Ευρωπη θα εχουμε..

Ζητω οι αντικαπνιστες :P

Δεν καπνιζω ειμαι κατα των απαγορευσεων ....συμφωνω πως ειναι ανθυγιεινό για οσους δεν καπνιζουν αλλα ..θεωρω πως πανάκεια για το προβλημα ειναι μοναχα η ενημερωση απο την οικογενεια και το σχολειο σε μικρη ηλικια ..τωρα κατι γκαλοπ ..κατι ψυχολογικα τεστ που παρουσιαζουν τα δελτια ειδησεων ..και κατι επειχηρηματα περι κλειστων καταστηματων ειναι για γελια! .... το προβλημα ειναι πολυ σοβαροτερο ...και το κρατος εχει το νου του στο να αρπαξει λιστρηκα παλι χρηματα απο τον Ελληνα φορολογουμενο ..ειτε με αυξησεις φορολογειας στα τσιγαρα ..ειτε με εμεσους φορους στα cafe κλπ ..αυτα

Οι νόμοι αποδυκνείεται ότι μπορούν να εφαρμοστούν ΜΟΝΟ όταν τους αποδεχθεί ο λαός, και στην συγκεκριμένη περίπτωση όπως και στο παρελθόν ,κάτι τέτοιο ΔΕΝ πρόκειται να γίνει.

Έγινε επεξεργασία - Big Blue

Δεν καπνιζω ειμαι κατα των απαγορευσεων ....συμφωνω πως ειναι ανθυγιεινό για οσους δεν καπνιζουν αλλα ..θεωρω πως πανάκεια για το προβλημα ειναι μοναχα η ενημερωση απο την οικογενεια και το σχολειο σε μικρη ηλικια ..τωρα κατι γκαλοπ ..κατι ψυχολογικα τεστ που παρουσιαζουν τα δελτια ειδησεων ..και κατι επειχηρηματα περι κλειστων καταστηματων ειναι για γελια! .... το προβλημα ειναι πολυ σοβαροτερο ...και το κρατος εχει το νου του στο να αρπαξει λιστρηκα παλι χρηματα απο τον Ελληνα φορολογουμενο ..ειτε με αυξησεις φορολογειας στα τσιγαρα ..ειτε με εμεσους φορους στα cafe κλπ ..αυτα

+1

Koιταξτε πρεπει να μερικες φορες να βλεπουμε τα πραγματα πιο σφαιρικα και ολοκληρωμενα.

Πιστευετε πως νοιαζοντε για το καλο μας οταν βγαζουν αυτους τους νομους ?

Πως ειναι δυνατον να ενδιαφεροντε οταν συνεχως και με καθε μεσο εισαγουν τσιγαρα ?

Το ιδιο συμβαινει και με τα ναρκωτικα

Πως γινεται με την μια να τα προωθουν και απο την αλλη να τα κυνηγουν δηθεν για την υγεια ?

Για να μην παρεξηξηθω ειμαι κατα και των δυο και οποιας ουσιας ή καταχρησης καταστρεφει τον ανθρωπο ψυχικα και σωματικα.

Δεν θεωρειτε σωστο πως αν νοιαζονταν για την υγεια μας θα καταργουσαν τα τσιγαρα και τα ναρκωτικα διαπαντως ?

Αφου εχουν την δυναμη να τα περιοριζουν και ουσιαστικα να τα περιθωριοποιουν γιατι εν ονοματι της αληθινης βλαβερης τους επιπτωσης δεν τα καταργουν να μην παρεσκευαζεται κανενα απο αυτα.

Μηπως θελουν να πειραματιστουν με το αν θα υπακουσουμε σε κατι το οποιο ειμαστε (χρησιμοποιω πληθυντικο παροτι δεν καπνιζω) εθισμενοι για να δουν πως θα αντιδρασουμε ? Αν θα υπακουσουμε επειδη μας το λενε,ή επειδη το κανουμε συνειδητα ?

Ολοι αυτοι οι νομοι ειναι οικουμενικοι για την Ε.Ε ουτε η ελληνικη βουλη τους ψηφιζει ουτε κανεις.Απλα υπογραφουν ετοιμα χαρτια.

Έγινε επεξεργασία - hms

Οι νόμοι αποδυκνείεται ότι μπορούν να εφαρμοστούν ΜΟΝΟ όταν τους αποδεχθεί ο λαός, και στην συγκεκριμένη περίπτωση όπως και στο παρελθόν ,κάτι τέτοιο ΔΕΝ πρόκειται να γίνει.

:P:thumbup::thumbup:

Ειναι γραμμη των Τραπεζων και Ασφαλ.εταιρειων.

Θα γραψω για κατι που το ξερω λογω εργασειας το εχουν ολοι σπιτι τους το βαζουν αλλα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ τι κακο κανει .Ειναι σε μπουκαλι.Ρωτω τον πελατ稨Ξερεις τι εχει μεσα?οχι μου λεει.Το εχεις γυρισει το μπουκαλι απο την πισω μερια να δεις τι γραφει?ΟΧΙ.(κανετε τεστ οι ιδιοι)Αν δουμε την πισω πλευρα θα δουμε ε+αριθμους.Αν εισαι Ατομικος επιστ. ισως το ξερεις αν οχι?Γιατι δεν γραφουν τι δραστικες ουσιες εχουν αλλα με συμβολα?

Η απαντηση ειναι απλη.

1.ΔΕΝ θα το αγοραζε κανενας.

2.Εαν παθει κανενας τιποτε(καρκινο)θα πει εγω το εγραφα εσυ δεν το προσεξες(οπως ΤΩΡΑ το γραφουν στα τσιγαρα).

Εχω βοηθησει αρκετους που επαθαν ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ απο αυτο και ισως και απο καρκινο.

Τι ειναι?Τα ΜΑΛΑΚΤΙΚΑ για τα ρουχα!!!!!

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ.Μιλια,ολοι σουζα!

πετρος :P

Ειναι γραμμη των Τραπεζων και Ασφαλ.εταιρειων.

Θα γραψω για κατι που το ξερω λογω εργασειας το εχουν ολοι σπιτι τους το βαζουν αλλα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ τι κακο κανει .Ειναι σε μπουκαλι.Ρωτω τον πελατ稨Ξερεις τι εχει μεσα?οχι μου λεει.Το εχεις γυρισει το μπουκαλι απο την πισω μερια να δεις τι γραφει?ΟΧΙ.(κανετε τεστ οι ιδιοι)Αν δουμε την πισω πλευρα θα δουμε ε+αριθμους.Αν εισαι Ατομικος επιστ. ισως το ξερεις αν οχι?Γιατι δεν γραφουν τι δραστικες ουσιες εχουν αλλα με συμβολα?

Η απαντηση ειναι απλη.

1.ΔΕΝ θα το αγοραζε κανενας.

2.Εαν παθει κανενας τιποτε(καρκινο)θα πει εγω το εγραφα εσυ δεν το προσεξες(οπως ΤΩΡΑ το γραφουν στα τσιγαρα).

Εχω βοηθησει αρκετους που επαθαν ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ απο αυτο και ισως και απο καρκινο.

Τι ειναι?Τα ΜΑΛΑΚΤΙΚΑ για τα ρουχα!!!!!

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ.Μιλια,ολοι σουζα!

πετρος :P

ε :thumbup::thumbup:

εγω βλεπω περισοτερο κοσμο να κατεβαινει στους δρομους για να μην κοπει το καπνισμα παρα για τα οικονομικα μετρα που του διαλυουν την ζωη και τον εξαθλιωνουν.

αιωνιος ελληνας.

σαν αντικανιστης που ειμαι καλα κανουν και το κοβουν.αυτη την συνηθεια ποτε δεν την καταλαβα τι το καλο βρισκεται ρουφωντας τον καπνο που περιεχει 2000 ουσιες και προκαλει εξαρτηση;οποτε παω σε καφετρια να δω ποδοσφαιρο και γυρναω σπιτι τα ρουχα μου μυριζουν καργα μαρλμπορο και καμελ.ασε το οικονομικο εχω φιλους που θελουν 200 ευρο το μηνα για τσιγαρα ειμαστε με τα καλα μας;τελικα ζουμε για να πλουτιζουμε τις πολυεθνικες που λεει ο πετρος.φραπε μπορεις να πιεις και χωρις τσιγαρο.καλυτερα τα 200 ευρο να τα δωσω στα ψαρακια τα οποια σε ηρεμουν και σε χαλαρωνουν.

αμα ολοι οι ελληνες σταματαγαν να καπνιζουν ξερεται τι δις χανει το κρατος; να μια πρωτη επανασταση.

τωρα πεσαμε σε αντικαπνιστη πρωθυπουργο.

Κατ'εμέ, πρόκειται για άλλον έναν "όμορφο" τρόπο να τα αρπάξουν. Το γιατί είναι απλό. Ο Έλληνας δεν θα υπακούσει και όπως γίνεται με την περαίωση, έτσι κι εδώ, θα νομιμοποιήσουν την παρανομία έναντι κάποιου αντιτίμου.

Φυσικά και οι κυβερνήσεις δεν δουλεύουν εναντίον των πολυεθνικών παραγωγής καπνού, γιατί ποτέ άλλωστε δεν εναντιώθηκαν απέναντι στα συμφέροντα.

Ευτυχώς, το Aquazone Meeting Point (για την ώρα τουλάχιστον) επιτρέπει τους καπνιστές :P

Πάντως πολύ χαίρομαι που οι καλές οι κυβερνήσεις και οι καλοί μας οι πολιτικοί (καλά να τους έχουν οι θεοί του Ολύμπου :thumbup: ) μας προστατεύουν από τις εξαρτήσεις και τα ναρκωτικά!!! Να'ναι πάντα καλά!

chartdrugdangers1.png

Δεν πιστευω στην καταστολη πιστευω στην προληψη και στην ενημερωση απο τα σχολεια και απο την οικογενεια. Δεν μου αρεσουν οι απαγορευσεις χωρις νοημα . Αυτες τις εποχες με αυτες τις οικονομικες συγκυριες πρεπει να σκεφτομαστε και το οτι καποιοι ανθρωποι με αυτο το μετρο πανε στην ανεργεια γιατι τα μαγαζια δεν θα αντεξουν .Ας γινουμε ευρωπαιοι σε αλλα που δεν επηρεαζουν την κουλτουρα και την ιδιοσυγ κρασια μας η αν θελετε ας αλλαξουν αυτοι εμεις δεν γουσταρουμε.

Κατ'εμέ, πρόκειται για άλλον έναν "όμορφο" τρόπο να τα αρπάξουν. Το γιατί είναι απλό. Ο Έλληνας δεν θα υπακούσει και όπως γίνεται με την περαίωση, έτσι κι εδώ, θα νομιμοποιήσουν την παρανομία έναντι κάποιου αντιτίμου.

Φυσικά και οι κυβερνήσεις δεν δουλεύουν εναντίον των πολυεθνικών παραγωγής καπνού, γιατί ποτέ άλλωστε δεν εναντιώθηκαν απέναντι στα συμφέροντα.

Ευτυχώς, το Aquazone Meeting Point (για την ώρα τουλάχιστον) επιτρέπει τους καπνιστές :P

Πάντως πολύ χαίρομαι που οι καλές οι κυβερνήσεις και οι καλοί μας οι πολιτικοί (καλά να τους έχουν οι θεοί του Ολύμπου :thumbup: ) μας προστατεύουν από τις εξαρτήσεις και τα ναρκωτικά!!! Να'ναι πάντα καλά!

chartdrugdangers1.png

Aυτοι που περνανε τους νομους ΟΗΕ κτλπ εχουν ολα τα λεφτα !

και γω υπερ του μετρου ειμαι...εδω που τα λεμε καλο θα κανουν και στους καπνιστες και στους αντικαπνιστες...

και αλλωστε μην ξεχναμε πως υπαρχει κοσμος με παιδακια που παει σε εστιατορια κτλ...στην ελλαδα μαλιστα ο χειμωνας ειναι και μικρος και ηπιος συγκριτικα με την δυση στην οποια εφαρμοζεται το μετρο συν οτι πολλα μαγαζια εχουν βαλει ενα σωρο "μανιταρια"εξω...οποτε δεν νομιζω πως πραγματικα υπαρχει προβλημα...θα ναι μια καλη ευκαιρια να κοπει αυτη η κακη συνηθεια απο καποιους...αν και μαλλον θα καπνιζουν σπιτι τους...ή στον δρομο...

αν επιβληθει σε ολους το μετρο...τοτε προφανως παυει και το επιχειρημα καποιων μαγαζατορων που αφορμη ψαχνουν εδω που τα λεμε... :P

Συγνώμη, εγώ θέλω να καπνίζω, εσύ δεν θες να μυρίζεις τον καπνό μου, γιατί να μην υπάρχουν χώροι για καπνιστές και για μη καπνίζοντες να τελειώσει το πανηγύρι..;;;

Γιατί κάπως πρέπει να πάρουμε λεφτά.

Έτσι πρώτα τους βάζουμε να φτιάξουνε εγκαταστάσεις, με άδειες κτλπ, και μετά το απαγορεύουμε...

Ξεφτίλες.. Αυτό που κάνεις δεν το καταλαβαίνει είναι ΌΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΆΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΈΝΑΝ ΜΑΣ, πόσο μάλλον για την υγειά μας.

Την μάσα ψάχνουνε!

Έγινε επεξεργασία - Panos1990

Συγνώμη, εγώ θέλω να καπνίζω, εσύ δεν θες να μυρίζεις τον καπνό μου, γιατί να μην υπάρχουν χώροι για καπνιστές και για μη καπνίζοντες να τελειώσει το πανηγύρι..;;;

Έτσι πρώτα τους βάζουμε να φτιάξουνε εγκαταστάσεις, με άδειες κτλπ, και μετά το απαγορεύουμε...

Ξεφτίλες.. Αυτό που κάνεις δεν το καταλαβαίνει είναι ΌΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΆΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΈΝΑΝ ΜΑΣ, πόσο μάλλον για την υγειά μας.

Την μάσα ψάχνουνε!

Συμφωνώ σε αυτό.Γιατί δηλαδή να κάθονται στο κρύο οι καπνιστές,τιμωρία είναι;Και εγώ καπνίζω αλλά δεν μου αρέσει να είμαι σε ένα μαγαζί να πιω το ποτό μου και να τσουζουν τα μάτια μου από το καπνό.Αλλά ούτε όμως μου αρέσει να κάθομαι στο κρύο και να πληρώνω και από πάνω.Προτιμώ να κάτσω στο σπιτάκι μου και να το απολαύσω. :P

Την μάσα ψάχνουνε!

Νομίζω πλέον ότι το έχουν καταλάβει και οι λάμπες.

Συμφωνώ σε αυτό.Γιατί δηλαδή να κάθονται στο κρύο οι καπνιστές,τιμωρία είναι;Και εγώ καπνίζω αλλά δεν μου αρέσει να είμαι σε ένα μαγαζί να πιω το ποτό μου και να τσουζουν τα μάτια μου από το καπνό.Αλλά ούτε όμως μου αρέσει να κάθομαι στο κρύο και να πληρώνω και από πάνω.Προτιμώ να κάτσω στο σπιτάκι μου και να το απολαύσω. :P

Ποτό στο σπίτι,ματσ στο σπίτι,διάδρομος για γυμναστική στο σπίτι,φίλοι στο σπίτι,προσπάθεια για να φέρουμε την φύση στο σπίτι...κτλ...Συνέχεια προσπαθούν να μας κάνουν όλο και περισσότερο μίζερους, σίγουρα το έχουν καταφέρει...Δεν τα βάζω με εσένα μαικ απλά βρήκα αφορμή να το γράψω.

Νομίζω πλέον ότι το έχουν καταλάβει και οι λάμπες.

Πολύ φοβάμαι ότι δεν το έχουν καταλάβει οι περισσότεροι...

Πολύ φοβάμαι ότι δεν το έχουν καταλάβει οι περισσότεροι...

Πάνο όπως είπα και στο ποστ μου , το έχουν καταλάβει αρκετοί και μάλιστα αντιδράν....από το σπίτι.

Πάνο όπως είπα και στο ποστ μου , το έχουν καταλάβει αρκετοί και μάλιστα αντιδράν....από το σπίτι.

Το δέχομαι αυτό που λες Ορέστη... Θες μου πεις τη γκάμα των επιλογών σου? Γιατί θεωρώ πως στάνταρ υπάρχουν κάποιες επιλογές κι εσύ επιλέγεις το σπίτι...

Το δέχομαι αυτό που λες Ορέστη... Θες μου πεις τη γκάμα των επιλογών σου? Γιατί θεωρώ πως στάνταρ υπάρχουν κάποιες επιλογές κι εσύ επιλέγεις το σπίτι...

Η γκάμα των επιλογών σου ,ο τρόπος σκέψεις σου ,οι αποφάσεις σου και τόσα άλλα έχουν να κάνουν με την γνώση.Διευκρινίζω αν και δεν νομίζω ότι χρειάζεται ότι η γνώση δεν προέρχεται μόνο από το διάβασμα ,αλλά και από τα βιώματα αλλά και τόσο άλλα.Ο κάθε άνθρωπος έχει μια γκάμα επιλογών που την διαμορφώνει από τα όσα μπορεί να καταλάβει γύρω του.

Τώρα αν με ρωτάς για το συγκεκριμένο ζήτημα , θα σου πω ότι το μόνο που με απασχολεί είναι ότι με θλίψει μου βλέπω τον κόσμο να χωρίζεται σε στρατόπεδα, στη συγκεκριμένη περίπτωση καπνιστές και μη.

Παντως το να βγεις λιγακι εξω και εισπνευσεις και λιγο καπνο ...δε ειναι δα και τοσο καταστροφικο για την υγεια σου! :bowdown::thumbup::thumbup: ..μην το παθουμε σαν τους Αμερικανους ..που δεν μαλωνουν για να μην τους ερθει stres atack! :rasp::rasp: ..θεωρω πως αυτο με τα μαγαζια (με το καπνισμα) προβαλετε εντονα απο τα Μ.Μ.Ε. για να μας αποσαπασουν την προσοχη απο αλλα προβληματα ..και πως καλο ειναι αυτη η κυβερνιση (..και η επομενη :hysterical: ) να επιβαλει σε κανενα μπουζουκαδικο κανενα αυστηρο προστιμο οταν φοροδιαφευγει ...αντε γιατι αρκετο λουκι εχουμε ο καθενας μας ( ..ειμαι ελευθερος επαγγελματιας εγω και ξερωωωω :rasp: ..περαιωση 700 ευρω! :P )

Έγινε επεξεργασία - krisos

Είστε υπέρ η κατά του νέου μέτρου κατά του καπνίσματος ? Πιστεύετε πως αυτό θα σταματήσει το κόσμο να καπνίζει ? Η γνώμη μου είναι πως όχι. Αν ο άλλος θέλει να καπνίσει θα το κάνει, θα βγει έξω και θα το κάνει.

Για μένα το μόνο που θα καταφέρει ο νόμος είναι να βάλει λουκέτο σε αρκετά μαγαζιά..

Δεν ξέρω δεν απαντώ

Δεν ξέρω δεν απαντώ

χιχιχι! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...