salTasos 20 Ιανουαρίου 2011 #51 Share 20 Ιανουαρίου 2011 πατούσε σε παγάκι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 20 Ιανουαρίου 2011 #52 Share 20 Ιανουαρίου 2011 πατούσε σε παγάκι ? αστερι Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 20 Ιανουαρίου 2011 #53 Share 20 Ιανουαρίου 2011 το ΑΖ μου ανεβάζει το ηθικό , σε λίγο θα πιστέψω οτι είμαι τζίνι Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 20 Ιανουαρίου 2011 #54 Share 20 Ιανουαρίου 2011 (edited) ένας ωραίος διαχρονικός γρίφος και πολύ διδακτικός είναι <το παράδοξο του Ζηνωνα > Αν έχουμε έναν αγώνα δρόμου μεταξύ του Αχιλλέα και μιας χελώνας, και η χελώνα ξεκινήσει με προβάδισμα, για παράδειγμα, ενός σταδίου, ο Αχιλλέας (που ήταν ο καλύτερος δρομέας της μυθολογίας), δεν θα μπορέσει ποτέ να φτάσει τη χελώνα. Αν θεωρήσουμε οτι ο Αχιλλέας είναι 100 φορές πιο γρήγορος από τη χελώνα, τότε όταν ο Αχχιλέας θα έχει διανύσει ένα στάδιο, η χελώνα θα έχει διανύσει ένα στάδιο και ένα εκατοστό του σταδίου. Όταν ο Αχιλλέας διανύσει ένα στάδιο και ένα εκατοστό του σταδίου, η χελώνα θα έχει διανύσει ένα στάδιο και ένα εκατοστό και ένα εκατοστό του εκατοστού του σταδίου κ.ο.κ...Επομένως η χελώνα πάντα θα προπορεύεται, επομένως ο Αχιλλέας δε μπορεί να την φτάσει. Με τα παράδοξα του Ζήνωνα ασχολήθηκαν μεγάλοι σύγχρονοι μαθηματικοί και φιλόσοφοι μέχρι και τις μέρες μας. Έγινε επεξεργασία 20 Ιανουαρίου 2011 - salTasos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 21 Ιανουαρίου 2011 #55 Share 21 Ιανουαρίου 2011 Μέσα σε ένα δωμάτιο με σπασμένο παράθυρο υπάρχουν στο πάτωμα τζάμια παντού, μια πέτρα, νερά και δύο νεκρά σώματα. Τί έχει συμβεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
divak 21 Ιανουαρίου 2011 #56 Share 21 Ιανουαρίου 2011 @stromtrooperΤι έγινε πρώτο, το αβγό ή η κότα; Εξηγήστε γιατί. Το αυγό έγινε πρώτο, η κότα μετά και το αυγό της κότας τελευταίο. Η ωοτοκία είναι πολύ παλιότερη ιστορία από την ύπαρξη της κότας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 21 Ιανουαρίου 2011 #57 Share 21 Ιανουαρίου 2011 Θέτει μία πόρτα σε έναν τοίχο και βγαίνει Aυτά μόνο στο matrix Μου τη δίνει όταν προβληματίζομαι τόσο έντονα! Έχω βρει μία λύση, αλλά μάλλον δεν είναι η σωστή... Αυτό είναι το νόημα... Η βρύση μπορεί να κλείσει; Απλά... Καποιον τον έχουν πειράξει οι Πανελληνιες Συμφωνώ Όταν φτάσει η στάθμη αρκετά ψηλά θα φουσκώσει τα μπαλόνια θα κουμπώσει και το μπουκάλι .Ύστερα θα βάλει την βάρκα ανάποδα στο ταβάνι και θα δημιουργήσει έναν θόλο.Αφού εχει καλυφθεί όλο το δωμάτιο με νερό θα πάει κάτω απο την ανάποδη βάρκα θα ανοίξει το μπουκάλι και τα φουσκωμένα μπαλόνια και θα δημιουργηθεί ένας θύλακας αέρα.Θα κάτσει εκέι μέχρι να τελειώσει το οξυγόνο... Το κουπί τι θα το κάνει ? :bigemo_harabe_net-179: Έχω λιώσει με το τελείωμα '' Θα κάτσει εκέι μέχρι να τελειώσει το οξυγόνο...'' Στο εν τω μεταξύ ο Κώστας(21) είναι και παλιοχαρακτήρας! Δεν θα το πει σήμερα και θα σκάσω όλο το βράδυ! :bigemo_harabe_net-179: Νικιτής..... FotisGt Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 21 Ιανουαρίου 2011 #58 Share 21 Ιανουαρίου 2011 Aυτά μόνο στο matrix Αυτό είναι το νόημα... Απλά... Συμφωνώ Έχω λιώσει με το τελείωμα '' Θα κάτσει εκέι μέχρι να τελειώσει το οξυγόνο...'' :bigemo_harabe_net-179: Νικιτής..... FotisGt Φρόντισε μη σε πετύχω σε καμία πλατεία Παπαδιαμάντη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 21 Ιανουαρίου 2011 #59 Share 21 Ιανουαρίου 2011 Φρόντισε μη σε πετύχω σε καμία πλατεία Παπαδιαμάντη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 21 Ιανουαρίου 2011 #60 Share 21 Ιανουαρίου 2011 Πως φαίνεται ο Έλληνας... Πάντα η εύκολη λύση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 22 Ιανουαρίου 2011 #61 Share 22 Ιανουαρίου 2011 Όταν φτάσει η στάθμη αρκετά ψηλά θα φουσκώσει τα μπαλόνια θα κουμπώσει και το μπουκάλι .Ύστερα θα βάλει την βάρκα ανάποδα στο ταβάνι και θα δημιουργήσει έναν θόλο.Αφού εχει καλυφθεί όλο το δωμάτιο με νερό θα πάει κάτω απο την ανάποδη βάρκα θα ανοίξει το μπουκάλι και τα φουσκωμένα μπαλόνια και θα δημιουργηθεί ένας θύλακας αέρα.Θα κάτσει εκέι μέχρι να τελειώσει το οξυγόνο... Το κουπί τι θα το κάνει ? NO NO NO !!!!! ΚΥΡΙΕ Ζηκα ! τι ειναι αυτα ? δεν θα μπορεσει να δημιουργηθει ο θολος καθως το υψος του δωματιου ειναι πεπερασμενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος