Jump to content

Apple Snail+pterophyllum Scalare

Recommended Posts

θελω να βαλω στο ενυδρειο μου ενα apple snail.με το ph και το ασβεστιο που χρειαζεται μπορει να συμβιωσει με ενα Pterophyllum Scalare?

να προσθεσω οτι το ενυδριο ειναι 60lt και δεν εχω φυτα.

αν δεν μπορει,τι συνδιασμο μου προτεινετε? :P

ευχαριστω!

βγαλε το σκαλαρι απο το ενυδρειο σου. ειναι κοπαδοψαρα θελουν τουλαχιστον 5-6 ατομα για να νιωθουν σωστα, ενυδρειο υψους 55 εκ μινιμουμ και 200 λιτρα και ανω. εκει δεν μπορεις να εχεις σκαλαρι. αν ηδη κανεις χαμηλωμα του ph με καποιον τροπο τον οποιον ανεφερε τον εδω για να ξερουμε τι γινεται στο ενυδρειο σου, θα απολαυσεις ενα κοπαδι απο neon tetra η και cardinal tetra με τα δευτερα να γινονται πιο μεγαλα σε αριθμο 10-15 ατομα στα 60 λιτρα σου. apple βαζεις οπου θες μασουλαει λιγο τα φυτα αλλα οχι ιδιαιτερα πραματα εγω που εχω ενα δεν προκειται να το βγαλω για 2-3 φυλλα απο φυτα που τρωει τη μερα. φυτεψε το ενυδρειο σου με ευκολα φυτα (σου δινω εγω κλαδεματα απο 2 ειδη αυτα που εχω στην πλατη αναβυσσο μενω) ριξε και μια ριζα μεσα για να ευχαριστηθεις το χομπι σου. μια μικρη ιδεα απο το τι σου λεω ειναι το 50αρακι μου με ζωοτοκα.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?ac...=74&t=54036. καλη συνεχεια.

Δωσε μας μετρησεις ph, kh gh καθώς και τί ψάρια υπάρχουν μέσα στο ενυδρείο

Για εύκολα φυτά, διάβασε εδώ : http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=485193 και το link της tropica για εύκολα φυτά (να έχεις και μια εικόνα για τα φυτά που μιλάμε) :P

Για τα ψαράκια που ρωτάς πρέπει να μας πεις τις τιμές που ρωτά και η Astra. Θα χρησημοποιήσεις νερό δικτύου όπως είναι ή έχεις την διάθεση να το επεξεργαστείς για να αλλάξεις τις τιμές του;

θα τις αλλαξω αλλα μου ειπε ο pet shopαςνα κανω μετρησεις μετα απο τη στιγμη που θα βαλω το safestart(tetra)...και φυσικα πριν τα ψαρακια!

ευχαριστω για τη λιστα με τα φυτα :P

Έγινε επεξεργασία - tzardos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...