kostasbaf 19 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 19 Ιανουαρίου 2011 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?ac...st&id=51849 εχω την παραπανω μακροαλγη, και ενω πηγενε τελεια και κουρευα αβερτα , τωρα οδευει προς εξαφανιση , εχει μηνει μονο 1εκ. μηκος βεβαια παλιοτερα ειχα και πολλα νιτρικα - φωσφορικα (η αλγη "μαλι" εκανε παρτυ) τα οποια πλεον ειναι μη μετρησημα (και η αλγη εξαφανιστηκε) δηλαδη αν δεν εχω νιτρικα - φωσφορικα μπορει να την χασω? δεν πολλαπλασιαζεται και με τη φωτοσυνθεση ή παιζει κατι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 19 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 19 Ιανουαρίου 2011 δεν αρκεί το φως για να αναπτυχθεί κανονικά , αν δεν υπάρχουν θρεπτικά συστατικά είναι καταδικασμένη σε αργό θάνατο , μακάρι να μην ήταν έτσι , θα γλίτωνα το πότισμα στις γλάστρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasbaf 19 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 19 Ιανουαρίου 2011 δεν αρκεί το φως για να αναπτυχθεί κανονικά , αν δεν υπάρχουν θρεπτικά συστατικά είναι καταδικασμένη σε αργό θάνατο , μακάρι να μην ήταν έτσι , θα γλίτωνα το πότισμα στις γλάστρες ε ρε μπελα που βρηκαμε τωρα που καθαρισαμε τα ΝΟ3 & PΟ4 φυτοπλακτον και ζουμια για τα κοραλια προφανως Τασο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 19 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 19 Ιανουαρίου 2011 το φυτοπλαγκτόν θέλει προσοχή , τα κοράλλια δε το έχουν ανάγκη άμεσα , ναι στα ζουμιά αν εννοείς ζωοπλαγκτόν σε διάφορα μεγέθη όσο είναι αξιόπιστα , πιστεύω ότι υπάρχουν νέα προϊόντα πιο αξιόπιστα από τα παλιότερα που αν θυμάσαι είχε <θάψει> ο Shimek κατόπιν έρευνας ψαξε και το pappone αν θέλεις να νοιώσεις και λίγο εξερευνητής νέων επιλογών ταΐσματος http://aquariatech.multiply.com/journal/item/9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 19 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 19 Ιανουαρίου 2011 Kαλησπέρα... Είχα και εγώ την παραπάνω άλγη για περίπου 4 μήνες και ενώ πήγαινε τέλεια ξαφνικά άρχισε και εξαφανιζόταν...η μορφή της δέν με άφηνε να την παρατηρήσω πιό προσεκτικά και έτσι αποφάσισα να παρακολουθήσω και να δώ τί μπορεί να παίζει...ένα βραδάκι λοιπόν την αράζω στον καναπέ και κανα 10λεπτο πρίν σβήσουν τα φώτα βλέπω το blue μου να την έχει ταράξει στις δαγκωνιές και να μασουλάει σάν τρελλό...απλά τα πράγματα άμα έχεις blue ή fox τσέκαρέ το... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasbaf 19 Ιανουαρίου 2011 Author #6 Share 19 Ιανουαρίου 2011 Τάσο ευχαριστω για τη συνταγη (και μαλιστα λεει στην αρχη : αφου τωρα με την βοτκα το νερο ειναι "φτωχο" ....) αυτο που "επαθα" Κωστα το veliferum την τσιμπολογαει ! παιζει να "βοηθησε" και αυτος! ειναι και νοστιμη παναθεμα της Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος