MARIA 81 18 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 18 Ιανουαρίου 2011 γεια σας!!!εχω 1 ενυδρειο 100λ εχω 1 οσκαρ 2 παπαγαλοψαρα,2 γλυφτες το 1 ειναι γατοψαρο..πηρα πρην μερικες μερες 2 καβουρακια.ταψαρακια στρεσαριστικαν και ειχα αυξησει αμωνιας.κ ich εκανα μικρες αλαγες νερου και εβαλα και αντιβακτηριδιακο. αψαρακια καλητερεψαν αλα το γατοψαρο ειναι κοκκινο και δεν ξερω τη να κανω..αν και εχει μια μικρη καλητερεφση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 19 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 19 Ιανουαρίου 2011 Μαρία καλημέρα!Τα ψαράκια που έχεις είναι πάααααααααρα πολλά για τα λίτρα σου και υποθέτω και για την φίλτρανσή σου!θεωρώ ότι ένα τέτοιο ενυδρείο θα έχει πάντα προβλήματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIA 81 19 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 19 Ιανουαρίου 2011 Μαρία καλημέρα!Τα ψαράκια που έχεις είναι πάααααααααρα πολλά για τα λίτρα σου και υποθέτω και για την φίλτρανσή σου!θεωρώ ότι ένα τέτοιο ενυδρείο θα έχει πάντα προβλήματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIA 81 19 Ιανουαρίου 2011 Author #4 Share 19 Ιανουαρίου 2011 το ξερω οτι ειναι παρα πολλα.αλλα τωρα τι κανω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 19 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 19 Ιανουαρίου 2011 δώσε μερικές πληροφορίες παραπάνω σχετικά με το ενυδρείο σου...(εξοπλισμός, μετρήσεις εάν έχεις κάνει...) καλό θα ήταν επίσης να συμπληρώσεις και την φόρμα των ασθενειών με όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείς και έχεις διαθέσιμες... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=25739 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 19 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 19 Ιανουαρίου 2011 Καλώς όρισες Μαρία! Υπομονή και μην αγχώνεσαι. Άνοιξε ένα καινούργιο θέμα, όπου θα αναφέρεις περισσότερες πληροφορίες για το ενυδρείο σου, για να σε βοηθήσουμε! Αν θες να κάνεις κάτι τώρα, δώσε τα παπαγαλόψαρα και το όσκαρ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIA 81 19 Ιανουαρίου 2011 Author #7 Share 19 Ιανουαρίου 2011 εχω ενα ενυδρειο 100λ εχω βαλει 1 φιλτρο για 105 λ fluval εξωτερικο.εχω1 θερμοστατη που ειναι για περησωτερα απο 100λ..δεν θημαμε κατι για αυτο γιατι μου το ν εδωσαν απο το pet..μεσα εχω χαλικακι αγωρασμενο.και ενα μικρο υποβριχιο.η θερμοκρασια του νερου ειναι 25-26 . και τα ταιζω 1 φωρα την ημερα..με cichlid sticks.ηθελα να τα δωσω τα ψαρακια αλλα δεν ειναι ευκολο γιατι δεν τα περνει κανεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 19 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 19 Ιανουαρίου 2011 Κατ' αρχήν το φίλτρο σου fluval 105 είναι οριακό για 100 λίτρα. Με τα ψάρια που έχεις εσύ μέσα που είναι μεγάλα δεν μπορεί ούτε κατά διάνοια να μετατρέψει την όλη την αμμωνία που παράγεται σε νιτρικά. Θα μπορούσες να βάλεις ένα δεύτερο φίλτρο αλλά και αυτό δεν θα ήταν η σωστή λύση γιατί τα ψάρια σου σύντομα θα γίνουν πολύ μεγάλα και δεν θα χωράνε στο ενυδρείο. Η σωστή λύση είναι μία και μοναδική. Πρέπει να αποχωριστείς κάποια από αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIA 81 19 Ιανουαρίου 2011 Author #9 Share 19 Ιανουαρίου 2011 πια μπορω να κρατισω????και αν δε τα δωσω τι ενυδρειο χριαζετε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 19 Ιανουαρίου 2011 #10 Share 19 Ιανουαρίου 2011 Δεν μπορεις να κρατησεις σιγουρα το Οσκαρ και τα παπαγαλοψαρα,ειναι ψαρια που θελουν περισσοτερα λιτρα,Εαν θελεις να κρατησεις ολα σου τα ψαρια τοτε θα πρεπει να τους στεγασεις τουλαχιστον σε 400 λιτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIA 81 19 Ιανουαρίου 2011 Author #11 Share 19 Ιανουαρίου 2011 ποσο πολη μεγαλονουν?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 19 Ιανουαρίου 2011 #12 Share 19 Ιανουαρίου 2011 Τοσο πολυ Γενικοτερα θα προτεινα σε εσενα αλλα και στους νεους χομπιστες πριν αγορασουν καποιο ψαρι να πληροφορουνται για τις απαιτησεις τους.Ολοι αρχιζοντας αυτο το ομορφο χομπι εχουμε αυτο τον ενθουσιασμο και φερνουμε τα ψαρια μας σε ακαταλληλες συνθηκες...Το ενυδρειο σου δεν ειναι μικρο αλλα τα ψαρια που εχεις επιλεξει δεν ειναι τα σωστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIA 81 20 Ιανουαρίου 2011 Author #13 Share 20 Ιανουαρίου 2011 τι ψαρια μπωρο να βαλω????αγελοψαρα μπορο?και ποσα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 20 Ιανουαρίου 2011 #14 Share 20 Ιανουαρίου 2011 διαβασε τις απαιτησεις των ψαριων για το νερο στο προφιλ των ψαριων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts