haf 20 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Μαζι με το βραχο που ηταν το μαλακο κοραλι που αγορασα, ανακαλυψα και τον γαριδοκαβουρα της φψτογραφιας! ! Ειναι Reef safe?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 20 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Δεν ειναι καβουρας..... Ειναι γαριδα banded shrimp(boxer). Ειναι απολυτα reef safe ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Aλλοι τις πληρωνουν,εσενα σου ηρθε τσαμπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
haf 20 Ιανουαρίου 2011 Author #4 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Δεν ειναι καβουρας..... Ειναι γαριδα banded shrimp(boxer). Ειναι απολυτα reef safe ! Ημουν "τυχερος" τοτε. Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Ημουν "τυχερος" τοτε. Thanks http://www.divegallery.com/banded_shrimp.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
haf 20 Ιανουαρίου 2011 Author #6 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Aλλοι τις πληρωνουν,εσενα σου ηρθε τσαμπα Ηταν το τυχερο της.. στο τσακ την ειδα αδειαζοντας τα νερα της σακουλας στην τουαλέτα!! οταν ειχα τοποθετησει το κοραλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Ηταν το τυχερο της.. στο τσακ την ειδα αδειαζοντας τα νερα της σακουλας στην τουαλέτα!! οταν ειχα τοποθετησει το κοραλι Οχι μονο δικο της αλλα και δικο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 20 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Κάτι που θα πρέπει να προσέξεις στο μέλλον αν θα βάλεις άλλου είδους γαρίδες και ειδικά μικρού μεγέθους, ότι είναι θηρευτής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 20 Ιανουαρίου 2011 #9 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Οχι απαραιτητα βαγγελη,εγω την εχω με sexy shrimp! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 20 Ιανουαρίου 2011 #10 Share 20 Ιανουαρίου 2011 (edited) Μάλλον είναι το πως θα τύχει... σ μένα κυνηγάει τις άλλες γαρίδες και τις cleaner και τις peppermint Έγινε επεξεργασία 20 Ιανουαρίου 2011 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 20 Ιανουαρίου 2011 #11 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Μεγιες το ζωντανο η ποιο οικονομικη γαριδα στην αγορα!! Να συμφωνησω με το Χρηστο και γω που την ειχα δε μου ειχε δημιουργησει προβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hollowman 26 Ιανουαρίου 2011 #12 Share 26 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα παιδες.Εχω κι εγω την ιδια γαριδα και μου ειχαν πει πως λεγεται καραβιδα! Εμενα ειναι πολυ επιθετικη και οποτε εχουν τυχει μικρα ασπονδυλα και μη να ειναι ψιλοαρρωστα τα εχει φαει με πολλη ευχαριστηση.Αλλαζει σχεδον καθε μηνα εξωτερικο σκελετο η κελιφος δεν ξερω πως λεγεται ακριβως.Ειναι πολυ ανθεκτικη επισης.Την εχω 2 χρονια και εχει χασει απο μια φορα καθε μεγαλη δαγκανα της,την οποια και ξαναεβγαλε ατροφικη αρχικα και στην συνεχεια μεγαλωσε με τον καιρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος