Big Blue 19 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 19 Ιανουαρίου 2011 (edited) Ξεκινώ πρώτος, και όποιος πετύχει κάτι απο τα 2 παρακάτω ας σφυρίξει!!! 1)acanthurus dussumieri 2)siganus doliatus Έγινε επεξεργασία 19 Ιανουαρίου 2011 - Big Blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 19 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 19 Ιανουαρίου 2011 Apolemichthys xanthopunctatus - Goldflake Angel Fish Και το καλύτερο όλων... Hippocampus bargibanti - Pygmy Seahorses Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 19 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 19 Ιανουαρίου 2011 Το Hippocampus bargibanti όλα τα λεφτά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tunicate 19 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 19 Ιανουαρίου 2011 Pygmy Seahorses Πραγματικά είναι πανέμορφο και σπάνιο. Αλλά δεν νομίζω ότι θα ήθελα να το δώ σε ενυδρείο. Το μέγεθος του 2,4cm και το γεγονός ότι ζεί συμβιωτικά με την συγκεκριμένη γοργόνεια απαιτεί species tank χώρια ότι τα rotifers μπορεί να του πέφτουν μεγάλα (νομίζω δεν είναι γνωστό με τι τρέφετε). Σόρυ για το off topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 19 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 19 Ιανουαρίου 2011 Καθόλου Offtopic φίλος, η εμπειρία μου με τους ιππόκαμπους έχει δείξει ότι έτσι και αλλιώς θέλουν species tank ανεξαρτήτως είδους.Τέλος η αποκλειστική συμβίωση με μη φωτοσυνθετικές γοργόνιες του συγκεκριμένου είδους μας δείχνει και διατροφή του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος