giagiwtis 20 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 20 Ιανουαρίου 2011 γεια σας ο τιτλοσ τα λεει ολα ειμαι ασχετος απο ευτα κ θα ηθελα να μ πειτε 1 φυτο να βαλω που να μην 8ελει πολλα κ να μπορουν να κριβονται κ τα μικρα gappy σε αυτο/αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimis1978 20 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Το ιδανικο φυτο γι αυτο που θελεις ειναι το κερατοφυλλο. http://www.aquaticplantcentral.com/forumap...tails.php?id=83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giagiwtis 20 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 20 Ιανουαρίου 2011 εχω ενα τετιο φυτο ιδη μεσα κ το εχω διαχωρισει αλλα δν εχει ριζεσ ξερετε γτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 20 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Το κερατοφυλλο δεν εχει ριζες ειναι φυτο επιθανειας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giagiwtis 20 Ιανουαρίου 2011 Author #5 Share 20 Ιανουαρίου 2011 εγω το εχω στον βυθο υπαρχει προβλιμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 20 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 20 Ιανουαρίου 2011 εγω το εχω στον βυθο υπαρχει προβλιμα? Όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΕΤΡΟΣ 2 20 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Οχι.Καμμια φορα χαλαει αυτο το κοματι που ειναιχομενο στο εδαφος.Αν το <πιασεις>σε μεγαλη πετρα η κατι αλλο αυτο θα <δαγκωσει>και θα ειναι οκ. πετρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος