dimakis 19 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 19 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σας! Πολύ χαίρομαι που υπάρχουν τόσα άτομα που ασχολούνται με καλλιέργεια-συντήρηση ενυδρείων! Έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ. Είχα παλιότερα ενυδρείο για πολλά χρόνια από μικρός και τώρα νομίζω ήρθε η ώρα να στήσω ένα νέο με κάτι διαφορετικό. Είχα ρωτήσει σε pet-shop για ενυδρείο αλμυρού νερού, αλλά λόγω του υψηλού κόστους δεν το προχώρησα. Πιστεύω ότι θα μ'άρεσε πολύ να έχω ένα ενυδρείο με πιράνχα, οπότε θα ήθελα τις συμβουλές σας σχετικά! Καταρχάς απ'ότι βλέπω σε άλλα topics αυτού του forum υπάρχουν διάφορα είδη πιράνχα. Ποιό θα προτείνατε περισσότερο? Αρχικά βέβαια πρέπει να ενημερωθώ ως προς τη διαθεσιμότητα από τα γειτονικά μου pet-shop εδώ στο Ηράκλειο Κρήτης. Απλά έτσι για να πάρω μία γεύση. Επίσης ποιά είναι η αναλογία χωρητικότητας ενυδρείου με μέγιστο αριθμό πιράνχα? Αυτό θα εξαρτάται και από το είδος φαντάζομαι. Μόλις μάθω τι μεγέθους ενυδρείο θα πάρω θα σας πω, απλά πείτε μου περίπου τις αναλογίες και τις βασικές διαφορές με τα είδη. Επίσης από άποψη διακόσμησης πώς περίπου θα πρέπει να μοιάζει ένα πιράνχα-ενυδρείο? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 19 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 19 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σας! Πολύ χαίρομαι που υπάρχουν τόσα άτομα που ασχολούνται με καλλιέργεια-συντήρηση ενυδρείων! Έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ. Είχα παλιότερα ενυδρείο για πολλά χρόνια από μικρός και τώρα νομίζω ήρθε η ώρα να στήσω ένα νέο με κάτι διαφορετικό. Είχα ρωτήσει σε pet-shop για ενυδρείο αλμυρού νερού, αλλά λόγω του υψηλού κόστους δεν το προχώρησα. Πιστεύω ότι θα μ'άρεσε πολύ να έχω ένα ενυδρείο με πιράνχα, οπότε θα ήθελα τις συμβουλές σας σχετικά! Καταρχάς απ'ότι βλέπω σε άλλα topics αυτού του forum υπάρχουν διάφορα είδη πιράνχα. Ποιό θα προτείνατε περισσότερο? Αρχικά βέβαια πρέπει να ενημερωθώ ως προς τη διαθεσιμότητα από τα γειτονικά μου pet-shop εδώ στο Ηράκλειο Κρήτης. Απλά έτσι για να πάρω μία γεύση. Επίσης ποιά είναι η αναλογία χωρητικότητας ενυδρείου με μέγιστο αριθμό πιράνχα? Αυτό θα εξαρτάται και από το είδος φαντάζομαι. Μόλις μάθω τι μεγέθους ενυδρείο θα πάρω θα σας πω, απλά πείτε μου περίπου τις αναλογίες και τις βασικές διαφορές με τα είδη. Επίσης από άποψη διακόσμησης πώς περίπου θα πρέπει να μοιάζει ένα πιράνχα-ενυδρείο? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! καλως ηρθες φιλε! διαβασε εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=26307 ελπιζω να λυθουν οι περισσοτερες αποριες σου κ οτι θελεις ρωτας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος