Jump to content

Γαριδοκαβουρας ..Λαθρεπιβατης

Recommended Posts

Μαζι με το βραχο που ηταν το μαλακο κοραλι που αγορασα, ανακαλυψα και τον γαριδοκαβουρα της φψτογραφιας! :P !

Ειναι Reef safe??

IMG00158-20110119-2301.jpg

Δεν ειναι καβουρας.....

Ειναι γαριδα banded shrimp(boxer).

Ειναι απολυτα reef safe !

Δεν ειναι καβουρας.....

Ειναι γαριδα banded shrimp(boxer).

Ειναι απολυτα reef safe !

Ημουν "τυχερος" τοτε.

Thanks

Aλλοι τις πληρωνουν,εσενα σου ηρθε τσαμπα :thumbup:

Ηταν το τυχερο της.. στο τσακ την ειδα αδειαζοντας τα νερα της σακουλας στην τουαλέτα!! οταν ειχα τοποθετησει το κοραλι :P

Ηταν το τυχερο της.. στο τσακ την ειδα αδειαζοντας τα νερα της σακουλας στην τουαλέτα!! οταν ειχα τοποθετησει το κοραλι :P

Οχι μονο δικο της αλλα και δικο σου :thumbup:

Κάτι που θα πρέπει να προσέξεις στο μέλλον αν θα βάλεις άλλου είδους γαρίδες και ειδικά μικρού μεγέθους, ότι είναι θηρευτής.

Οχι απαραιτητα βαγγελη,εγω την εχω με sexy shrimp!

Μάλλον είναι το πως θα τύχει... σ μένα κυνηγάει τις άλλες γαρίδες και τις cleaner και τις peppermint

Έγινε επεξεργασία - Aiolos

Μεγιες το ζωντανο η ποιο οικονομικη γαριδα στην αγορα!! Να συμφωνησω με το Χρηστο και γω που την ειχα δε μου ειχε δημιουργησει προβλημα!

Καλησπερα παιδες.Εχω κι εγω την ιδια γαριδα και μου ειχαν πει πως λεγεται καραβιδα! :D Εμενα ειναι πολυ επιθετικη και οποτε εχουν τυχει μικρα ασπονδυλα και μη να ειναι ψιλοαρρωστα τα εχει φαει με πολλη ευχαριστηση.Αλλαζει σχεδον καθε μηνα εξωτερικο σκελετο η κελιφος δεν ξερω πως λεγεται ακριβως.Ειναι πολυ ανθεκτικη επισης.Την εχω 2 χρονια και εχει χασει απο μια φορα καθε μεγαλη δαγκανα της,την οποια και ξαναεβγαλε ατροφικη αρχικα και στην συνεχεια μεγαλωσε με τον καιρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...